Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Ορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Θα ορκίσει ετερόδοξο ως Πρωθυπουργό;


Από:Λεόντιο Διονυσίου

Ο νέος Πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος εκτός απο στέλεχος του τραπεζοπιστωτικού συστήματος και μέλος της πιό "σκληρής" οργάνωσης "Trilateral Commission" που ελέγχει το "ίδρυμα Ροκφέλερ" είναι, όπως γράφτηκε, και «οπαδός της προτεσταντικής αίρεσης των "Ευαγγελικών"».
Για τις πολιτικές και εθνικές συνέπειες της επιλογής του έγραψαν και θα γράψουν άλλοι.
Από τη μεριά μου θα ήθελα να ρωτήσω:



Είναι δυνατόν να ορκίσει ένα Προτεστάντη, ο ορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος; Τι προβλέπει το Σύνταγμα για την περίπτωση;

Θα καταπατήσει άραγε τη συνείδησή του ο Αρχιεπίσκοπος για να αρέσει στους ηγέτες της Ν. Τάξης; Ούτε τώρα θα υψώσει το ανάστημά του;

Ποια είναι η θέση, όσων έντιμων Επισκόπων και πνευματικών ηγετών έχουν απομείνει αλλά και των απλών πιστών;

Σχόλιο απο την Κλασσικοπερίπτωση
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/11/blog-post_11.html



Η πληροφορία για το "θρήσκευμα" ("Ευαγγελικός") του εκ των "εντολοδόχων" πολιτικών αρχηγών "εντολοδόχου" πρωθυπουργού κ. Παπαδήμου ,προέρχεται απο οικονομικό συντάκτη με "γνωριμίες" σχεδόν παντού, και έτσι μπορεί να χαρακτηρισθεί ως αξιόπιστη.

Ακόμα όμως και αυτό να μην ισχύει, η βεβαιωμένη και πιστοποιημένη ενεργός συμμετοχή του στην περίφημη trilateral comission (βλ.εδώ ) και εξ αυτού η συνενοχή του στα "εγκλήματα" που έχει διαπράξει και σε αυτά που ήδη έχει σχεδιάσει για το μέλλον αυτή η ισχυρή οργάνωση του Ροκφέλερ, είναι ένα εξ αντικειμένου εμπόδιο της "θρησκευτικής του νομιμοποίησης" απο τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος και ευχόμεθα στο μέλλον Μακαριώτατο κ. Ιερώνυμο.

Στην συνείδηση του κάθε ενός εξ ημών που ως βαπτισθέντες στο όνομα της Αγίας Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος με τιμή μετέχουμε και ενεργούμε εντός της στρατευομένης μας Εκκλησίας, η "μίξη των αμίκτων " είναι ένα δόγμα που βρίσκεται στον αντίποδα της πίστης μας και ως εκ τούτου οφείλουμε να την απορρίπτουμε ως βδελυρή και αντίχριστη πρακτική ανεξάρτητα απο το ποιός την εφαρμόζει.

Ο νυν Αρχιεπίσκοπος, δυστυχώς δίνει την εντύπωση ότι πηγαινοέρχεται ανάμεσα στα άκρα μιας "σανίδας" της οποίας το κέντρο στηρίζεται στην ακμή ενός νεοεποχήτικου τριγώνου.

Αυτό το πήγαινε - έλα μπορεί να χαρίζει την ...χαρά του παιχνιδιού μιας τραμπάλας, όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με τον ευθύ και σωτήριο για την ανθρωπότητα δρόμο που χάραξε η Αγία Ανάσταση του Κυρίου μας.Όπως έχει δείξει η πρόσφατη μάλιστα ιστορία όποιος επέλεξε αυτό το "παιχνίδι" ως στάση ζωής "τσακίστηκε" απο την αναπόφευκτη πτώση.

Ήλθε ο καιρός και για τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος να αποφασίσει τελικά "με ποιούς θα πάει και ποιούς θα αφήσει".

Προσευχόμαστε ως χριστιανοί για την σωτηρία κάθε ανθρώπου, αλλά δεν πάμε και χέρι - χέρι με αρχιαπατεώνες και υπόδικους τύπου Λαυρεντιάδη , με αιρετικούς και αλλόθρησκους , ή με όποιον "πεφωτισμένο" της "Νέας Εποχής" βρεθεί στο δρόμο μας.

Στεκόμαστε ακόμα όρθιοι σαν Έλληνες Ορθόδοξοι με την βοήθεια του Θεού και ασφαλώς ο αναγκαίος εθνικοαπελευθερωτικός μας αγώνας εναντίον της τρικομματικής πλέον "μεταβατικής" τυραννίας, δεν βασίζεται στα ευρωατλαντικά τερτίπια εντολοδόχων και υπηρετών, αλλά στο παράδειγμα του Παππουλάκου , του Μακρυγιάννη και κάθε Μάρτυρα και αγωνιστή που έχυσε το αίμα του σε αυτά τα χώματα "πρώτα δια την πίστιν του Χριστού την Αγίαν και μετά δια της πατρίδος την Ελευθερίαν".

Και δεν το λέμε ως απλό σύνθημα αλλά ως έκφραση της πεποίθησης των προγόνων μας, την οποία υιοθετούμε και εμείς ,ότι δηλαδή η ελευθερία της πατρίδας μας είχε και έχει ως προαπαιτούμενο "την πίστιν του Χριστού την Αγίαν".
Τελεία και παύλα.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6091