Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Η ΜΟΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ


Γράφει η Κανέλλα Καζακοπούλου
ΕΔΩ και δυο χρόνια παρακολουθούμε ενα καλά οργανωμένο σχέδιο (υπό μορφή θεατρικής παράστασης), οικονομικής και κοινωνικής υποδούλωσης της συντρηπτικής πλειοψηφίας του λαού, με το μόνιμο εκβιασμό της χρεωκοπίας , ο οποίος διαρκώς μεγαλώνει σκόπιμα και σχηματοποιείται στο εξής τις τελευταίες ημέρες. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ή ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ? Τα όσα διαδραματίζονται την τελευταία εβδομάδα(χείριστοι εκβιασμοί περί δημοψηφισμάτων κατόπιν εορτής..
και αφού ο λαός δέν ρωτήθηκε για το πρώτο μνημόνιο, τελεσίγραφα από την ΕΕ, η απειλή και πάλι των δόσεων, πιέσεις για δήθεν κυβερνήσεις εθνικής σωτηρίας και άλλα τραγελαφικά), ειναι απόρροια του μεγάλου φόβου που διατρέχει την εξουσία μετά την διαφαινόμενη ολοένα και πιο κοντά κοινωνική έκρηξη, οπως αυτή εκδηλώθηκε στις δύο τελευταίες πανελλαδικές κινητοποιήσεις με αποκορύφωμα την έκρηξη στις παρελάσεις οπου αμφισβητήθηκε ευθέως οχι μόνο η κυβέρνηση, αλλά και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον οποίο όλο και μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας θεωρεί συνυπεύθυνο. Ομως τα διαδραματιζόμενα πλήν της <επιχείρησης> του κοινωνικού εκβιασμού, έχουν και ενα πολύ πιο επικίνδυνο στοιχείο. ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΚΦΡΑΣΗς ΤΗς ΛΑΙΚΗΣ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΜΕΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΥΣΟΔΕΘΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ <ΙΔΕΩΔΕΣ> της ανεργίας και της αδίστακτης τραπεζικής τοκογλυφίας. Αλλά επειδή τρέμουν ότι κανένας λαός δέν θα δόσει την συγκατάθεσή του στον αργό ή γρήγορο θάνατό του και την μετατροπή της πατρίδας του σε προτεκτοράτο διεθνών οικονομικών συμμοριών, πού τζογάρουν στην εξόντωση λαών για να αυξάνουν τον πλούτο τους ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΜΑΝΟΥΒΡΕΣ, ΜΕ ΜΕΣΑ ΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΟΧΙ! Σε αυτή τη φάση πού πίσω από τις πλάτες μας κατασκευάζουν τις αλυσίδες μας, εμείς δέν έχουμε άλλο δρόμο από το να αποτρέψουμε πάση θυσία τους κατασκευαστές δεσμών καταδίκης μας, ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΩΣ ΣΥΝΤΡΗΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ. ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ. ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
Υ.Γ.
Η δήθεν Ευρωπαϊκή οικογένεια στην οποία μάς βάλανε χωρίς κάν να ρωτηθούμε, δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Οτι δέν ειναι τίποτα άλλο από ενα καζίνο οικονομικά ισχυρών τζογαδόρων πού ψαρεύει παίκτες με μικρότερα εισοδήματα, τους υπόσχεται κέρδη και ευημερία, με μοναδικό στόχο να τους ξεζουμίσει και να τους ρίξει μιά κλωτσιά στα γυμνά οπίσθια, αφού θα του έχει αφαιρέσει και το τελευταίο κάτω από τη μέση ιμάτιο….
Πηγη 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανελλα η αναλυση σου ΤΕΛΕΙΑ!!!
ΠΙΟ ΕΥΣΤΟΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!
ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝ
ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΖΩΗ!!!!
ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ????
ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!

free mind είπε...

Να δούμε ποιά θα είναι η τιμωρία για εξαπάτηση.
Γιατί ευτυχώς δεν εξαπάτησαν μόνο εμάς αλλά και τους συναιτέρους τους στην ΕΕ πείθοντας τους ότι η παράδοση της χώρας ήταν εύκολη υπόθεση ,αναγκάζοντας τους να εκτεθούν για τους σκεπτόμενους Ευρωπαίους,αποκαλύπτοντας τα διεθνή συμφέροντα τα οποία συναινετικώς υπηρετούν και που κρύβονται πίσω από τις πολιτικές τους.
Να δούμε πότε θα τον αδειάσουν μεγαλοπρεπώς.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι υποθηκεύτηκε η Ελλάδα!:
http://amwmos.wordpress.com/2011/11/06/etsi-ypothikeytike-h-ellada/

johngarfall είπε...

