Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Αλέξης Τσίπρας: Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος βγήκε μπροστά για να μην συντελεστεί αυτό το έγκλημα!



Anti-ntp:Διαφωνούμε σε πολλά με τον Τσίπρα αλλα οφείλουμε εδώ να τον παραδεχτούμε
Κοφτερή και χωρίς στεγανά η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα απόψε στην βουλή. Δεν δίστασε να εκθειάσει τον δήμαρχο Πειραιά παρά τις παραταξιακές αντιθέσεις που τους χωρίζουν, πράγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά στην μεταπολιτευση.
Ο Τσίπρας αναφέρθηκε σε όσα έχουμε κατά....
καιρούς αποκαλύψει, για την Goldman, για την Δανειακή, για το Αγγλικό δίκαιο, για την εκχώρηση Εθνικής ανεξαρτησίας. Αυτό όμως που εντυπωσίασε περισσότερο ήταν ο επίλογος του:

“Εμείς όχι μόνο θα καταψηφίσουμε αλλά να είστε σίγουροι ότι θα ανατείλει ένας νέος συνασπισμός εξουσίας που αργά ή γρήγορα θα αναλάβει τα ηνία αυτής της χώρας και δεν θα αναγνωρίσει συμφωνίες και συμβάσεις που στερούνται δημοκρατικής νομιμοποίησης και είναι εις βάρος των Εθνικών μας συμφερόντων… και εφ’ όσον καταλαβαίνω δεν είναι μόνο από τον χόρο της αριστεράς αυτοί που αντιδρούν στην εκχώρηση κυριαρχίας…” κατέληξε, φωτογραφίζοντας τον Πάνο Καμμένο.
Μην απορείτε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα χωρίς Αλαβανοκουβέληδες εκτινάχθηκε στο 12%. Είναι ο μόνος που χωρίς αοριστολογίες κατονομάζει ενόχους, συγκρούεται με τους νταβατζήδες και κάνει διακομματικά ανοίγματα σε όσους μάχονται για την διατήρηση της Εθνικής κυριαρχίας. Την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι “γκρεμίζουν” κομματικά στεγανά για να μοιραστούν τις αγκαλιές της διαπλοκής που ζητά μειοδοσία.




olympia.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ....ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛ.ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ! ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ--ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΓΑΠΟΝΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ...

fnous fnous είπε...

Για παράδειγμα, το γνωστό χαφιεδομάγαζο του Περισσού αποδεικνύει για άλλη μία φορά το πόσο ανώφελο και παρασιτικό είναι για τη δημοκρατική μας λειτουργία ...

Ένα κόμμα, το οποίο μοιάζει με κόμμα μόνον όταν κα*******λώνει τις κρατικές επιδοτήσεις ...

Ένας πραγματικός «ευνούχος», ο οποίος είναι πρακτικά άχρηστος στη Βουλή των δημοκρατών.


Αυτό το κόμμα, παρά την παροιμιώδη οργάνωσή του, δεν μπορεί να βοηθήσει στη σημερινή κατάσταση.

Πραξικόπημα γίνεται μπροστά στα μάτια του και δεν μπορεί ν’ αντιδράσει με πολιτικό τρόπο, παρά φωνάζει τον κόσμο στον δρόμο, όπως οι «αδερφές» κομμώτριες όταν τις κλέβουν στο ταμείο ... «Βοήθεια, καλέ βοήθεια».

Δεν μπορεί ν’ αντιδράσει με διαφορετικό τρόπο, γιατί απλούστατα είναι «λερωμένο».

Οι κοινωνικοί «αγωνιστές» εκβιάζονται από όλες τις μπάντες. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν μπορούν να υπερασπιστούν ούτε τα προφανή συμφέροντά τους.


Αξιωματική Αντιπολίτευση έπρεπε να είναι τώρα το ΚΚΕ και δεν διεκδικεί αυτήν τη θέση.

Κάνει το κορόιδο και μιλάει για λαϊκές κινητοποιήσεις, ενώ μπορεί να πάει στον Άρειο Πάγο και να καταγγείλει τα αντισυνταγματικά και φασιστικά παιχνίδια της ΝΔ και του Σαμαρά.



--------------------------------------------
11-11-11
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
Διαδώστε τα διαδώστε τα διαδώστε τα

Ανώνυμος είπε...

Ειναι γνωστή η πορεία των πολιτικών μελών του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ μετά το αγροτικό τους. Προωθούνται στο ΠΑΣΟΚ για την ασκηση εξουσίας.

Ας γελάσουμε τωρα με τον Τσιπρα. Αλλο μασωνάκι και αυτο...

Ανώνυμος είπε...

καλα αντε να ψηφισετε κανενα κολογερο ολοι οι παραπανω!και κατι αλλο ο συριζα και το κκε ειναι τα μονο πολιτικα κομματα που ειναι εναντια της συμφωνιας δουβλινο 2 που κραταει φυλακισμενους τους μεταναστες στην Ελλαδα!