Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Τα Κινήματα Πολιτών ενώνονται και αποκτούν ισχυρό πολιτικό λόγο


Η ισχύς εν τη ενώσει
Γινόμαστε περισσότεροι, ισχυρότεροι και ενωμένοι. Η Νέα Ελλάδα μπαίνει μπροστά στον αγώνα για την πατρίδα. Ο ενωτικός μας δρόμος βρίσκει....

αντίκρυσμα. Η Νέα Ελλάδαπιστεύοντας πως ο μοναδικός μονόδρομος των Ελλήνων σήμερα είναι η ένωσή τους απέναντι στην πολιτική αναλγησία, κάλεσε προ καιρού όλα τα κινήματα πολιτών και όλους τους Έλληνες πολίτες να ενωθούν μαζί της και να αποκτήσουν δύναμη σε ένα σχήμα ικανό να συνθλίψει εκείνους που ακούσια ή εκούσια καταστρέφουν την χώρα.
Στο κάλεσμα της Νέας Ελλάδας στον δρόμο που οδηγεί στην ανάκαμψη της πατρίδας μας ανταποκρίθηκε ο «Δρόμος Ελλήνων» μέσω του υπηρεσιακού του προέδρου Δημήτρη Μαντέ, αποδεχόμενος τις αρχές, το πρόγραμμα, την ιδρυτική της διακήρυξη και το καταστατικό της, θέσεις που έχουν μέχρι στιγμής διατυπωθεί στην ιστοσελίδα της και τονίζοντας πως ήρθε ο καιρός το στενό μονοπάτι να γίνει δρόμος και στη συνέχεια λεωφόρος για όλους τους αγωνιούντες Έλληνες που επιθυμούν η πατρίδα να βγει από την στενωπό και τα έντεχνα αδιέξοδα που την τοποθέτησαν οι υπάλληλοι των τραπεζών και των τοκογλύφων, οι εντολοδόχοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Σε αυτό τον δρόμο, της εντιμότητας και του δίκαιου, η «Νέα Ελλάδα» καλωσορίζει την συμπόρευση του «Δρόμου Ελλήνων». Στο ενισχυμένο κίνημα των πολιτών και στο κόμμα της «Νέας Ελλάδας» καθημερινά προστρέχουν Έλληνες πολίτες μεμονωμένοι ή μέσα από τις οργανώσεις τους, για να στρατευθούν στον πόλεμο που κήρυξε το πολιτικό κατεστημένο κατά των πολιτών.
Καλωσορίζουμε, επίσης, το Κόμμα Εθνικής Σωτηρίας, την Φιλική Εταιρεία 2010 και την Σύμπραξη Πολιτών, στην δύσκολη πορεία. Ο σμήναρχος ε.α. Αναστάσης Κότσαλος, ο στράτηγος ε.α. Αϋφαντής Γεώργιος, ο οικονομολόγος Αντώνης Αντωνιάδης, έχουν ήδη θέσει εαυτούς στις υπηρεσίες της Νέας Ελλάδας. Ο αγώνας δεν γίνεται ευκολότερος, αλλά ωραιότερος μαζί τους.
Άλλα κινήματα που συμπαρατάσσονται με τη Νέα Ελλάδα, τα οποία καλωσορίζουμε:
Κίνηση Ελεύθερων Πολιτών
Δημοκρατική Κίνηση Επιστημόνων
Ένωση Ελλήνων Δημοκρατών
Έλληνες Μεταρρυθμιστές
Ελεύθερο Δημοκρατικό Κίνημα
Ανανεωτική Πατριωτική Κίνηση
Πανελλήνια Ένωση Πολυμελών Οικογενειών
Η Νέα Ελλάδα περιμένει και όλους εσάς, και καλεί όλα τα κινήματα και όλες τις οργανώσεις για να συμπορευθούμε όλοι μαζί στον καλό αγώνα για το δίκαιο, την αξιοπρέπεια του λαού μας που την έχουν ποδοπατήσει, την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας. Δεν πρέπει να λείψει κανείς Έλληνας από το πατριωτικό προσκλητήριο.
Η σύμπλευση και συμπόρευση, αποτελεί την μοναδική λύση των Ελλήνων, που αρχίζουν να συνειδητοποιούν τα σχέδια των βραβευμένων, ατάλαντων και απάτριδων πολιτικών. Η Νέα Ελλάδα καλωσορίζει τους συναγωνιστές, στέλνοντας ένα μήνυμα προς όλους: Κανείς δεν περισσεύει και κανείς δεν πρέπει να λείψει από το προγονικό χρέος προς την Δημοκρατία.
Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα δώσουμε τέλος στην φαυλότητα, όλοι μαζί θα πάρουμε πίσω τα κομμάτια της πατρίδας και της αξιοπρέπειας που μας παίρνουν. Οι Έλληνες παίρνουν τη σωτηρία της χώρας στα χέρια τους, και αποδεικνύουν έμπρακτα ότι μπορούν να συνεννοηθούν για τη διάσωση της πατρίδας.
Η ισχύς εν τη ενώσει…
Η πατρίδα μας χρειάζεται και μας καλεί όλους. Εσύ θα δηλώσεις απών;
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!
Η ΙΣΧΥΣ ΜΑΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ

Ανώνυμος είπε...

