Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Ο Κάρλος Μένεμ αλά… ελληνικά βρέθηκε. Μαζί του και όλο το πολιτικό σύστημα, που συσπειρώθηκε όπως οι λατινοαμερικάνικες χούντες.



Με την επιλογή του Παπαδήμου, το σάπιο και διεφθαρμένο ελληνικό πολιτικό σύστημα, βρήκε τελικά τον δικό του Κάρλος Μένεμ.
Φυσικά δεν έχει τις «χαριτωμενιές» του Αργεντινού απατεώνα. Δεν έχει τα ημίγυμνα νυμφίδια να τον περιτριγυρίζουν. Δεν έχει το ....
μακρύ μαλλί και τις καλοφτιαγμένες φαβορίτες του. Έχει όμως κάτι τρομακτικότερο για το παρόν και το μέλλον του τόπου: Την προϊστορία του δίπλα στον Σημίτη, με όλα όσα συνεπάγονται από αυτό.
Από κοντά του, οι χατζηαβάτες του πολιτικού συστήματος, (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις), σε μια λατινοαμερικάνικου τύπου επιλογή, που θυμίζει συσπείρωση αντικρουόμενων οικονομικών συμφερόντων, οι οποίες επέλεγαν τον «Πρόεδρο-Μαϊμού», από στρατιωτάκια της συμφοράς, όπως οι Βιντέλα, Πινοσέτ, Σομόζα, Ντουάρτε κλπ, κατ’ εντολή του Λάνγκλευ. Μια επιλογή άκρως επικίνδυνη για τις διαθέσεις τους, μια που απέναντι στον ενωμένο ελληνικό Λαό, με τη συσπείρωση των πολιτικών τους συμμοριών, στέλνουν καθαρά πια το μήνυμα: «Αν θέλετε τώρα, δοκιμάστε να τα βάλετε μαζί μας».
Με μια νεοταξίτικη αριστερά να χαμογελάει κάτω από το μουστάκι της, (μια που ικανοποιεί τις επιταγές του μεγάλου αφεντικού της, με λένε Σόρος), την παραδοσιακή αριστερά να συνεχίζει να κρατά παγιδευμένες μεγάλες μάζες του οργισμένου Λαού μας σε αέναους κύκλους «επαναστατικής γυμναστικής», με την δημιουργία «αγανακτισμένων», πρώην «κατουρημένων ποδιών» στυλοβατών του συστήματος και τώρα «μέντορων της επανάστασης» να τρέχουν από στούντιο σε στούντιο και από καφενείο σε καφενείο, ολοκληρώνεται το σκηνικό φρίκης και προδοσίας της Κοινωνίας και της Πατρίδας μας.
Όσο για τον ελληνικό Λαό, παραζαλισμένος ακόμη από τις απανωτές «σφαλιάρες» που «τρώει» από τους τοκογλύφους, δεν φαίνεται να έχει καταλάβει ακόμη ότι τον έχουν καταδικάσει σε θάνατο.
Όταν το καταλάβει, τότε θα χτυπήσει και την πόρτα του εντιμότερου και δημοκρατικότερου Κινήματος που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα: Του Πατριωτικού Μετώπου. Ενός Κινήματος, που δεν προσφέρει μεσσίες και σωτήρες, δεν μαζεύει «ψηφουλάκια», δεν «τα παίρνει» από κανέναν, αλλά πολύ απλά λέει: Έλληνα Πατριώτη. Σήκω από την πολυθρόνα και το πληκτρολόγιό σου. Η υπόθεσή σου είναι στα χέρια σου.

Πατριωτικό Μέτωπο
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,
54655, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310421940
Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,
Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο