Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Από τον Γιώργο στον Αλέκο Παπαδόπουλο…



Προχτές στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας μέχρι και ξύλο θα έπαιζε αν άντεχε γιατί προσεβλήθη από μία λέξη των πολιτών που διαμαρτύρονταν.
Εκνευρισμένος και αηδιασμένος έβγαλε ένα.... δεκάρικο κι αποχώρησε!
Και μεις απορούμε που πήγαν οι προχθεσινές ευαισθησίες του;Δεν ντρέπεται με όσα συμβαίνουν στην  ακυβέρνητη χώρα το τελευταίο τριήμερο;Υπόλογοι κι ανάξιοι πολιτικοί “κονταροχτυπιούνται” πάνω από την αναίσθητη Ελλάδα για την κουτάλα της εξουσίας,στην οποία εξακολουθεί να παραμένει γαντζωμένος ο ανεύθυνος “παράφρων” γιος του φίλου του Αντρέα που μας έκανε διεθνώς ρεζίλι με το εκβιαστικό του δίλημμα περί δημοψηφίσματος,κύριος οίδε τίνων  τις εντολές υπακούοντας!
Ολοι τον φτύνουν κι ο Γιωργάκης επιμένει να μηχανεύεται κόλπα που θα παρατείνουν την παραμονή του στην πρωθυπουργία,γιατί προφανώς δεν έχει ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο.
Τι περιμένεις ρε Πρόεδρε για να παρέμβεις;
Ολη η Ευρώπη έχει πελαγώσει με τα τερτίπια του “παιντιού” και των δελφίνων.
Σημεία και τέρατα συμβαίνουν  αλλά και ύποπτα παιχνίδια συνάμα και συ ατάραχος κι ανύπαρκτος!
Είναι δυνατόν σαν Ελληνας και δη ανώτατος άρχοντας να μην ντρέπεσαι;
Που ζεις και δεν ακούς τίποτα απ’ όσα τραγικά διαδραματίζονται γύρω σου;
Εστω και την ύστατη ώρα προστάτεψε τουλάχιστον την υστεροφημία σου και πες στο παλικάρι να πάει σπίτι του αλλιώς πάρε συ το καπελάκι σου κι άνοιξε το δρόμο για τις εκλογές να ηρεμήσει ο κόσμος,να ξαναλειτουργήσει η Δημοκρατία στη χώρα και να μπει και κανένας κλέφτης στη φυλακή.