Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Να τους απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα




Με τις εξελίξεις να τρέχουν σε ρυθμούς ασύλληπτους, με μία κυβέρνηση που έχει χάσει τα πάντα και υπάρχει ως κυβέρνηση καθαρά τυπικά, με συγκλονιστικές αποκαλύψεις εκτός αλλά και εντός της Βουλής για στημένες υποθέσεις χρεοκοπίας και CDS, με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ....δηλώνουν οργισμένοι ενώ μετά την πτώση Παπανδρέου αναμένεται να γίνουν λαλίστατοι και να γνωστοποιηθούν τεράστια σκάνδαλα της κυβέρνησης, η Νέα Ελλάδα ζητάει την απαγόρευση εξόδου από την χώρα, τόσο για τον Γιώργο Παπανδρέου, όσο και για όλα τα μέλη της κυβέρνησής του.

Ήρθε ο καιρός των ευθυνών και κανένας δεν πρέπει να φύγει πριν αποφανθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη. Αρκετά έπαιξαν με την χώρα, αρκετά συκοφάντησαν τους πολίτες, αρκετά ποδοπάτησαν ιερά και όσια, αρκετά παρανόμησαν και καταπάτησαν το Σύνταγμα.

Να κλείσουν επιτέλους οι πόρτες εξόδου από την χώρα και να ανοίξουν οι πόρτες εισόδου των φυλακών.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφηστε τους εξω για να χουμε κατι να φτυνουμε

Ανώνυμος είπε...

Άντε τρέχα να τα κλείσεις.

Ανώνυμος είπε...

Τους θαβουμε ζωντανους και απο πανω χτιζουμε μια πλατεια γεματη αποχωρητηρια..Και μην πεταχτουν μερικοι εδω μεσα να μιλησουν για ανθρωπινα δικαιωματα. Τα μικρα παιδακια που λυποθημουν λογω υποσιτισμου στα σχολεια δεν εχουν δικαιωμα στην τροφη?? Δεν εχουν δικαιωμα στην σωστη εκπαιδευση με ΒΙΒΛΙΑ??? Εμεις οι ενηλικες δεν εχουμε δικαιωμα στο ονειρο και στις φιλοδοξιες??

fnous fnous είπε...

Αν λοιπόν τολμήσουν τα δύο αγράμματα κι ανεπάγγελτα ανθρωποειδή του Κολεγίου με τη βοήθεια του "συναδέρφου" τους Προέδρου της Δημοκρατίας να καταλύσουν το Σύνταγμα, ας γνωρίζουν από τώρα ότι θα υποστούν τις συνέπειες αυτού του εγκλήματος.

Απλά πράγματα.
Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να συλληφθούν από τις αρμόδιες αρχές όλοι οι Πραξικοπηματίες και στην περίπτωσή μας οι Παπούλιας, Παπανδρέου, Σαμαράς και Παπαδήμος.


Αν δεν μπορούν οι αρχές να τους συλλάβουν, ο λαός πρέπει ν' αναλάβει τον ρόλο του ...

Τον προβλεπόμενο από το Σύνταγμα ρόλο του, που είναι να προστατεύσει το Σύνταγμα με όλα τα μέσα ...
Τον προβλεπόμενο ρόλο, που "θωρακίζει" νομικά τον πολίτη στο τελευταίο άρθρο του.

Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει ο λαός ν' αναζητήσει και να συλλάβει ζωντανούς ή νεκρούς όλους τους Πραξικοπηματίες.


Ο κάθε πολίτης έχει την υποχρέωση και όχι απλά το δικαίωμα, όπου βρει κάποιον από αυτούς τους τρεις, να τον συλλάβει ζωντανό και αν αυτό δεν είναι δυνατό, να τον εκτελέσει επιτόπου.

Οι Πραξικοπηματίες σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι κάτι το διαφορετικό από τον Καντάφι.

Όπως συνελήφθη από τους όχλους ο Καντάφι, έτσι και οι Έλληνες πρέπει να τους συλλάβουν με το δικαίωμα να τους χειριστούν κατά βούληση και χωρίς καμία ποινική ή άλλη συνέπεια ...


Ο Καντάφι, ο οποίος "έφυγε" σφαγμένος σαν γουρούνι, εφόσον, για να τον ατιμάσουν, του έκοψαν με μαχαίρι τον σφικτήρα του πρωκτού του.


Αυτός είναι ο θάνατος που περιμένει τον οποιονδήποτε επιχειρεί να προδώσει τον λαό και βρίσκεται απέναντί του.


--------------------------------------
ΠΟΛΙΤΕΣ στα ΟΠΛΑ.

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
διαβάστε τα κείμενα και διαδώστε τα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΚΥΡΙΟΣ JEFREY, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ. ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ Η ΖΩΗ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ.ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.ΕΜΕΙΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΤΕ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΜΗ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΑ 5 ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.ΜΗ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΝΩΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΟΠΛΑ Η ΧΩΡΙΣ..ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΗΓΕΤΙΔΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ...