Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ομάδες περιφρούρησης της ΓΕΝΟΠ για να μην κοπεί το ρεύμα σε φτωχούς και άνεργους


Ομάδες περιφρούρησης στις γειτονιές «ώστε να μην κοπεί το ρεύμα στο σπίτι κανενός φτωχού και άνεργου», συγκροτεί η Γενική Ομοσπονδία Προσωπικού (ΓΕΝΟΠ) της ΔΕΗ, σύμφωνα με ανακοίνωση της. Η ΓΕΝΟΠ καλεί τη διοίκηση της ΔΕΗ να μην δώσει εντολή διακοπής ρεύματος "σε κανένα φτωχό άνεργο, μικροσυνταξιούχο ή μεροκαματιάρη", ζητά από τα μέλη της να μην κόβουν το...
ρεύμα στις περιπτώσεις αυτές και στις περιπτώσεις όπου οι διακοπές ρεύματος γίνονται από εργολάβους, να συγκροτήσουν ομάδες περιφρούρησης. Παράλληλα η Ομοσπονδία εξέφρασε την αντίθεσή της στην προοπτική πώλησης λιγνιτικών μονάδων σε ιδιώτες, επισημαίνοντας ότι οποιαδήποτε τέτοια κίνηση θα σημάνει πόλεμο, γιατί δεν πρόκειται όπως αναφέρει για επένδυση και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, αλλά για "αρπαχτή" σε βάρος του δημοσίου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

GIATI RE GENOP, OI YPOLOIPOI POU DEN EXOUME DOULEIA PIA, THA MAS KOPSETE TO REYMA ?? ELEOS

Ανώνυμος είπε...

http://www.casss.gr/PressCenter/Articles/2472.aspx?ID=2472

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με τον 319! δηλαδη απο ποτε πρεπει να πληρωνουμε νοικι για το ιδιο μας το σπιτι? σαμπως δεν το'χουμε πληρωσει τοσες φορες? επιτελους λιγη αξιοπρεπεια...

cummulus είπε...

Μάς πείσανε οἱ παπάρες. Πρῶτα μᾶς λέγαν ὅτι δέν θά ἐκδώσουν τούς λογαριασμούς, καί ...καί... καί, τώρα θά κάνουν "ὁμάδες περιφρούρησης" Δέν μασᾶμε ἄλλο!

Ανώνυμος είπε...

Εγω εχω, αλλα δεν θα πληρωσω,και οταν μου κοψουν το ρευμα θα το συνδεσω μονη μου.Δεν προκειτε να πληρωσω κανενα χαρατσι.Δεν χρωσταω τιποτα και σε κανεναν,ειμαι τοσο θυμωμενη που αμα χρειαστει θα παιξω ακομα και ξυλο.