Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ


                     ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΧΤΑΡΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ;
                    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ                                                        Νίκος Χριστοδουλόπουλος
Πηγη 

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

11/11/11 Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΑΘΥΔΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ΄; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΑΝ ΠΕΡΑΣΗ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΖΕΙ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ . ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΞΑΘΛΙΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΑΝΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ 17/11/11 ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ. ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΕΓΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΗ ΧΕΡΗ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΠΡΑΤΣΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΝΤΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ 300 ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΡΗΝΗ 17/11/11 ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .ΣΤΙΣ 16:15 ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΕΛΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΩΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ . ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ . ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ 17/11/11 χ.ν.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά από εδώ και πέρα θα μάθουμε τους τάχα μου πατριώτες γιατί σαν πολύ μαζεύτηκαν και δε με αρέσει, πολύ μπλα μπλα τώρα ήρθε η ώρα ο κόσμος να κρίνει ποιος είναι ο πατριώτης τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβως, φτάνουν τα λόγια... Τώρα πράξεις

Ανώνυμος είπε...

Περιμένω την καταστροφή, δηλαδή την απόλυση, το τέλος μιας καριέρας που δε μ' ενδιέφερε ιδιαίτερα, το βίαιο τέλος της καταναλωτικής μου μανίας, τη μέρα που δε θα έχω 4 ευρώ να πάρω καπνό και ίσως και να δακρύσω από τα νεύρα μου.

Περιμένω την καταστροφή, δηλαδή τη μέρα που θα ξυπνήσω φτωχότερη και δε θα έχω βενζίνη στο αυτοκίνητο, αλλά δε θα πρέπει να πάω στη δουλειά και ίσως πάρω το ποδήλατο και πάω στην εσπλανάδα να δω τη βρώμικη θάλασσα-που όμως θάλασσα είναι και στο βάθος έχει ορίζοντα και είναι και πιο ωραία από την πλατεία Ομονοίας όπως και να το κάνουμε..

Περιμένω την καταστροφή, τη μέρα που θα πρέπει να στείλω βιογραφικά, θα γίνω δημιουργική, θα σκεφτώ νέες λύσεις, νέες καριέρες σε μια πόλη άδεια από κέφια και ευκαιρίες…

Οι φίλοι μου είναι μελαγχολικοί και σκεπτικοί και δε βρίσκουν δουλειές και στεναχωριούνται και διαδηλώνουν και θυμώνουν και μετά απογοητεύονται.. Και περιμένω κι εγώ και οι φίλοι μου την καταστροφή..

Και περιμένω όμως και τη μέρα που θα κατέβω Πειραιά, θα μπω στο «Μύκονος» και θα βγω στον Εύδηλο χωρίς να έχω κλείσει επιστροφή… θα φτάσω στο Καραβόσταμο από έναν αμαξωτό γεμάτο γνώριμες μυρωδιές κι αν έχει και ήλιο που βασιλεύει ίσως συγκινηθώ και λίγο… Θα αγκαλιάσω τους γονείς μου, θα φιλήσω τα γατιά κι ας είναι βρώμικα με τσιμπούρια και θα μπω στο σπίτι μου που θα μυρίζει στην αρχή λίγο μούχλα.. Αυτή η γλυκιά μελαγχολία θα με πλημμυρίσει, αλλά θα ξεχάσω για λίγο την καταστροφή τρώγοντας μπουρέκια δίπλα στο τζάκι- κι αν έχει και καθούρα για ακόμα περισσότερο..

Περιμένω την καταστροφή, τη μέρα που θα πάρω αποφάσεις, θα κάνω αλλαγές, θα απογοητευτώ, θα ενθουσιαστώ και ίσως θα ξαναπογοητευτώ με τα νέα μου σχέδια, που όμως νέα θα είναι, και όσο να 'ναι δε θα τα βαρεθώ κι αμέσως…

Περιμένω την καταστροφή, της ρουτίνας μου, της μέρας-της-μαρμότας μου, της ασφάλειας που μου δίνει η συνήθεια η μονότονη.. Και περιμένω να καλωσορίσω την ανασφάλεια και την αλλαγή, κι εγώ κι άλλοι πολλοί μαζί μου, και νέοι και γέροι και παιδιά..Και ο καθένας με τη φαντασία του βάζει άλλες μουτσούνες στο φόβο του..

