Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

«Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και εκλογές»


«Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και εκλογές»Βάσω Παπανδρέου: Τα ψέματα τελείωσαν

«Τα ψέματα τελείωσαν», δήλωσε πριν λίγο η Βάσω Παπανδρέου και συμπλήρωσε: «Είναι ώρες ευθύνης για όλους μας. Κυρίως για την κυβέρνηση αλλά και για την αντιπολίτευση. Η λύση είναι μια, αυτό που είχα προτείνει πριν λίγες ημέρες. Να συγκροτηθεί άμεσα κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με στόχο της διασφάλιση της συμφωνίας και μετά να προκηρυχθούν εκλογές. Όλοι θα πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων».
πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ελευθεροτυπία είναι η μόνη εφημερίδα που κρατά έντιμη και αντιμνημονιακή στάση (ανεξάρτητα αν και αυτή έχει τις αμαρτίες του παρελθόντος). Εάν κλείσει, η πληροφόρηση από όλα τα κανάλια και τις κυβερνητικές εφημερίδες Καθημερινή, ΝΕΑ, ΒΗΜΑ, ΕΘΝΟΣ θα είναι δικτατορικά μονόπλευρη και το λαϊκό κίνημα δεν θα έχει κανένα ΜΜΕ στο πλευρό του. Η Ελευθεροτυπία κινδυνεύει να κλείσει γιατί με εντολή του Γιωργάκη ο Σάλλας και ο Κωστόπουλος των τραπεζών Περαιώς και Αλφα δεν της δίνουν το καθ’ όλα νόμιμο δάνειο που ζήτησε.
Προτείνω ο λαός να ενισχύσει την Ελευθεροτυπία αγοράζοντάς την. Αγοράστε Ελευθεροτυπία για να μείνει μια φωνή δικιά μας ζωντανή.