Συμφωνώ ότι ο λαός πρεπει να πάρει στα χερια του ολη την κατάσταση και να την ξεκαθαρίσει μιά και καλή.Αλλά με ποιον τρόπο; με τη ψήφο του στα υπάρχοντα κόμματα;
Πλανώμεθα πλάνη οικτράν.Ενα κόμμα που το ψήφισε ο λαός μεταλλάχθηκε σε μιά χουντάρα ολκης και ακόμη δεν είδαμε τίποτα.Μας διασφαλιζουν τα κόμματα Αληθινή Δημοκρατία;
εδώ γελάμε όλοι μαζι.Πριν απο 20 λεπτά αυτός ο αχρείος ο Πρωτόπαπας στο MEGA δήλωσε στην παπαγαλίνα Τρέμη
((ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΑΣΦΑΛΗΣ))
Πότε θα νοιώσει κατ αυτα τα χαμίνια ασφαλής η χώρα; Ποτέ βέβαια.Με αυτές τις δηλώσεις κυβερ.εκπροσώπου
πάμε σε χούντα διαρκείας κάτι που επιθυμουν οι δυνάστες.Οπότε ο δρόμος είναι άλλος για την πραγματική δημοκρατία.μπούσουλας μας θα είναι το πολίτης-οπλίτης
(οχι τυχαίος αναγραμματισμός)Χίζεται η Πυραμίδα της Δημοκρατίας από κάτω προς τα πάνω και ο πολίτης-οπλίτης ειναι στο διηνεκες ο φρουρός ο θεματοφύλακας της Δημοκρατίας και όχι ο φτωχός συγγενής που καλείται να ψηφίσει κάποιους κουστουμαρισμένους καλοτα'ι'σμένους διορισμένους απο κάποιον αυτοκράτορα.Οχι συμπολίτες τέρμα τα καλαμπούρια.
Οι κουστουμαρισμένοι θα είναι ανακλητοί ανά πασα στιγμή απ τον λαό μεσα από διαδικασίες που θα ορίζει το νέο δημοκρατικό σύνταγμα που θα προέλθει απο την συντακτική βουλή-συνέλευση του λαού,και όταν αυτα επιτευχθούν τότε ο λαός θα διαλέξει τους ηγέτες και τον τρόπο που θέλει να τον κυβερνήσουν.
Ολα τάλλα είναι παπατζιλίκια και δεν εξασφαλίζουν την ανα πάσα στιγμή γνώμη της πλειοψηφίας του λαού.

Ανώνυμος είπε...

ενα μεγαλο μπραβο για την αναλυση,για τα υπολοιπα ενα εχω να πω.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

johngarfall είπε...

Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΛΑΡΕΙ ΝΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Η ΝΔ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ 2 ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ .ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ; ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ;

Ανώνυμος είπε...

κανελλα και οι λαικεσ δημοκρατιες στο δντ πανε.ξυπνα κανελλα , λαικεσ δημοκρατιες με κκε που ακομα δεν εχει καταγγιλει τον λενινισμο...αμεσως μετα γινονται δικτακτοριες του κερατα...και ναι μεν....δεν πας με τους καπιταλιστες....αλλα ψωφας στην πεινα....και η πεινα κανελλα μου γλυκια ,δεν φερνει ουτε εθνικη περηφανια...ουτε εθνικη ανεξαρτισια...και αντε μετα να βρεις λεφτα....ουτε σοβιετια υπαρχει πια ουτε κομμουνιστικη κινα να στα χωσει....και μη μας λες για τιποτα κουβες και τις γνωστες μαλακιες...γιατι αν πας και δεις θα δεις καργα φτωχια και πορνεια...και πεινα.....πεινα πραγματικη και οχι οπως την αντιλαμβανονται οι εδω υποτιθεμενοι κκε....που εχουν ξεσκιστει στο μασαει!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για Κυβερνηση Εθνικής Προδοσίας διότι όλα αυτά δεν αναιρούν τα νέα χαράτσια που έχουν συμφωνήσει με την Τρόϊκα, απλά οι Ευρωπαίοι θέλουν να έχουν την ευρύτερη συναίνεση του πολιτικού συστήματος (πάνω από 180 βουλευτές) για να μπορέσουν οι δανειστές μας να κατοχυρώσουν και συνταγματικά την εκχώρηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι και με τη βούλα/νόμιμα πουλάμε τη χώρα μας στους ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ τους δανειστές μας. Κοινώς γινόμαστε Σουδάν με την "θέλησή μας".
Είναι ώρα να μιλήσει ο λαός για να δώσει τη λύση. Δεν υπάρχουν σωτήρες για μας μόνοι μας ότι κάνουμε. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.