Όμως περιμένω την καταστροφή με ανυπομονησία, ανυπομονώ να φτιάξω μια άλλη εβδομάδα, που εντάξει, μπορεί να είναι χειρότερη. Κι ύστερα κι άλλη κι άλλη και στις τέσσερις ένας μήνας και ποιός ξέρει τι θα γίνει σε ένα-δυο μήνες ε;

Μα τώρα ο ήλιος λάμπει κι έχει μια ωραία φθινοπωρινή μέρα δροσερή.. κι εγώ μπροστά σε μια οθόνη, περιμένω την καταστροφή για να χαμογελάσω, να βγω να λιαστώ και να περπατήσω!

Περιμένω την καταστροφή. Την αλλαγή ήθελα να πω.. την αλλαγή!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ
ΤΟΤΕ, ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΘΙΣΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ .........

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ........

Ανώνυμος είπε...

12.23
ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Η ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ
ΜΙΑ Σ Ι Γ Ο Υ Ρ Η ΑΡΧΗ,ΕΝΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
ΜΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΦΡΑ!
ΠΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΓΩ, ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!
ΤΙ ΚΕΝΟΤΗΤΑ, ΤΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!....
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ
ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΩ ΑΞΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΕΣ!!!
ΕΧΩ ΑΨΥΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ 10 ΖΩΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΔΗ ΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ.....
ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ........
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ!
ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ..."ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ" ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΑΠΑΤΗΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ DNA ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ!
ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΩ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ,ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ ΤΗΝ ΑΡΜΥΡΑ ΤΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑΝ ΣΤΙΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.....

ΦΙΛΙΚΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ παλιοσκερβελέδες της Νέας Δημοκρατίας θα μας τρελάνετε. Δωσίλογοι είστε σαν αυτούς τους Βουλευτές του Μπατσοκ φορέσατε την ίδια ρόμπα.
Δωσίλογοι είστε και θα δώσετε λόγο στον Ελληνικό λαό. Το ξέρετε ότι εχέτε πλάκα με τον να παίζετε τους αντιστασιακούς. Αν έχετε κουράγιο ψηφίστε να φέρετε τους επικυρίαρχους στην πατρίδα μας.
Στο τέλος θα δικαστειτε για αυτο. Ο,τι κάνετε ειναι αντισυνταγματικο εχετε βγεί εξω απο τα ορια της συνταγματικότητας απευθυνεστε σε μογγολους δεν σας πιστεύει κανεις.

ΕΞΩ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

εμπρός λοιπόν για μια Νέα 17 Νοεμβρίου Ελληνική!

Ανώνυμος είπε...

17/11 θα ειμαι κι εγω εκει, που ειδα τον πατερα μου να δακριζει οταν μου ειπε οτι δεν εχει χρηματα να στειλει την αδερφη μου φροντηστηριο και το εχει σταματησει 2 μηνες τωρα. Που περιμενει την συνταξη του παππου μου για να πληρωσει το λογαριασμο της δεη. Που περνει 300.ευρω το μηνα απο την δουλεια του και του χρωστανε 7 μηνιατικα. Που μου ζηταει βοηθεια και δεν μπορω να του προσφερω.. Ποιο κατω απο τον πατω δεν παει 17/11 η εγω η αυτοι.-

Ανώνυμος είπε...

Το κακο που βιωνουμε θα γεννησει την νεα ΕΛΛΑΔΑ!!!
Ολοι μαζι για την αλλαγη!!!
αγωνας και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΞΟΦΛΗΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ!
Η ΔΥΝΑΜΗ,Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ti doulia mporei na exei diladi ? me to ftoxo sas mialo den mporite na katalavete oti oloi oi politikoi einai laikistes kai laoplanoi ?esas sas planepse kala o kamenos emena oxi..ton poulo koroida

ΣΟΦΙΑ είπε...

