Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ...



Για ένα χρόνο 120 μαύρα ταξί στο Λονδίνο θα φέρουν διαφημιστικό περίβλημα από τα κατεχόμενα ενώ στο εσωτερικό τους θα διατίθενται διαφημιστικά φυλλάδια για το ψευδοκράτος.

Την ανακοίνωση έκανε στο Λονδίνο ο.... λεγόμενος υπουργός τουρισμού, περιβάλλοντος και πολιτισμού, Ουνάλ Ουστέλ ο οποίος παρευρέθηκε στην Διεθνή Τουριστική Εκθεση Λονδίνου.
Οπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Ουστέλ πρόσθεσε ότι και 50 κόκκινα λεωφορεία θα φέρουν διαφημίσεις του ψευδοκράτους.

Προηγουμένως, ανέφερε, υπήρξε πτώση στην αγορά του Λονδίνου αλλά εξέφρασε την πεποίθηση ότι το 2012 θα είναι μια καλύτερη χρονιά για τα κατεχόμενα.

Ερωτηθείς για το θέμα των απευθείας πτήσεων ο ''υπουργός'' είπε ότι πέραν από την Τουρκία δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν απευθείας πτήσεις με άλλη χώρα, υποστηρίζοντας ότι το ε/κ λόμπι είναι δυνατό και ασκεί πιέσεις παντού. Γι αυτό, είπε, από ευρωπαϊκές χώρες που δεν αναγνωρίζουν την βόρεια Κύπρο - κατά την έκφρασή του - δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν απευθείας πτήσεις στο παράνομο αεροδρόμιο του Ερτζιάν.

 Από το 2011, συνέχισε, έχουν εφαρμόσει ένα νέο σύστημα και οι πτήσεις από Βρετανία μένουν μόνο μισή ώρα στην Τουρκία και συνεχίζουν προς τα κατεχόμενα. ''Είδαμε μεγάλο όφελος από αυτό. Αρχίσαμε να το εφαρμόζουμε και με 13 νέες χώρες''. (koukouvagia)