Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Πάνος Καμμένος : Εγώ Χούντα δεν ψηφίζω


Δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο γαλάζιος βουλευτής Πάνος Καμμένος. «Εγώ χούντα δεν ψηφίζω» δηλώνει στη Realnews, ο βουλευτής της ΝΔ, προσθέτοντας ένα ακόμη πονοκέφαλο στην ηγεσία της ΝΔ που όσο περνούν οι ώρες τόσο φουντώνουν οι αντιδράσεις από βουλευτές και στελέχη, για τη συμμετοχή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην μεταβατική κυβέρνηση.
Πηγη 

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελλάδα μείνε κάτω από την μπάρα!
http://amwmos.wordpress.com/2011/11/13/meine-katw-apo-tin-bara/

Ανώνυμος είπε...

Καμένε παραιτήσου να δούμε αν εννοούσες αυτά που έλεγες στη βουλή γιατί μονός σου το είπες για το γουδη

Παπαφλεσας είπε...

πολύ σωστός ο τύπος αν κρατηση αυτα που λεει!

Ανώνυμος είπε...

Απλά θα έλεγα μην"μασάτε"αυτά που λέει ο καμμένος.Δεν είναι δυνατόν να λέει αυτά τα πράγματα και ο αρχηγός του οχι μόνο να μην τον διώχνει αλλά ούτε και την παραμικρή παρατήρησι να του κάνει.Πως είναι δυνατόν ο ίδιος να πιστεύει αυτά που λέει και να παραμένει ακόμη μέλος μιας διεφθαρμένης αξιωματικής αντιπολίτευσης και με έμμεση συμμετοχή στην νέα εταιρική κυβέρνηση?Γι'αυτό λοιπόν μην "μασάτε".Απλά αγνοήστε τον

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙ. Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΝΔ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑ? ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΡΑ ΣΑΝ ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΓΟ.....

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να παραιτηθεί ρε πασοκομαλάκα, ψηφισμένος από το λαό δεν είναι?

Ανώνυμος είπε...

ειδωμεν θα φανει χαζος ειναι να τον διωξει ο σαμαρας αφου εχει απο πισω του λαο που τον στηριζει να κανει ομως δικο του κομμα και να παρει σακοραφα κανελη βελοπουλο

Ανώνυμος είπε...

Αυτό θέλουν να παραιτηθεί για να κλείσει το στόμα του, που ειναι όλοι αυτόι που παραιτήθηκαν? κανανένα κανάλι, κανένας δημοσιογράφος δέν ασχολείται μαζί τους, φυσικά για τους γνωστούς λόγους.

Πάνο κατέβα και ζήτησε το ψήφο του Ελληνικού Λαού είμαστε όλοι μαζί σου!!!

Ανώνυμος είπε...