Η 17/11/11 Θα είναι μία σημαντική ημέρα.
Έτσι ακούγεται παντού,όπου κοιτάξω και σταθώ.
Θα είναι μία μεγάλη ευκαιρία να ακουστεί η άρνησή μας στη φρίκη που ζουν και ίσως ζήσουν οικογένειες,όπως η οικογένεια τού φίλου μας που έγραψε την «12 Νοεμβρίου 2011 1:21 π.μ.».
Κύριε των δυνάμεων.
Σεβασμός στα γηρατειά.
Αν δεν παλέψουν οι πιο νέοι,ποιοι θα παλέψουν οι γέροι και τα παιδιά;
Κοιτάζω τους γέρους στο δρόμο που περπατάω και ντρέπομαι που δεν κάνω κάτι για να τους βοηθήσω.
Οφείλουμε να παλέψουμε την ημέρα εκείνη και το οφείλουμε στους εαυτούς μας,στους προγόνους και στους απογόνους της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν Πάνος Καμμένος, Φαήλος Κρανιδιώτης, Γιάννης Παπαγιάννης, Τράγκας και Κουίκ κλπ κλπ Θα πάνε όλοι με τον Τσίπρα ήδη τον Στηρίζουν όπως και Αρχιεθνικιστής-Χριστιανοταλιμπάν-Λαθρομεταναστοφάγος ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΕΙΣΑΙ προβοκατορας! με αυτα που λες δηλ Δ.Ν.Τ ΡΟΤΣΙΛ ΡΟΚΦΕΛ . ΚΑΙ ΞΕΡΟ ψωμί. ε?
ΙΑΣΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ontws perimenoume pws kai pws ti tha pei o kammenos...kai as elpisoume oti tha kratisei thn uposxesh t...gt pisteyw tha paixei rolo sto ameso mellon

diaforos είπε...

Βλέπω και Βελόπουλο να ακολουθεί. Και μάλιστα σύντομα.

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός δεν χρειάζεται αξιωματικούς να τον διαφεντεύουν μπορεί να τα καταφέρει και μόνος του αρκεί να το πιστέψει.
Βαρεθήκαμε τους κάθε λογής σωτήρες, όχι άλλους σωτήρες.
Ψηφίσαμε δημοκρατική παράταξη και μας βγήκε χούντα κατάμαυρη. Αυτό θα πρέπει να μας συνετίσει και όχι να σκεφτόμαστε μια από τα ίδια, λαοκρατία αδέλφια.
Αυτοί οι κάθε λογής πολιτικάντηδες και δημοσιογραφοπαπαγάλοι να φοβούνται γιατί έχουν επενδύσει στα Ελληνικά ομόλογα και φτιάχνουν βίλες στην εποχή που εμείς δυσκολευόμαστε να ζήσουμε.
Το σύστημα τους επειδή δεν μπορούσε να τα βάλει με τον Ελληνικό λαό βρήκε έναν τρόπο να τον καταφέρει τον δωροδοκούσε επί δεκαετίες τον έβαλε σε μια πολυθρόνα τον πλήρωνε χωρίς να δουλεύει και του πιπίλαγε το μυαλό ότι δεν είναι ικανός για τίποτα παρά μόνο για να πληρώνεται.
Στήν δύσκολη στιγμή που βρισκόμαστε σήμερα ένας μεγάλος άριθμός Ελλήνων είναι δεμένος στην πολυθρόνα περιμένοντας τον σωτήρα να τον σώσει τον βουλευτή για να βολέψει το παιδί του στο δημόσιο.
Τελείωσαν αυτά αδέλφια ξεκουνάτε γιατί ο εχθρός είναι ήδη μέσα στο σπίτι μας να μας πάρει τις γυναίκες και τις κόρες μας και να κάνει τα αγόρια μας ανδρείκελα.
Πιστέψτε στον εαυτόν σας και σηκωθείτε απο τις πολυθρόνες αξίζετε περισσότερα από ότι νομίζετε.
Το πετσί μας δεν αντέχει Γερμανογάλλους επικυρίαρχους.
Σιγά να μην πεθάνουμε αν θα φύγουμε από το νομισμά τους
Ολόκληρες γενιές έζησαν με ψωμί ελιά και κρεμμύδι και τώρα φοβόμαστε να τα βάλουμε με τους καταχτητές και τα τσιράκια τους;
Εμπρός ξεσηκωθείτε να φέρουμε την πραγματική δημοκρατία στον τόπο μας.

Ανώνυμος είπε...

12 Νοεμβρίου 2011 12:23 π.μ.
Μάλλον είχες έμπνευση, είδες; τίποτα δεν είναι καταστροφή, όσο κακό κι αν φαίνεται κάτι καλό θα βγεί
Ίσως αύριο κι εσύ να γράφεις στον Επενδυτή

Ανώνυμος είπε...

Επειδη το στηριζει η νδ δεν σημαινει πως το πιστευει ο Καμμενος..αλλο το ενα αλλο το αλλο.Στο κατω κατω σε αυτο το κομμα υπαρχουν στελεχη που εχουν χαοτικες διαφορες μεταξυ τους.