Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι άξιος συνεχιστής του αρχικωλοτούμπα Λ. Κύρκου, γι' αυτό και εκείνος του έδωσε το χρίσμα. Όπως και τον Κύρκο "υπεύθυνο" τον ανέβαζαν "υπεύθυνο" τον κατέβαζαν, το ίδιο γίνεται και τώρα με τον ουρά του μπατσόκ Κουβέλη, και ας έπαιρναν πάντα από 0,5% έως 1% ποσοστό. Αυτός είναι ο λόγος που δεν λείπει ποτέ εκπρόσωπος της ΔΗ.ΜΑΡ. από κανένα πάνελ, είναι το αριστερό άλλοθι του συστήματος θλιβερά βολεμένα ανθρωπάκια που άχνουν κανένα ξεροκόμματο από τ' αφεντικά, είναι δε τόσο προσκυνημένος όσο και ο Κύρκος και γι΄αυτό τον θεωρεί το σύστημα (!) τόσο σοβαρό, άκακο και υπεύθυνο. Όταν για προοδευτικό ή αριστερό άνθρωπο ακούς τον επιθετικό προσδιορισμό "ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ" φύγε μακριά (Μπίστης, Χατζησωκράτης, Ψαριανός, Κακουλίδης, Χωμενίδης και άλλα τέτοια "λαμπρά" παιδιά).

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΒΕΛΗ 1,3% ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.......ΒΑΛΕ ΕΣΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ...ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕ 5,5%.....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ......ΟΛΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ

Ανώνυμος είπε...

Σαν τον Αντρεα τον ανεργο ειναι!!

Ανώνυμος είπε...

πολυ σωστα! πρεπει να γινεται διαχωρισμος απο τον ΣΥΡΙΖΑ απο οπου προερχεται

Ανώνυμος είπε...

re afhste ta logia epiteloys!!!!!eiste axioi ths moira sas

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ.....ΝΟΜΙΖΩ???????

Ανώνυμος είπε...

o psarianos o "emeis ta fagame". O la8rolagnos poy zhtage omws sth Boulh na tou fylaei monima h astynomia TO SPITI akoma kai otan autos den einai ekei gia na mhn toy to kleboyne?O pleon sixamenos ksepoulhmenos tou ksepoulhmenou komatos ths neotaksitikhs aristeras

Ανώνυμος είπε...

Καργιόλη ψαριανέ ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που σε ψήφισα παλιοτόμαρο. Η πρώτη και η μοναδική φορά στη ζωή μου που μετάνιωσα για την ψήφο μου.

Ου να μου χαθείς και εσύ και ο κουβέλης και όλοι οι σιχαμένοι δήθεν αριστεροί και ανεξάρτητοι που μόνο εξαρτημένοι είστε.