Πανο οπως εισαι ελα με τους Ελληνες Πατριωτες να μας βοηθησεις να ξεσηκωσουμε τον λαο μας.
Δεν χρειαζεται να χασεις την βουλευτικη σου ιδιοτητα,καθε αλλο μας ειναι χρησιμη.
Ευχαριστουμε που τα λες τωρα τα εχουμε μαθει ολοι και πρεπει να παμε στην πραξη.
Εχουν περασει δυο χρονια και πρεπει να ενωθουμε συμφωνεις΄φανταζομαι.
Στην Αργεντινη αντεδρασαν μετα απο 8 χρονια
Χιλιαδες συνανθρωποι μας υποφερουν ,και φυσικα τα σχεδια τους τα ξερεις εφοσον τα ξερουμε και εμεις ,αρα Πανο μου πρεπει να ενωθεις μαζι μας.
Δεν γινεται διαφορετικα και το ξερεις
Εφοσον βασει κοινωνικων μοντελων οπως τα εκατομμυρια των πατριωτων που εδιωξαν τους Νεοταξητες στις χωρες της Νοτιου Αμερικης εδιωξαν τους φραγκοφονιαδες αλλα και φονιαδες των λαων .
Που σημαινει ετσι ακριβως με την ιδια αντιδραση κινείται και ο λαος μας .
Οι πλατειες εκαναν κομμα Αμεσης Δημοκρατιας το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ με χιλιαδες μελη και 90 πυρηνες.
Αντε Πανο μου βοηθα τον λαο μας
Εμεις υπαρχουμε εδω και 2 χρονια
Προχθες η Αντιπροσωπεια του ΠΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ειχε επισημα προσκληθει απο την Ρωσικη Κυβερνηση και συμφωνησαμε να ενταχθει η Ελλαδα στην Ευρασιατικη Ενωση.
Αυτα εγιναν απο τον αδελφο μας Στρατηγο Καταδρομεων ΒΙΤΑΛΗ ΣΤΑΥΡΟ.
ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΗΤΩΝ ΣΤΟ Αιγαιο μας ερχεται σε 9 μερες ο Ρωσικος Στολος για να τους αποτρεψουμε
Επισης ο στρατηγος Βιταλης ο Προεδρος και αδελφος μας του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ εχει παρει τα εύσημα απο τον μοναδικο ΑΝΤΙ-νεοταξιτη Γερουσιαστη της Αμερικης τον ΡΟΝ ΠΟΛ ο οποιος ΡΟΝ ΠΟΛ εχει δωσει επισης τα ευσημα στον ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ!!!
Πανο ελα να βοηθεισεις εμπρακτα
www pamet.gr

Ανώνυμος είπε...

13 Νοεμβρίου 2011 8:46 π.μ. Έλα παλιό τσιράκι του δείρει …πασοκος ….είσαι και φαίνεσαι .. Η βουλή είναι δωσίλογη τη δουλεία έχει εκεί μέσα ένα πατριώτης να παρατεθεί και να οργανώσει την αντίσταση … ζωάκι μπεεεε

Ανώνυμος είπε...

KYRIOI EIMAI ELLINAS KATOIKOS SOUIDIAS, DIAVAZW KAI AKOUW AUTA POU LEI O PANOS PISTEVW OTI PRAGMATI THELEI NA ALAKSI I KATASTASI POU EPIKTRATI ALA EGW THA ELEGE GIA NA PISEI OLOUS EMAS THA ITAN KALO NA KANEI MIA AKOMI KINISI KAI NA PARETITHEI TOU VOULEFTIKOU MISTHOU TOU! I NA TO DINEI STOUS POLITES POU XRIAZONTE XRIMATA GIA NA EPIVIOSOUN! EGW EDW STI SOUIDIA ARXISA NA KRIVOMAI OLOI OI KSENEI MAS EXOUN VALEI SE ENA KALATHEI KAI MAS APOKALOUN FOROFIGADES KAI ANAKSIOPISTOUS VLEPONTAS KAI KOGOUNTAS AUTA POU SINVENOUN METAKSI KOMATWN POLITKWN KAI FISIKA ME OLOUS EMAS TOUS POLITES POU DEN YPARXEI MIA MEGALI ENOMENI ANTIDRASI KATA TIS KATASTASIS.

Ανώνυμος είπε...

Έφτασε η ώρα των πράξεων, καταψήφισε και είμαστε μαζί σου.
Δημιουργήστε ένα νέο πολιτικό φορέα ή μια ένωση πολιτικών φορέων στον οποίο αν είναι δυνατό να συνυπάρχουν δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί, όλοι τους όμως πατριώτες και παρόλες τις διαφορές να συνθέσετε το καλύτερο για την Ελλάδα, που τόσο διψάει ο κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ TIMING
ΣΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ
Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ.

maria είπε...

ΠΑΝΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

αυτος ΔΕΝ πρεπει να παρετηθει απο βουλευτης αδερφια...αλλο απο το κομμα...απο το βουλευτικο αξιωμα δεν πρεπει να φυγει...ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΕΧΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Καμμένος....Βελόπουλος....Κανέλλη...Σακορφα...Καζάκης...Χάρρυ Κλήν...
Είναι κανείς μαζί μου;