τα κινήματα των πολιτών,έχουν σχέση με τους Έλληνες;

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 9:13, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΟ???

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΚΟΙΝΟ, ΔΥΝΑΤΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ "ΠΡΑΓΜΑΤΑ" ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ....."ΣΩΤΗΡΕΣ"!
ΟΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ!
ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑ, ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΑ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ "ΒΟΥΛΗ"!
ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΟΛΗΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!!
ΑΠΟ ΔΩ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΛΑΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ "ΚΑΠΟΙΩΝ".....!!!!
ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ!
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ!!!!!

MacGyver © είπε...

Μάνος Κακλαμάνος & Δημήτρης Καζάκης Καθημερινά στις 12:30….
http://www.radio9.gr/LivePlayer.aspx?a_id=1346

O Δ. Καζάκης μιλά για το δημοψήφισμα…
http://www.youtube.com/watch?v=BmXZWzOeoew

Ο Σαμαράς ξεσκεπάζεται...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GYPRFESVHuE

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ.
http://seisaxthia.blogspot.com/

MacGyver © είπε...

Tι θα πάθεις αν φύγεις απ'το ευρώ;

1. Φόβο μετάδοσης φυγής από το ευρώ και άλλων χωρών. Ανησυχία για διάλυση της Ευρωζώνης (!! Στ'@ρχιδια μας)
2. Οι φόβοι αυτοί θα πιέσουν την ισοτιμία του ευρώ έναντι του δολαρίου προκαλώντας πληθωρισμό (επίσης!!)
3. Στην Ελλάδα θα προκληθεί ύφεση 7,6%, η ανεργία θα φτάσει στο 18,5% και ο πληθωρισμός στο 20,2% (γιατί τώρα που είναι;)
4. Η μείωση των εισοδημάτων και της περιουσίας θα αντιστοιχεί σε ένα μέσο κατά κεφαλήν κόστος περίπου 10.000 ευρώ που υπολογίζεται σήμερα σε περίπου 90-100 δισ. για το σύνολο της οικονομίας (δεν πειράζει...θ'αντέξουμε άλλα δυο χρόνια. Μετά θα τα πούμε απ'την αρχή!)
5. Τα επιτόκια καταθέσεων και δανείων στην Ελλάδα θα είναι διψήφια (ούτε δάνεια ούτε καταθέσεις θα μ'ενδιαφέρουν σε τέτοια περίπτωση)
6. Η απόδοση των 10ετών ελληνικών ομολόγων θα κυμαίνεται γύρω στο 14-15% (Τι μου λες ρε παιδί μου!)
7. Οι τιμές των κατοικιών στην Ελλάδα θα υποχωρήσουν 10%, σε ετήσια βάση, και των εμπορικών ακινήτων κατά 25%. (Τώρα που μιλάμε , οι πραγματικές τιμές των παραπάνω έχουν πέσει πολύ περισσότερο , μέσα σε ένα χρόνο σωτήρων...)
8. Οι επιπτώσεις το δεύτερο έτος θα είναι ηπιότερες, ενώ από το τρίτο έτος αναμένεται ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας (Αν το'χαμε κάνει πριν ενάμισυ χρόνο , τώρα θα σηκώναμε κεφάλι σιγά σιγά)
9. Η Ελλάδα θα μείνει εκτός αγορών για περίπου 10 χρόνια (Ενώ τώρα εεε;;;)

Ανώνυμος είπε...

το πατριωτικο μετωπο γιατι δεν το αναφερετε ????τι συμβαινει?

Ανώνυμος είπε...

Ξεκινατε αρκη να ειναι Ελληνες και οχι προδωτες.ο στρατος τωρα πρεπει να παρει τα οπλα και μαζι με τον ΛΑΟ να διωξουμε με τις κλωτσιες ολα τα λαμογια που καταστρεφουν την ελλαδα απο το 1974 και μετα.Ελληνες ξεσηκωθητε μας προδιδουν μερα με την ημερα.Ολοι κατω απο το λαβαρο τις επαναστασεως.ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΥΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ.Εξω οι εβραιοι απο τα Αγια Χωματα των προγωνων μας.Και εσεις ιερεις βγαλτε των λαο στον δρομο γηνετε ΠΑΠΑΦΛΕΣΑΣ.Αν ζουσε ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ θα ηταν αλιως τα πραγματα,δεν υπαρχη στην Ελλαδα αλος να μας οδηγηση ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΠΕΛΩΘΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ! ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΝΕΑ" ΑΣ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ! ΨΑΞΤΕ Ξ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ. ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ!

ΦΡΟΥΡΟΣ είπε...

ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ 1.35

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ
ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΛΑΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ, ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ¨ΝΕΑ¨΄, - ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 3 ΚΙΩΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ
ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣΤΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ, ΠΟΥ
ΜΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ.

free mind είπε...

Κάνετε και ένα βήμα παραπέρα.Προτείνετε στον Πάνο Καμμένο που με το σπαθί του κέρδισε την εμπιστοσύνη μας να έρθει μαζί μας,φωνάξτε και τον Δημήτρη Καζάκη να προσφέρει τις γνώσεις του στα οικονομικά.
Χωρίς ανιδιοτέλεια από κανέναν,βοηθείστε να ενωθούμε όλοι μαζί ,γιατί ο καρκίνος έχει πολλές μεταστάσεις και έχει προσβάλλει θανάσιμα τον οργανισμό της πατρίδας.
Το καντήλι της σβήνει.Μόνο με καθαρή ψυχή,με αληθινή αγάπη για την πατρίδα μπορεί να καθαριστεί όλη αυτή η κόπρος.
Η δουλειά πέρα από την ρίψη του Καιάδα,των προδοτών μαζί με τις συμβάσεις που υπογράφουν,που πρέπει να γίνει, είναι επώδυνη.
Πρέπει να ξαναδιάβασουμε την ιστορία μας,να ξαναμάθουμε την γλώσσα μας,την φιλοσοφία μας,την ιστορία μας,αυτήν που όλοι εποφθαλμιούν και αυθαίρετα οικειοποιούνται την ίδια ώρα που αφαίρεσαν από εμάς τα επιχειρήματα για αντίκρουση στερώντας μας τις γνώσεις γι αυτό,αλλά και την ικανότητα της συλλογιστικής και του καθαρού λογισμού.
Ανώτατα στελέχη των Ε.Δ,ανώτατοι δικαστικοί,και πάνω από όλα τα ΜΜΕ κατόρθωσαν να μας βυθίσουν στον βόθρο και ευρισκόμενοι σε ασφυξία παρακαλούμε να μας δώσετε ανάσα.
Η οργή πρέπει να βρεί δίοδο διαφυγής.Και κανείς από τα 300 καθάρματα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.
Ολοι μαζί έχουμε πιθανότητες.
Να γίνει η οργή ποτάμι που θα τους πνίξει και θα ανοίξει το δρόμο για αφύπνιση των λαών που πνίγονται από το βρόγχο των απατεώνων.

Ανώνυμος είπε...

Ε.ΠΑ.Μ
Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο
www.epam-hellas.gr

Το μέτωπο αυτό δημιουργήθηκε έξω από κομματικές σημαίες και σφραγίδες με μόνο του γνώμονα το Εθνικό συμφέρον και την πίστη του στην πατρίδα και την λύτρωση αυτής από όλους όσους δεν σκεπάζονται από την Ελληνική σημαία και επιθυμούν την κατάρρευση της χώρας και την υποδούλωση της στο αιμοσταγές τραπεζικό σύστημα που δημιούργησαν οι έξωθεν καλοί μας φίλοι. Βασικές άμεσες επιδιώξεις του Μετώπου είναι:

• Η ανατροπή του καθεστώτος κατοχής της χώρας από το ΔΝΤ, την ΕΕ και την ΕΚΤ.
• Η τιμωρία όλων των ενόχων και των δωσιλόγων που οδήγησαν την χώρα σ’ αυτήν την κατάσταση.
• Η μη αναγνώριση και η άρνηση της πληρωμής του χρέους εδώ και τώρα.
• Η έξοδος από το ευρώ με την υιοθέτηση εθνικού νομίσματος,
• Η εθνικοποίηση των μεγάλων τραπεζών με πρώτη την Τράπεζα της Ελλάδας και με σκοπό τον έλεγχο της οικονομίας και της κίνησης των κεφαλαίων,
• Η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας με βασικό μοχλό ένα άλλο παραγωγικό και αναγεννημένο κράτος, που θα υποστηρίζει και θα στηρίζεται στις ανάγκες των εργαζομένων και στην πρωτοβουλία των ζωντανών παραγωγικών δυνάμεων του τόπου,
• Η αλλαγή του μονομερούς προσανατολισμού της χώρας και την απαλλαγή της από τα ασφυκτικά δεσμά που της έχουν επιβληθεί. Βασική προϋπόθεση όλων αυτών είναι η πάλη για την κατάκτηση της δημοκρατίας.

Ανώνυμος είπε...

11.22 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΘΟΡΥΒΟ ΟΠΩΣ ΑΘΟΡΥΒΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ? ΠΑΛΙ? ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ?