Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

"Οι Έλληνες μπορούν να μας πάρουν και τα σώβρακα"


Τα είπε ντόμπρα και σταράτα ο Γερμανός οικονομολόγος Albrecht Ritschl, ο οποίος αναφέρθηκε στην Ελλάδα και τις πολεμικές αποζημιώσεις σε συνέντευξή του στο περιοδικό Spiegel. Διαβάστε τι είπε για τις πολεμικές αποζημιώσεις και την αμαρτωλή Γερμανία




Ο Γερμανός οικονομολόγος Albrecht Ritschl, παραχωρώντας συνέντευξη στο Spiegel χαρακτήρισε την Γερμανία ως τον μεγαλύτερο αμαρτωλό του 20ου αιώνα ενώ τόνισε πως "η Ελλάδα μπορεί να μας πάρει ακόμα και τα σώβρακα" εάν διεκδικούσε η χώρα μας τις πολεμικές αποζημιώσεις.

Μάλιστα σημείωσε πως αν έκανε κάτι τέτοιο τότε η Γερμανία θα αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα, καθώς το οικονομικό της θαύμα οφείλεται στην μη διεκδίκηση πολεμικών αποζημιώσεων από τις ΗΠΑ για τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους.

Η Γερμανία έχει χρεοκοπήσει τουλάχιστον τρεις φορές κατά την διάρκεια του προηγούμενου αιώνα, σημειώνει μεταξύ άλλων ο οικονομολόγος.

Όσον αφορά την Ελλάδα , ο καθηγητής είπε πως "είναι φυσικό επόμενο η Γερμανία να πληρώσει τα περισσότερα από τα χρήματα που οι πιστωτές έχουν δανείσει στην χώρα μας, καθώς το οικονομικό θαύμα της Γερμανίας, όπως λέει, βασίζεται στη μη πληρωμή των αποζημιώσεων".

Τόνισε δε πως "οι Έλληνες ξέρουν τα εχθρικά άρθρα στα γερμανικά ΜΜΕ πολύ καλά. Αν η διάθεση των Ελλήνων γίνει πολύ πιο επιθετική, μπορεί να αναβιώσουν οι παλιές διεκδικήσεις, αρχίζοντας από την Ελλάδα, και αν η Γερμανία ποτέ αναγκαστεί να πληρώσει, θα μας "πάρουν ακόμη και τα σώβρακα".

"Θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες να εξυγιάνουμε την Ελλάδα με τα λεφτά μας".
πηγη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Συνέντευξη Γερμανού καθηγητή ιστορίας οικονομικών στο Spiegel
Αναρτήθηκε από το olympia.gr 28/9/2011
http://wp.me/pbW97-ouv

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν υπάρχουν πλέον Έλληνες πολιτικοί,αλλά ιπποκόμοι των σταυροφόρων της 5ης σταυροφορίας εναντίων μας.
Το είδος αυτό, έχει καταστεί το πλέον δυσεύρετο για την χώρα μας,καθ' όσον γεμίσαμε Νενέκους, απάτριδες,λαδωμένους αρουραίους που βρωμοκοπάνε οχετό από μακρυά.Το Ελληνικό κοινοβούλιο γέμισε οπισθογεμείς και πουτάνες καριέρας,θεατρίνους του χειρίστου είδους,ληστές κλέφτες και απατεώνες του ιδρώτα του Ελληνικού Λαού.Το προεδρικό μέγαρο έγινε οίκος ευγηρίας για κάθε παραπληγικό και αλτσχαϊμερικό μπεϋπυλινοφορεμένο (βαρβαριστί)γερόνδιο αγνώστου προελεύσεως. Το Μαξίμου; Χώρος εμποροπανήγυρης και διακέδασης,σε ώρες που δεν έχουν τι άλλο να κάνουν.Απ' άκρο σ΄άκρο στη Χώρα αλωνίζουν αχαλίνωτοι,λαθρομετανάστες,λαθρέμποροι,χασισέμποροι,οργανωμένες οπλοφορούσες ληστοσημορίες που επιδίδονται στο αγαθοεργό τους επάγγελμα άφοβα,με της ευλογίες και την αγαστή συνεργασία με τους συναδέλφων τους που κυβερνούν την χώρα,εις βάρος ενός καταταλαιπωρημένου,προδομένου,οικονομικά εξαντλημένου και καταθληπτικού λαού,που ζάρωσε έγκλειστος και αμήχανος μέσα στα ατομικά του κάστρα περιμένοντας μιά χείρα βοηθείας απ' το πουθενά. Μόνον ο Θεός μας έμεινε πλέον.Εκεί πρέπει να στρέψουμε όλη μας την ελπίδα,να πάρουμε θάρρος και ελπίδα απ' Τον Πανάγαθο Θεό και όχι από τα όργανα του Εωσφόρου,που χασκογελούν αναίσχυντα για τα κατορθώματά τους εις βάρος ενός ολόκληρου λαού.Θα οι δικηγορικοί σύλλογοι της Ελλάδος να προσφύγουν στον ΟΗΕ και στα διεθνή δικαστήρια για την διάπραξη της γενοκτονίας που συντελείται και να ζητήσουν την προστασία τους. Σε διαφορετική περίπτωση μας μένει μόνο ένα πράγμα: Ένοπλος αγών.Έλληνες εγέρθητι!!!! Ο Θεός είναι πάντοτε μαζί μας, όταν τον επικαλούμαστε και η Υπέρμαχος Στρατηγός μας μπροστάρης στους αγώνες μας.Μη φοβάστε μιά δράκα καθαρμάτων που λυμαίνονται την Χώρα,37 και πλέον συναπτά έτη.Ο αγώνας απαιτεί θυσίες κι όχι φιλοτομαρισμό και τριήμερα διακοπών.Ήλθε η ώρα να ξαναγραψουμε την Ιστορία μας για να την διαβάζουν οι αγροίκοι της Ευρώπης.

Ανώνυμος είπε...

“Γερμανία”... το χαϊβάνι της Ευρώπης


Όλοι οι συμβατικοί ιμπεριαλιστές αγωνίστηκαν με απόλυτα σαφή κίνητρα ...να προστατεύσουν και —αν μπορούν— να επεκτείνουν τα συμφέροντά τους και μόνον οι Γερμανοί ξεκινούσαν αγώνες, οι οποίοι εξ αρχής φαίνονταν χαμένοι και ήταν φανερό ότι στην τελική τους κατάληξη θα ωφελούσαν τα συμφέροντα άλλων.

Στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο οι Βρετανοί, μέσω των Εβραίων, χρηματοδότησαν τον Κάιζερ να παίξει το παιχνίδι των Βρετανών εις βάρος της Αυστρουγγαρίας και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, προκειμένου οι Βρετανοί να πάρουν τον απόλυτο έλεγχο της βιομηχανικής εποχής. Είναι δηλαδή κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι οι προτεστάντες, με επικεφαλής τους Άγγλους, δολοφόνησαν στο Σεράγεβο τον Φραγκίσκο Φερδινάρδο, έστω κι αν, για να το επιτύχουν αυτό, θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν τις άκρες του εβραϊκού υπόκοσμου για "άλλοθι". Αν ψάξει δηλαδή κάποιος τον δολοφόνο του πρίγκιπα, θα φτάσει στους Εβραίους και είναι βέβαιο ότι οι Εβραίοι δεν έκαναν τίποτε χωρίς την άδεια των Βρετανών.
Κάτι ανάλογο έγινε και στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ...Μόνον που σε αυτόν τον πόλεμο θύματα δεν ήταν μόνον οι Γερμανοί, αλλά και οι Βρετανοί. Οι αδίστακτοι Βρετανοί είχαν βρει τον "μάστορά" τους. Έτσι είναι. Όταν γίνεσαι συνέταιρος με τον Διάολο, πρέπει να είσαι έτοιμος για να σε ρίξει. Αυτό και έγινε. Οι Εβραίοι, έχοντας επίγνωση της πολυτιμότητας του ρόλου τους, δεν αρκούνταν στο να είναι "υπάλληλοι" των Βρετανών. Έκαναν τη "βρόμικη" δουλειά στη Γερμανία κι αντιλαμβάνονταν ότι αυτό θα μπορούσαν να το πουλήσουν και σε άλλα αφεντικά. Γνώριζαν να ελέγχουν το χαϊβάνι και γνώριζαν ότι τις υπηρεσίες του θα τις επιθυμούσε ο κάθε επίδοξος ιμπεριαλιστής ...Ο κάθε επίδοξος "πελάτης" τους. Ποιοι μπορούσαν να είναι πιθανοί υποψήφιοι πελάτες; Μόνον οι Αμερικανοί ...Οι Αγγλοσάξονες της απέναντι όχθης του ωκεανού ...Τα "ξαδέρφια" των Βρετανών ...Οι υπεράνω υποψίας "συγγενείς" του "μεθυσμένου" από την αυταρέσκεια "ξαδέρφου". Αυτόν τον "ξάδερφο" και την επιτυχία του ζήλεψαν οι Αμερικανοί και αυτού τη θέση διεκδίκησαν. Για να το καταφέρουν όμως αυτό, έπρεπε να περάσουν "νικηφόρα" από την Ευρώπη ...Να ελέγξουν την Ευρώπη. Ποιους θα χρησιμοποιούσαν για έναν τέτοιο στόχο; ...Τα γνωστά χαϊβάνια. Όμως, για να χρησιμοποιήσουν αυτά τα χαϊβάνια, θα έπρεπε να εξασφαλίσουν τη συνεργασία των Εβραίων. Αυτό και έκαναν. Και πάλι μέσω των χρηματοδοτήσεων γελοίων ηγετών μπόρεσαν και έκαναν τη δουλειά τους. Αμερικανοί και Εβραίοι ήταν ευτυχείς. Άνθρωποι σαν τον Πρέσκοτ Μπους, τον Ροκφέλερ και τους Ρότσιλντ έτριβαν τα χέρια τους, όταν το χαϊβάνι έβαλε τα ναζιστικά του "ρούχα" και ξαμολήθηκε και πάλι στην Ευρώπη ...Το χαϊβάνι, που, υπό την ηγεσία των θλιβερών κι αγραμμάτων δεκανέων και κοτοπουλάδων, θα έκανε την Ευρώπη "λαμπόγυαλο".

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα...

Η εξήγηση του γερμανικού μυστηρίου οφείλεται στον τρόπο που λειτουργούν οι Γερμανοί, εξαιτίας των Εβραίων. Όλο το μένος αυτού του γιγαντιαίου χαϊβανιού πέφτει σήμερα στην Ελλάδα, γιατί αυτό βολεύει τους Εβραίους, οι οποίοι είναι τα αφεντικά του. Οι Εβραίοι έχουν πρόβλημα με τους Έλληνες. Φοβούνται ότι οι Έλληνες θα τους δημιουργήσουν προβλήματα ...Προβλήματα σ' ό,τι αφορά τον στόχο της κατάκτησης της Ευρώπης. Τους θεωρούν απείθαρχους, που, αν αφεθούν ελεύθεροι ν' αγωνιστούν υπέρ της πατρίδας τους, θα μπορούσαν να επηρεάσουν και τους υπολοίπους λαούς και να καταστρέψουν τα εβραϊκά σχέδια. Τους θεωρούν ως τους πλέον ανυπότακτους και άρα θέλουν από αυτούς να ξεκινήσουν την ευρωπαϊκή κατάκτηση για όσο διάστημα η οικονομική κρίση θα είναι ελεγχόμενη και θα τους δίνει επιπλέον συμμάχους εναντίον των Ελλήνων.
Σε αυτήν την εβραϊκή εκστρατεία εναντίον των Ελλήνων χρησιμοποιούν τη Γερμανία ...Τη Γερμανία της πλέμπας ...Τη Γερμανία της Bild. Χρησιμοποιούν το γιγαντιαίο χαϊβάνι για την κάμψη του φρονήματος των Ελλήνων. Βάζουν το χαϊβάνι να τους "χτυπάει" ...Να τους "χτυπάει", τη στιγμή που οι ίδιοι οι Εβραίοι τους διατηρούν αλυσοδεμένους ...Αλυσοδεμένους, για να μην αμύνονται ...Να μην αμύνονται, όταν τους λεηλατεί το χαϊβάνι και να μην επιτίθενται, ζητώντας τις πολεμικές αποζημιώσεις που τους οφείλει. Αλυσοδεμένοι είναι οι Έλληνες από τη στιγμή που οι Εβραίοι κατόρθωσαν και τους "φόρτωσαν" σαν "ηγέτη" τον Εβραίο Γιωργάκη ...Έναν γνήσιο σιωνιστή και δεδηλωμένο οπαδό της παγκόσμιας διακυβέρνησης ...Έναν μισόχαζο προδότη ...Ένα γνήσιο κατακάθι της ελληνικής κοινωνίας ...όμοιο σε αχρηστίλα με τη Μέρκελ, τον Σόιμπλε και τα άλλα τα "παιδιά".
Υπάρχει ιδιαιτερότητα στη σημερινή κατάσταση, όπου πρωταγωνιστεί η Γερμανία. Δεν μιλάμε για έναν συνηθισμένο ιμπεριαλιστή, ο οποίος σε κυνηγάει με το μαχαίρι για να σε σκοτώσει. Μιλάμε για έναν φορέα ιμπεριαλιστικού "AIDS", ο οποίος σε κυνηγάει, για να σε "κολλήσει" τη θανατηφόρα αρρώστια του. Μιλάμε για κάποιον, ο οποίος, εκτός από "άρρωστος", είναι και βλάκας, εφόσον δεν στρέφεται εναντίον αυτού που τον "αρρώστησε", αλλά εναντίον των "υγιών" του περιγύρου του. Μιλάμε για κάποιον, ο οποίος δεν μπόρεσε ν' αποφύγει την αρρώστια και προσπαθεί να τη μεταδώσει σε όσους περισσότερους μπορεί. Αυτό ακριβώς κάνουν οι Γερμανοί εις βάρος όλων των ευρωπαϊκών λαών και βέβαια των Ελλήνων. Αυτό, το οποίο έπαθαν από τους Εβραίους και δεν μπόρεσαν να το σταματήσουν, προσπαθούν να το επιβάλουν και στους άλλους.
