Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

"Απεργός πείνας" της Υπατίας επιτέθηκε και επιχείρησε να βιάσει Ελληνίδα...



Μόλις τον έπιασε η αστυνομία άρχισε απεργία πείνας για να μην απελαθεί!
Απεργία πείνας για να μην απελαθεί, ξεκίνησε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, ένας 20χρονος Μαροκινός, που συνελήφθη κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού σε βάρος Χανιώτισσας στις Καλύβες Αποκορώνου.


Πρόκειται για έναν από τους λαθρομετανάστες που είχαν κάνει απεργία πείνας στην «Υπατία» της Αθήνας, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και σύμφωνα με την νομοθεσία έχει κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης. Όμως αυτός, εκμεταλλευόμενος την διοικητική πράξη που είχε εκδοθεί τότε για αναβολή της απέλασης των μεταναστών της «Υπατίας», ζητά να μην....
απελαθεί μετά την σύλληψή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, πριν από λίγες ημέρες η γυναίκα πήγε σε κατάστημα στην περιοχή των Καλυβών όπου εργαζόταν ο 20χρονος και σύμφωνα με την καταγγελία της, αυτός της επιτέθηκε σκίζοντάς της τα ρούχα, με προφανή σκοπό τον βιασμό και μάλιστα την έβαλε με την βία μέσα στο αυτοκίνητό της, κάθισε στο τιμόνι και στην προσπάθειά του να το οδηγήσει το έριξε σε τοίχο.

Μετά την καταγγελία της, ο 20χρονος συνελήφθη , σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, αλλά του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια. Παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία για την απέλασή του, όπως συμβαίνει με τους αλλοδαπούς που διαμένουν παράνομα στην χώρα και συλλαμβάνονται για διάφορα αδικήματα.
πηγη

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Antarsya και λοιπές προοδευτικές δυνάμεις που τους συμπαραστάθηκαν στην Υπατία και να καταδικάσουν το γεγονός.

Ανώνυμος είπε...

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΧΑΡΙΝ ΕΝΟΣ 'ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ';

Ανώνυμος είπε...

Θα κάνουν πορεία οι αναρχικοί και όλες οι δυνάμεις που κόπτονται απ τα ανθρώπινα δικαιώματα κ.λπ για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε βάρος Ελλήνων;;;


Παπάρια.....!

Ανώνυμος είπε...

Σφαξτε τον.Του δοθηκε η ευκαιρια(κακως για μενα) και την πεταξε.

Ανώνυμος είπε...

Να βγούν όλοι οι "προοδευτικοί" νεοφιλελεύθεροι πολίτες αυτής της χώρας να υπερασπισούν το παιδί που αναγκάστηκε να υποπέσει σε βιασμό ελληνίδας σ΄ αυτό το μπουρδέλο που ήλθε να ζήσει και που του δημιούργησε την κατάθλιψη η οποία το "ώθησε" σ΄αυτήν την πράξη.
Δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς.
Να του δώσουμε και ιθαγένεια για να τον έχουμε ως υπόδειγμα πολίτου!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οχι 2.24΄ν να μην τον σφάξουν.
Να εφαρμοστει ο νομος τους, που λέει "να του την κοψουν!!!"

Ανώνυμος είπε...

Όχι στις χώρες τους, τους δίνουν στους συγγενείς της κοπέλας και αυτοί αποφασίζουν την ποινή.
Έπρεπε να τον δώσουν στους Κρητικούς να το γαμήσουν 10 άτομα μαζί να δούμε αμα του αρέσει

Ανώνυμος είπε...

4:00 Μπορεί και να του άρεσε. :D

Αίσχος και Πάλι Αίσχος.

Αλλά αφού εξυπηρετούν το σύστημα... ας τα λουστούμε τώρα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΚΕ, Συνασπισμος, οικολογοι κλπ ολοι μερος του συστηματος ειναι. Για το μονο που νοιαζονται ειναι η καρεκλα τους. Πουλημενα τομαρια.