Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Καρατζαφέρης: φοβάμαι ότι η Αριστερά θα είναι πρώτο κόμμα


Στα φιλόξενα παράθυρα του mega βγήκε το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, γνωστός κι ως μέγας κωλοτούμπας, και είπε ότι «φοβάται» ότι η Ελλάδα θα αποκτήσει Αριστερή κυβέρνηση! Και δεν αναρωτιέται ο (πολιτικά) αφελής, λαϊκιστής... και κινδυνολόγος Καρατζαφέρης, εάν και πόσο...
φοβούνται οι πολίτες που τον ακούν να λέει αυτά που λέει κατά καιρούς, ή που τον βλέπουν χέρι χέρι με το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση; Σύμφωνα με τον Καρατζαφέρη πρέπει η τρόικα να «βάλει νερό στο κρασί της» και να μην επιμείνει στις γραπτές εγγυήσεις, γιατί τότε η Αριστερά θα γίνει κυβέρνηση και η Ελλάδα «Κούβα της Μεσογείου».
www.kentrinews.gr
epanastasi-gr.blogspot

Ενω αν ακολουθήσουμε αυτά που λέει ο Καρατζαφέρης θα γίνουμε πρό-επαναστατική Κούβα.Δηλαδή αποικία.Μια χώρα δούλων κλεφτών και πορνών.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγω πιστευω οτι εσυ και οι φιλοι σου θα εισαστε το τελευταιο κομμα, κι αυτο με ευχαριστει.

Ανώνυμος είπε...

Egw nomizw oti O LAOS TO KOMMA DHLADI 8A PAREI 35% ,triantapente tois Ekato, KAI O TSIPRAS POU YPOSTHRIZEI TOUS SKOPIANOUS,TOUS TOURKOUS,KAI TOUS LÖA8RAIOUS PARANOMOUS EISBOLEIS STIN PATRIDA MAS,DEN 8A MPEI OUTE STIN BOULH!!!
NA PSIFISOUN TON TSIPRA OI LA8ROMETANASTES,KA8WS EPISHS KAI AUTOI POU EBAZAN KAI BAZOUN FWTIES STA KATASTHMATA THS A8HNAS KAI STON AGNWSTO STRATIWTH....
G Amelethtos (Byzantinos)

ΜΑΡΙΑ είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΝΑΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ
ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΙ

maria είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΤΕ Ν ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ.ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΔΕΣ!

FRANKY είπε...

ΡΩΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΝΟΥΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ 'Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΖΕΤΕ ΕΣΥ Κ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Το προβλημα δεν ειναι τι λεει το λαμογιο ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ, αλλά οι πουλημενοι υποτακτικοί του που περιαγονται ανενδοιαστως τα διαφορα blogs και επιτιθενται σε καθε αρνητική για το ΛΑΟΣ ανάρτησh ... Προκειται για επιστημονικό φασισμό: CYBER-FASCISM

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΖΩΣΕΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ Ε;ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ ΑΛΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 3.42 ο λαός μας είναι φιλαλήθης και αυτή η ιδιότητα συμπυκνούται στην φράση "λέμε και του στραβού το δίκαιο"!Τί θέλω να πω με αυτό: στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το ΑΝΤΙΘΕΤΟΝ.Προσωπικά παρατηρώ μια πρωτόγνωρη και καθολικής φύσεως επίθεση στον ΛΑ.Ο.Σ και τον επικεφαλής του,στη πλειονότητα δε με χυδαία σχόλια άνευ ουσίας και επιχειρημάτων, στο 95% των ιστοσελίδων που διαβάζω.Ελπίζω να ωριμάσει κάποτε η πολιτική κριτική στην πατρίδα μας. Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δε η αλήθεια!

Ανώνυμος είπε...

Ρε κοίτα ποιος μιλάει ο καρατζαφέρης ο πουλημένος λέει ότι θα γίνουμε κουβα τις μεσογείου ο ξεφτιλισμένος ρε άντε τραβα τα βυζιά σου βλάκα τελειωμένε,αυτό τον καιρό όλοι μας τραβάμε γολγοθά κι αυτός φοβάται την αριστερά.

Ανώνυμος είπε...

Απο το στομα του προδοτη καραφυρερ μιλαει ο γιαγκουλας ο μητσοτακης που θελει να κυβερνησει ξανα μεσω της κορης του.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟΙ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ???? ΠΟΣΑ ΝΕΦΕΛΙΜ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΟΥΡΤΖΟΥΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΞΕΡΑΤΑ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ??? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΔΗΔΕΣ (ΑΠΟ ΤΟ...ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΔΕΣ-ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΣΠΟΥΔΗ), ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ???? ΣΚΑΣΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ, ΜΑΣ ΜΟΛΥΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά που απευθύνεται το ανθρωπάκι αυτό;Επειδή αυτός δεν έχει βγάλει ούτε το Δημοτικό, νομίζει ότι όλοι είναι σαν και τα μούτρα του;Ρε τσίφτη κάποιοι σε ψήφισαν σαν ΑΕΤΟ...και εσύ τους βγήκες λαγός...και μιλάς και από πάνω;Αυτά έκανες κάθε μήνα στο Λονδίνο;Σεμινάρια Τραπεζικής Πίστης και υποταγής;Ρε Μήτρο μπορεί εσύ να είσαι το παπάκι που πάει στη ποταμιά...αλλά και εμείς είμαστε πραγματικά οι ΑΕΤΟΙ ΠΟΥ ΞΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΟ "ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ" ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΑΣ...ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ ΑΥΤΟ..............!!!!!

Ανώνυμος είπε...

@ 4:04

Αυτό ακριβως λεγω. Υπαρχουν cyber ταγματα εφοδου για να περισωσουν κανενα ψηφαλακι. Ουτε ψηφος στον κορφο σας. Αυτή τη φορά θα φροντισουμε να εξαφανιστειτε από προσωπου γης. Δεν γινεται διαφορετικά.

Ανώνυμος είπε...

ψψηφισε τα μνημονια αυτοκτονει κοσμος απο τα χρεη και την φτωχεια,ψαχνουν ακομα και νεοι ανθρψπο για αγητο στα σκουπιδια και τολμας και μιλας ρε προδοτη Ε ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΟΥΜΠΑ