Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Εθνική προδοσία από τον κολλητό της Ντόρας


Προκλητικός εμφανίστηκε στα Σκόπια ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής των Ελευθέρων Δημοκρατών της Γερμανίας και κολλητός φίλος της Ντόρας Μπακογιάννη Γιώργος Χατζημαρκάκης, που όχι μόνο τάχθηκε υπέρ του δικαιώματος των Σκοπιανών να αποκαλούνται «Μακεδόνες», αλλά δήλωσε απερίφραστα ότι στην Ελλάδα ομιλείται η... «μακεδονική»....
.



Ο Γερμανός ευρωβουλευτής, στον οποίο η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας τρέφει ιδιαίτερη πολιτική συμπάθεια και ο οποίος παραβρέθηκε και στο ιδρυτικό συνέδριο του ανύπαρκτου δημοσκοπικά κόμματος των «προθύμων», βρέθηκε στα Σκόπια ως συμπρόεδρος της μεικτής κοινοβουλευτικής επιτροπής, όπου είχε επαφές με τον πρωθυπουργό Νίκολα Γκρούεφσκι και άλλους αξιωματούχους, και κατά τη διάρκεια δηλώσεών του στα τοπικά ΜΜΕ απηύθυνε χαιρετισμό στα σκοπιανά, τα οποία αποκάλεσε ο ίδιος «μακεδονικά».



Δήλωσε συγκεκριμένα: «Χαίρομαι που είμαι σε θέση να σας πω μερικά λόγια στα “μακεδονικά”, στη γλώσσα σας». Ερωτηθείς αν θα υποστεί συνέπειες στην Ελλάδα, επειδή μίλησε και αναγνωρίζει τη γλώσσα των Σκοπίων ως «μακεδονική», ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής δήλωσε ότι δεν φοβάται αντιδράσεις, γιατί «πολλοί στην Ελλάδα μιλούν “μακεδονικά” και δεν έχουν πρόβλημα», συμπληρώνοντας αστειευόμενος ότι περιμένει περισσότερα προβλήματα από τη Βουλγαρία, λόγω της προφοράς του, επειδή θυμίζει περισσότερο βουλγαρικά.



Ο ίδιος υποσχέθηκε ότι θα παρέμβει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκειμένου να συμπεριληφθεί το επίθετο «μακεδονικός» στην τελευταία έκθεση προόδου σχέσεων των Σκοπίων με την Ε.Ε. Υπενθυμίζεται ότι η πολιτική του φίλη του, κυρία Μπακογιάννη, τον Ιούνιο του 2009, ως υπουργός Εξωτερικών, είχε δώσει εντολή στις αρμόδιες ελληνικές αρχές να αποδεχθούν... «κατ' εξαίρεση» τα διακριτικά της «Δημοκρατίας της... Μακεδονίας» στο κρατικό αεροσκάφος με το οποίο ο Σκοπιανός υπουργός Εξωτερικών Α. Μιλοσόσκι θα μετέβαινε στην Κέρκυρα για τη Σύνοδο του ΟΑΣΕ!



Στο μεταξύ, δεν υπάρχουν επαφές τους τελευταίους μήνες μεταξύ της Αθήνας και των Σκοπίων σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα, υποστηρίζει ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι. «Τους τελευταίους μήνες, δηλαδή από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα, είμαστε αντιμέτωποι με μια κατάσταση όπου δεν έχουμε καμία επαφή σχετικά με τη διευθέτηση του ζητήματος της ονομασίας, κάτι για το οποίο δεν ευθυνόμαστε εμείς, αλλά το γεγονός ότι οι Ελληνες είναι απόλυτα επικεντρωμένοι στην κρίση στο εσωτερικό» ανέφερε ο κ. Γκρούεφσκι σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ουτρίνσκι Βέσνικ».
Πηγη

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποια Μακεδονικά ρε άσχετε ομιλούμε στην Ελλάδα???Είμαι Μακεδόνας και δεν έχω μιλήσει ποτέ Μακεδονικά ή όπως αλλιώς θέλετε να λέγετε η γλώσσα σας!!!
Η μόνη γλώσσα που μιλάμε καθημερινά είναι η γνήσια ΕΛΛΗΝΙΚΗ μητέρα όλων των γλωσσών της γης!!!
Μπακογιαννομητσοτάκη έρχεται και η δική σου σειρά μην ανησυχείς!!!

Ανώνυμος είπε...

ποιος του δινει και τρωει?

Ανώνυμος είπε...

Θα σου ξεριζώσω τη γλώσσα τομάρι, προδότη.... Τα νεύρα μου έχουν τσακιστεί από τα σκουλήκια .

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ........... ΡΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ .... ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΚΑΝΑ ΨΙΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

Γιατί εκνευρίζεστε ;Αυτό το εγκληματικό σόϊ των βρικολάκων δεν ξεπούλησε το 1990 το όνομα, για χάρη των φίλων τους της(ίδια οικογένεια) οικογένειας Μπούς,που φιλοξενούσαν ένα διάστημα στα Χανιά. Από πήραν μαθήματα οι Γαμ....ες; Έτσι τους είπαν να λένε έτσι λένε.Αυτή η καρ@@α δεν έφαγε τον Κωστάκη; Αυτή δεν έφαγε τον στρατηγό Γράψα;Αυτή δεν υπέγραψε το μνημόνιο; Αυτό το θηλυκό εξάμβλωμα θα πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γής,αν υπάρχει νοήμων Έλληνας.

Ανώνυμος είπε...

Ας λένε ότι θέλουν και οι Γερμανοί και οι Σλαβοσκοπιανοί, το κόλημά τους είναι να τους αναγνωρίσουμε εμείς.Χωρίς τη δική μας συγκατάθεση πάπαλα.Το θέμα είναι ότι οι προδότες εδώ στην Ελλάδα τους προσκυνούν ακόμα. Καμία αναγνώριση και καμία αναφορά ούτε καν στο όνομα Μακεδονία και τα παράγωγά του. Αλλά που αρχ....? Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους ρεεε.

Ανώνυμος είπε...

1:47 Πολύ ΣΩΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω σχόλια!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ ΒΡΕ ΑΤΙΜΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΒΡΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΓΡΑΒΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΝΣΑΡΙΣΤΗ ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΟΣΟΝΟΥΠΟ ΒΡΕ ΑΤΙΜΟ ΠΑΙΔΙ . ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΙΟΥΝΙΣΕΞ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΡΙΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΙΕΣ . ΕΙΔΕΣ ΒΡΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΒΟΛΕΨΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΑΝΤΕ ΤΥΧΕΡΟΥΛΗ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΒΡΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΟΡΟ "MAKEDONSKI"(ΣΛΑΒΙΚΟΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΟΡΟ "MACEDONIAN" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΦΤΑΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΙΝΕΪΡΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ "ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΣΚΟΜΙΑ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ". ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ FAN ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΓΡΑΒΑΤΑΣ.... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΥΤΕ ΣΧΙΝΙ ΟΥΤΕ ΣΑΠΟΥΝΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ,ΤΟΥΣ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΟΛΟ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

koursaros είπε...

ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΙΟ ΛΕΩΝΙΔΕΣ...................ΣΠΙΟΥΝΕ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑΚΙ