Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Οι δυο προφήτες. Αποκαλυπτική ομιλία του Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη



Δείτε τα βίντεο!
Η Ομιλία του Γέροντος Νεκταρίου πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως Αθηνών στις 13/11/2011, εκτός από το κυρίως θέμα της ομιλίας στους δυο προφήτες που θα έλθουν, όπως αναφέρεται στην Αποκάλυψη, ποιοι είναι οι προφήτες, πότε θα κάνουν την εμφάνισή τους, ποιο θα είναι το έργο τους, ποια είναι τα ονόματά τους, πως θα...
τους καταλάβουμε κ.α. στην ομιλία του ο γέροντας αναφέρθηκε συνοπτικά στο πρώτο θηρίο της αποκάλυψης (ομιλία γέροντος 30/10/2011  εδώ), αναφέρθηκε για τα θηρία που πίνουν το αίμα των λαών, για το θηρίο που έβαλαν να κυβερνήσει την χώρα μας.

Τραπεζίτης και εντολοδόχος ο κ. Παπαδήμος, που δεν τον θέλει ο ελληνικός λαός.

Ψευδές το ότι ο ελληνικός λαός είναι ικανοποιημένος με τον κ. Παπαδήμο. Αυτός που μέχρι εχθές ως σύμβουλος του κ. Παπανδρέου έβαζε τους φόρους στον λαό, σήμερα γίνεται Πρωθυπουργός, χωρίς όμως να τον θέλει ο λαός. Η Ευρώπη δεν άφησε να γίνει το δημοψήφισμα γιατί φοβήθηκε.

Από πού δέχτηκε πιέσεις - από ποια λέσχη, από ποια οργάνωση - ο κ. Σαμαράς για να υπογράψει τη δανειακή σύμβαση, που μέχρι τώρα έλεγε ότι δεν θα υπογράψει την λάθος συνταγή, το λάθος δρόμο.
Ποια η σχέση της μασονίας και της λέσχης μπίλντερμπεργκ με τους έλληνες πρωθυπουργούς.





ΜΕΡΟΣ Α'



ΜΕΡΟΣ Β'



ΜΕΡΟΣ Γ' 




ΜΕΡΟΣ Δ'



ΜΕΡΟΣ Ε'



ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2011/11/blog-post_6707.html#ixzz1e0GcasE4

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστω πολυ παιδια που το ανεβασατε!!!

Anestis Zioulis είπε...

Ευχαριστώ επίσης.

Ανώνυμος είπε...

Τα βιδεο, που ειναι???

Ανώνυμος είπε...

Παιδια βιντεο δεν υπαρχουν καντε κατι να τα δουμε κι εμείς

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή στην εκ δεξιών πλάνη λόγω φιλαυτίας.

Ανώνυμος είπε...

κ. Σεβασμιώτατε Μουλατσιώτη κάνετε ενα μεγάλο λάθος με τις προφητείες προσέξτε !!!!
Ο μεγάλος γενικός τρίτος παγκόσμιος πόλεμος όπου στο τέλος του θα εγκαθιδρυθει το κράτος του Αντίχρηστου δεν είναι ο Αρμαγεδών πλησίον της Ιερουσαλήμ αλλα αυτός που θα γίνει πλησίον της Κωσταντινούπολης με τους Ρωσους και θα φτάσουν μέχρι την Παλαιστίνη. Ο Αρμαγεδών δεν θα προλάβει να γίνει διότι θα γίνει με την δευτέρα παρουσια του Χριστού η συντριβεί του κράτους του Αντίχρηστου.

Ανώνυμος είπε...

κ. Μουλατσιώτη κάνετε και δεύτερο σημαντικό λάθος στο κύρηγμα σας.
Μετά που θα κρεμάσουν τους δύο προφήτες στην πλατεία της Ιερουσαλήμ ο Αντιχρηστος θα "πετάξει το καλό προσωπίο που έχει και θα εμφανίσει της πραγματικές του διαθέσεις" όπου θα ξεκινήσει για 3 ή 3,5 χρόνια περίπου διωγμούς στους Χριστιανούς για να ολοκληρωθεί η εφταετία διακυβερνησής του διότι μεχρι την στιγμή αυτή μόνο 3-3,5 χρόνια έχει κυβερνήση. Και μετά την εφταετία θα γίνει ο Αρμαγεδών με την δευτέρα παρουσία.

Ανώνυμος είπε...

ke gia to 7kefalo pou anaferi isos ine ke i 7 kores (petreleoeteries) pou katharisan ke ton ONASI.