Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

"ΚΝΙΤΗΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ!"




Ο Κ.Βελόπουλος απαντάει σε συγκεκριμένες καταγγελίες που έγιναν απο αναγνώστες στα blogs! (Aπό το 9:10) Δείτε το βίντεο...




25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βελοπουλε εμεις βλεπουμε την εκπομπη αντι να μας πεις 5 κουβεντες μας λες να αγορασουμε τα βιβλια σου? Πλακα μας κανεις? να φαμε δεν εχουμε! αντε ξυπνα!

Ανώνυμος είπε...

Ρε πως τα φερνει η ζωή!!! Από το ΠΑΣΟΚ ξεκινησε και με αυτό ξανασυνεργαζεται. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Κοροιδευεις αφελεις ανθρωπους πρακτορα.

ΑΖ

Ανώνυμος είπε...

ΚΝΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ . ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ....

Ανώνυμος είπε...

Πέφτουν οι μάσκες.. όλες....

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΙ ΠΑΘΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΜΕΡΗ, ΡΟΘΤΣΙΛΤ ΚΑΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ......

ΜΕ ΤΙ ΠΑΘΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ..........

ΛΑΜΟΓΙΟ ΞΕΦΤΙΛΗΣΜΕΝΕ!
ΜΠΡΑΒΟ ΖΩΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟ ΛΑΌΣ...ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΠΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ
ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ.ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΞΗ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

να φας δεν έχεις πράκτορα 10.38 αλλά ίντερνετ έχεις
βλακάκο 10.55 γιατί αποκλείεις ότι ένας κνίτης είναι και εβραιόφιλος?
άσχετε 11.25 ο Καρατζαφύρερ του έδωσε λόγο πέρα απ'τη θεσσαλονίκη και τον έκανε βουλευτή.εσύ δαγκώνεις το χέρι που σε ταίζει αφιλότιμε?
εννοείται ότι σας επιστρέφω ό,τι πείτε από κάτω

Ανώνυμος είπε...

Ειναι δεν ειναι ..ειναι δικαιωμα του.Ειδαμε και τους μη κνιτες τι εκαναν στην Ελλαδα.Ειδαμε και τη νδ ή το μπατσοκ ...και να ηταν κνιτης καποτε τι σας νοιαζει ?Αυτο σημαινει πως δεν ειναι πατριωτης ?Αυτο το εχει αποδειξει χιλιαδες φορες ασχετοι.Αλλα εσεις να πειτε τα δικα σας εκει..καποτε γινοταν αβαντα..τωρα κνιτης ε ??γελοιοι

Ανώνυμος είπε...

Ο Κ.Βελόπουλος είναι πραξικοπηματίας και δοσίλογος.

Ανώνυμος είπε...

Πουλημένο τομάρι Βελόπουλε..

Δίπλα δίπλα όλες τις δηλώσεις σου και τις πράξεις σου. Ασυνέπεια, υποκρισία, πατριδοκαπηλία, παλιανθρωπία όταν διακυβεύεται η εθνική υπόσταση της χώρας μεταφράζεται σε εισιτήριο για Γουδί.

Ανώνυμος είπε...

Πάνε πέστα στα παιδάκια που δεν σε ξέρουν κυριάκο όχι σε μένα, εξάλλου η κωλοτούμπες είναι επάγγελμα σου χαιρετώ από θεσσαλονίκη

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΕ ΣΕΝΑ , ΑΚΟΥΓΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ.
ΕΛΕΓΑ ΤΙ, Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ? ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ !!!
ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΕΙΣΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΙ ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ .
ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ?
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Χ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ CLUB ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.
ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ.
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ !

GZofSparta είπε...