Μιλάμε για μια εντελώς παρανοϊκή κατάσταση. Πολεμούν εκείνους, τους οποίους θα έπρεπε να βοηθήσουν, για να κερδίσουν και οι ίδιοι. Πολεμούν εκείνους, οι οποίοι αναγκάζονται να "διορθώσουν" τα δικά τους λάθη. Γερμανικό λάθος είναι αυτό, το οποίο σήμερα καλούνται οι Έλληνες να πολεμήσουν. Γερμανικό λάθος είναι η τεράστια ισχυροποίηση των Εβραίων. Οι Γερμανοί έπρεπε να το "καθαρίσουν" πολύ πριν ισχυροποιηθεί σε βαθμό που να απειλεί την Ευρώπη ολόκληρη ...Να το "καθαρίσουν" όταν ακόμα ήταν αδύναμο ...Όταν έπρεπε να καταλάβουν την "παγίδα" που τους έστηνε ο Χίτλερ και δεν την κατάλαβαν ...Όταν έπρεπε να τους εμποδίσουν ν' αποκτήσουν την ιδιοκτησία της πατρίδας τους μετά τον Χίτλερ και δεν τους εμπόδισαν ...Όταν έπρεπε να ερευνήσουν το θέμα του Ολοκαυτώματος και δεν το ερεύνησαν. Τα γερμανικά λάθη πενήντα χρόνων καλούνται τώρα ν' αντιμετωπίσουν όχι μόνον οι Έλληνες, αλλά και οι υπόλοιποι ευρωπαϊκοί λαοί ...Λάθη τεράστια και πολλά και στα οποία προστίθενται και τα σημερινά.

Ανώνυμος είπε...

Οι Γερμανοί απειλούν την ενότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη στιγμή που είναι οι πλέον ωφελημένοι από την Ένωση αυτήν. Απειλούν να εγκαταλείψουν το Ευρώ τη στιγμή που το Ευρώ τούς έκανε κυρίαρχους παράγοντες της Ευρώπης ...και από τους ισχυρότερους στον κόσμο.

Αν κάποιοι Γερμανοί αντιληφθούν ότι η σημερινή προκλητική Γερμανία της Μέρκελ και του Σόιμπλε πρωτίστως απειλεί τους ίδιους και μετά όλους τους άλλους, μπορεί να την εγκαταλείψουν ...Μπορεί να διαχωρίσουν την πορεία τους από τη δική της ...Μπορεί να "θυμηθούν" ότι είναι Πρώσοι, Σάξονες, Βοημοί ή Βαυαροί και να θελήσουν να ζήσουν με βάση νέα δεδομένα ...Δεδομένα, τα οποία θα τους εξασφαλίσουν καλύτερη φήμη, περισσότερη αλληλεγγύη και μεγαλύτερη ασφάλεια ...Δεδομένα, τα οποία θα τους εξασφαλίσουν περισσότερη ησυχία και λιγότερη εχθρικότητα από το εξωτερικό περιβάλλον.


http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/09/germania-to-haivani-tis-europis.html