Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

«Στις εφορίες θα γίνει ΠΑΡΤΙ – Δεν θα εισπραχθεί ούτε ένα ευρώ»


«Στις εφορίες θα γίνει ΠΑΡΤΙ – Δεν θα εισπραχθεί ούτε ένα ευρώ»Έξω από τα δόντια τα είπε ο Φώτης Φωτόπουλος υποδιευθυντή της ΙΑ εφορίας Αθηνών καθώς ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να εισπραχθεί ούτε ένα ευρώ από εισφορές, ελέγχους και πρόστιμα που έχουν επιβληθεί σε φορολογουμένους, εξαιτίας της δυσλειτουργίας των εφοριών.


«O ελεγκτικός και εισπρακτικός μηχανισμός του υπουργείου Οικονομικών είναι σε τέλμα. Όλα έχουν διαλυθεί. Και αυτή την στιγμή, με την εκλογολογία που έχει αρχίσει να υπάρχει, θα γίνεται πάρτι. Δεν θα εισπραχθεί ούτε ένα ευρώ. Αυτή την στιγμή υπάρχουν ένα εκατομμύριο δηλώσεις στο ΚΕΠΥΟ που περιμένουν να εκκαθαρισθούν και οι φορολογούμενοι να πληρώσουν τουλάχιστον το εισόδημα. Τί κάνει το υπουργείο λοιπόν; Το μόνο με το οποίο ασχολήθηκε ήταν η εφεδρεία με αποτέλεσμα ικανά στελέχη να φεύγουν. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν πλέον στις εφορίες στελέχη που υπήρχαν και επί κυρίου Παπακωνσταντίνου στις ίδιες θέσεις ενώ είχαν αποτύχει στις εισπράξεις».
πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ναι ναι ουτε ενα ευρω....ολοι τρεχουν να πληρωσουν,ειδατε εσεις κανεναν να μην παει???θελω να ακουσω μερικους που λενε οτι ακομα υπαρχει ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ και ολοι ειμαστε μια γροθια!!!!ΤΕΛΟΣ αυτα που ξερατε,πλεον ΕΛΛΗΝΑΣ=ΠΑΡΤΑΚΙΑς,ΜΕΓΑΛΟς ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ!!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΛΙΓΕς ΒΔΟΜΑΔΕς!!!!!