Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ρουμπινί: «Η αξιοπιστία της ΝΔ είναι πιο βρώμικη από τη λάσπη»


Ρουμπινί: «Η αξιοπιστία της ΝΔ είναι πιο βρώμικη από τη λάσπη»Σφοδρή επίθεση κατά της ΝΔ από τον Νουριέλ Ρουμπινί μέσω Twitter.
Ως «ελληνική αλεπού» και «διεφθαρμένη» χαρακτήρισε σε δημοσιεύσεις του στο Twitter τη Νέα Δημοκρατία ο γνωστός οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί.

«Η διεφθαρμένη Νέα Δημοκρατία, που διόγκωσε το έλλειμμα στο 15% του ΑΕΠ και ξεδιάντροπα είπε ψέματα για αυτό τώρα θέλει να ξαναγίνει κυβέρνηση της Ελλάδας…
η ελληνική αλεπού, η οποία λεηλάτησε το κοτέτσι, τώρα ισχυρίζεται ότι θέλει να το «φρουρήσει» ξανά τους είναι πιο βρώμικη από τη λάσπη».
ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

διαμαντι ο ρουμπινι

Modestus είπε...

Ρε Mykoniato ή όποιος άλλος είναι υπεύθυνος για το blog έλεος ρε! Αναπαράγετε δηλώσεις ενός τύπου που έχει ποντάρει 20 εκατομμύρια στην χρεωκοπία μας; Δεν υποστηρίζω Σαμαρά καμμία σχέση αλλά να βάζετε ένα μισέλληνα καιροσκόπο φάτσα κάρτα πάει πολύ.

Ανώνυμος είπε...

επιτελους καταλαβαμε τι δουλεια κανει ο ρουμπινι που τον πληρωνουμε ως "συμβουλο" του καθυστερημενου. Σωπα ρε μεγαλε, τετοια παπαγαλακια εχουμε ενα καρο (αυτα μας τα λεει και η μακρη και καψης - να παρουν κανα νομπελ και αυτοι- . Ρε τον καραγκιοζη. Σου σφυριξε ο ΓΑΠ την μπλοφα με το Δημοψηφισμα? κονομισατε καλα σορταροντας?εεεεεεεεεεε? θα χασεις το πληροφοριοδοτη ε?

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ ΕΛΛΗΝ είπε...

το σωστό του όνομα είναι ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΝΙ.