Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Τα ξαναλέμε...


Προϋπολογισμός Μηνός Νοεμβρίου
Ήρθε η το χαράτσι της ΔΕΗ 250 η μία δόση ευρώ μαζί με το ρεύμα 400 ευρώ. Ήρθε ο φόρος επιτηδεύματος 290 ευρώ. Ήρθε η ασφάλεια αυτοκινήτου 203 ευρώ. Ήρθε το πετρέλαιο θέρμανσης 500 ευρώ (δώσαμε τα 200 και βάλαμε πινέζα στον πίνακα για τον άλλο μήνα) Ήρθε η δόση 280 ευρώ ήρθαν δυο ρυθμισμένες κάρτες 70 και 45 ευρώ Και ήρθε και ο μισθός με παρακράτηση κοινωνικής αλληλεγγύης..
Η γυναίκα μου άνεργη! Προϋπολογισμός Μηνός Νοεμβρίου Έσοδα 840 ευρώ έξοδα 1488 ευρώ. Συμπέρασμα Να πάτε να μ@μηθείτε .. Δεν μπορούμε να πληρώσουμε γιατί δεν έχουμε να πληρώσουμε! Όταν θα έχουμε τα ξαναλέμε.
Αναγνώστης.
Πηγη 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο δικος μου προιπολογισμος εχει ως εξης,εσοδα 850 και πρεπει να δωσω απο δανεικα προηγουμενου μηνος 570+350 φροντηστηρια+650 τραπεζες +450 ασφαλεια ογα με τη ρυθμηςη +150 στο ξυλα για το τζακι ,το καλοριφερ εχω να τ΄αναψω απο προπερσι ρευμα χρωσταω το εναντι 204 ληγμενο και περιμενω εκαθαριστικο και χαρατσι.τελος επιτιδευματος 300 +ασφαλεια αυτοκινητου με τελη460 +λογιστης και φπα 620 αυτα μεχρι τωρα μας κανουν 3754 ειναι κι' αλλα που δεν θυμαμαι γιατι το μυαλο μου εχει φαει τετοιο κολυμα που χθες ξεχασα οτι πηγα με το αυτοκινητο καπου και γυρισα με τα ποδια σπιτι.ποσο αλλο ρε πουστη μου κι'απ' τ' αυτια; ειμαι ετοιμος για ολα το συνθημα περιμενω .γιουργιααα ,αερααα ειμαι ετοιμος γαμημενοι και ξερω οτιειμαστε πολλοι.

Ανώνυμος είπε...

θα μας τα παρουν ΟΛΑ φιλε, φασιστολησταρχοι.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ>

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν καταλαβαίνετε ότι ο στόχος τους είναι ο αφανισμός της μεσαίας τάξης, δηλαδή όλοι εμείς να πάμε να πνιγούμε; Τα λέγανε κάποιοι και εμείς τους χαρακτηρίζαμε γραφικούς. Κάτι πρέπει να γίνει! Τουλάχιστον για τα παιδιά μας!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά,ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!Πρώτα θα έχουμε για τα παιδιά μας και τις οικογένειές μας,και μετά-εάν θέλουμε-όλοι οι υπόλοιποι...Αντε και να πάνε να γαμηθουνε...

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τα αίματα ρε παλικάρια.
Όλο λόγια είστε όλοι και γράφετε μάλιστα ''για τα παιδιά μας''.
Σιγά τα αίματα ρε παλικάρια.
Σιγά τα αίματα ρε παλικάρια.

Modestus είπε...

Μπα αυτοί το πάνε φιρί φιρί για εμφύλιο αλλά ξεχνάνε ότι από την μια πλευρά θα είναι ο λαός κι από την άλλη τα λαμόγια και οι φρουροί τους. Απλά ας διαλέξουν παράταξη από τώρα γιατί όπου έχει γίνει κάτι τέτοιο πάντα ο λαός νικούσε.