19 Νοεμβρίου 2011 5:28 μ.μ. επειδή εγώ είμαι ανόητος,μπορώ να ακούσω ποιος είναι ο:"ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ.";Φιλικά πάντα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ, ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΡΝΗΤΙΚΑ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τρίχες φιλε μου,τον διέγραψαν για να τον επαναφέρουν στις εκλογές,αν δεν φυγή από ΝΔ άλλος ένας πατριώτης του μπλα μπλα μήπως αμφιβάλλεις?

Ανώνυμος είπε...

6:40 μ.μ. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ BLOG.
ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ.
ΤΟ ALTER ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΠ, ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.

ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΔΕΣ "ΛΑΤΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΕΥΜΑΤΟΣ Ή ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ " ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΟΜΑΣΟΝΟΙ Ή ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ- ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΔΩ Κ ΚΕΙ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΟΥ-ΜΠΟΥΡΟΥ.
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ.
ΜΑΚΑΡΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕ ΜΥΑΛΑ - ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.

johndrama είπε...

delete!!!

Ανώνυμος είπε...

grammateas sto kke kordeliou.. ap'oso exw akousei apo kei ksekinhse..
alla den to kserw sigoura.. auto akousa !

Ανώνυμος είπε...

Κύκλωμα παιδική πορνογραφίας μέσω Ιντερνετ, αποτελούμενο από έναν καθηγητή Πανεπιστημίου, έναν πολιτευτή του ΛΑΟΣ, έναν φοιτητή και τρία άλλα άτομα εξαρθρώθηκε, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με την σύλληψη των πέντε από αυτών ενώ ο έκτος αναζητείται.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας πρόκειται για έναν καθηγητή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έναν ιδιωτικό υπάλληλο ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ στη Θεσσαλονίκη, έναν φοιτητή του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και τρία άτομα από την Αθήνα.
ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=lDO_vpfAR9w

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώ πάρα πολλά χρόνια τον Βελόπουλο και πάντα έβρισκα ότι αυτά που έλεγε συναρμολογούσαν το puzzle και εν τέλει έγιναν. Το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι ότι πλέον όταν τον βλέπω νιώθω ότι θεατρινίζει, δεν είναι αυθεντικός όπως ήταν παλιά και γι αυτό υπάρχουν κάποιοι λόγοι. Και θεωρώ ότι θα πρέπει να μας εξηγήσει αυτούς τους λόγους. Γενικά νομίζω ότι πολλοί που τον βρίζετε είστε υπερβολικοί. Συνέλθετε λίγο και μην είστε τόσο παρορμητικοί. Μην ξεχνάτε ότι αυτό που θέλουμε είναι η δημοκρατία. Έτσι δεν είναι εσείς αιμοδιψείς που ακονίζετε την γκιλοτίνα σας; Στην τελική αν τους σκοτώσετε όλους δεν θα ήθελα να μείνω σε μια χώρα με δολοφόνους. Άλλωστε θα είναι πιο όμορφα όταν θα τους βλέπεις μέσα από τα κάγκελα, θα μπορούσαμε να είχαμε και online camera μέσα στα κελιά για να βλέπαμε όταν δεν θα νιώθαμε καλά. ;)
Χ.Τ.

Modestus είπε...

Βελόπουλος ψήφισε την νέα προδοτική κυβέρνηση ναι ή όχι; Του δώσαμε και δεύτερη ευκαιρία να αποδείξει ότι είναι πατριώτης. Πολλοί είπανε για την ψήφο στο πρώτο μνημόνιο ότι έφαγε πολύ πίεση το παιδί, δεν ήθελε κλπ κλπ. Φάτε τώρα το ξεβράκωμα του με την τελευταία ψηφοφορία. Με τι μούτρα θα βγει να πει και να πουλήσει βιβλία κατά του Ροτσιλντ και των τραπεζιτών όταν ο ίδιος πουλάει έτσι την ψήφο του στηρίζοντας τραπεζίτη γνωστό διαπλεκόμενο και τσιράκι της ΝΤΠ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ...ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΑΟΓΑ !!! ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ !!!