Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Προσοχή: Ενοχλούμε την κ. Μπακογιάννη!


Άκουσα μια συνέντευξή της κ. Μπακογιάννη στον ….προσωπικό της ραδιοφωνικό σταθμό (τον Αθήνα 984) και για μια ακόμη φορά εξεπλάγην! Νομίζει ότι διαθέτουμε μνήμη χρυσόψαρου! Κάνει πως προήλθε από παρθενογένεση! Βρίσκεται για παραπάνω από 20 χρόνια στη πολιτική και μιλάει σαν να ήρθε από άλλον πλανήτη!




Διαλέγω μερικές μόνο αναφορές της: «Η λέξη πολιτική στην Ελλάδα ήταν ταυτισμένη με παροχές.»



Κοίτα ποιος μιλάει! Τι να πρωτοθυμηθώ τώρα; Να αρχίσω από την περίοδο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη; Τους «ανθοπώλες» που έστελνε στην ΕΡΤ; Τα έργα και τις ημέρες της στο Υπουργείο Πολιτισμού, «τα ντοράκια», τους εποχικούς πυροσβέστες με τη βοήθειά του κ. Χατζηγάκη; Τα κατορθώματα της στο Δήμο της Αθήνας; Στο Υπουργείο Εξωτερικών; Τι να πρωτογράψω;



Στη συνέχεια ….επιπλήττει τον Πρόεδρο της Ν.Δ. λέγοντας ότι:«Νομίζω ότι μέχρι σήμερα έχουν διαγραφεί επτά άνθρωποι από τη ΝΔ. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.»



Κυρία Μπακογιάννη, θυμάστε πόσες διαγραφές έκανε ο κ. Μητσοτάκης, άνευ λόγου και ουσίας μάλιστα, όταν ήταν αρχηγός της Ν.Δ.; Δεν νομίζω να είχατε αντιδράσει σε καμιά! Όχι, μόνο αυτό, αλλά επιχειρηματολογούσατε υπέρ της αναγκαιότητας των! Ξέρω πολλά «θύματα» εκείνων των …προληπτικών διαγραφών που σε κάποιες περιπτώσεις ισοδυναμούσαν με …εκτέλεση!



Εκεί, όμως, που δίνει τον καλύτερό της εαυτό η κ. Μπακογιάννη είναι όταν αναφέρεται στο Antinews! Λέει συγκεκριμένα: “Το antinews είναι το μακρύ χέρι του Σαμαρικού περιβάλλοντος! Εδώ και καιρό γίνομαι αποδέκτης των επιθέσεων τους, αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει, είμαι εκτός ΝΔ. Οι άνθρωποι που είναι εντός ΝΔ εκλαμβάνουν τα γραφόμενα σε αυτό το blog ως την κρυφή βούληση ή ότι ερμηνεύουν διά αυτού του τρόπου τις βαθύτερες σκέψεις του αρχηγού της ΝΔ. Αυτό είναι το πρόβλημα στο συγκεκριμένο blog..»



Όπως, καταλάβατε, όλοι εμείς είμαστε το …μακρύ χέρι του Σαμαρά! Τόσα χέρια πια αυτός ο άνθρωπος! Ούτε …Εκατόγχειρας να ήταν!



Κάθε πρωί, λοιπόν, παίρνω τον Ροδινό, τον Μικρό Οδυσσέα, τον Φάκτορα και μερικούς άλλους και πηγαίνουμε στο γραφείο του Προέδρου της Ν.Δ. για καφέ, να πάρουμε γραμμή, να προγράψουμε διαφωνούντες και όλα τα σχετικά! Όλη μέρα δε είμαστε σε ανοιχτή ακρόαση μήπως και κάτι δεν τύχει της εγκρίσεως του Προέδρου!



Τα βράδια μαζευόμαστε σε κάτι καταγώγια για να αναλύσουμε και να ερμηνεύσουμε τις βαθύτερες σκέψεις του αρχηγού, ο οποίος δεν μας λέει ακριβώς τι θέλει, αλλά μας υποχρεώνει, ως τιμωρία, να ανακαλύψουμε εμείς τις μύχιες σκέψεις του. Τόσο στενή συνεργασία έχουμε!!!



Απορώ πότε, κοτζάμ αρχηγός κόμματος, βρίσκει το χρόνο η κ. Μπακογιάννη και μας διαβάζει. Μεγάλη μας η τιμή! Δεν νομίζω πάντως να το κάνει επειδή ψάχνει αφορμή να μας ….τιμωρήσει. Άλλωστε δεν είναι κακός άνθρωπος. Εκείνη την ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή για μια διαφήμιση του antinews, όπως έμαθα, τη συνέταξε ο …κ. Ζαφειριάδης, εν αγνοία της! Η ίδια δεν έχει ευθύνη!



Για να έρθουμε στο κερασάκι της τούρτας. Λέει η κ. Μπακογιάννη: «Για να έχει αξιοπιστία ένα blog θα πρέπει να έχει τις υπογραφές των ανθρώπων, που να υποστηρίζουν τις απόψεις τους. Αυτό δεν γίνεται στη συγκεκριμένη περίπτωση»



Η πιο ….αξιόπιστη πολιτικός, μας θεωρεί αναξιόπιστους! Ε, τότε γιατί δεν μας παραδίδει στη γενική χλεύη και ασχολείται μαζί μας; Δεν θα μπούμε στον πειρασμό να της επιστρέψουμε τον χαρακτηρισμό! Η αξιοπιστία ενός κειμένου κρίνεται απ΄ αυτά που λέει, όχι από το αν είναι υπογεγραμμένο ή όχι! Και όταν δεν είναι υπογεγραμμένο εκφράζει τον διαχειριστή του blog. Βέβαια, τα περισσότερα κομμάτια του Antinews φέρουν υπογραφές. Και τα ψευδώνυμα, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζει, αντιπροσωπεύουν κάποιους ανθρώπους οι οποίοι, και είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους, επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. Απορώ γιατί την ενοχλεί αυτό; Στις εφημερίδες δεν γράφονται άρθρα με ψευδώνυμα; Είναι αναξιόπιστα και αυτά;



Αντιλαμβάνομαι που το πάει η κ. Μπακογιάννη! Το διαδίκτυο ενοχλεί γιατί δεν ελέγχεται! Θέλει, λοιπόν, να καταργηθεί η ανωνυμία στα blogs!



Αλήθεια τη συνέντευξη αυτή η κ. Μπακογιάννη την παραχώρησε πρίν ή μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε χθες με τον ιδιοκτήτη του Σκάϊ; Γιατί, απ’ ότι γνωρίζω, και εκείνος πολέμιος της ανωνυμίας του διαδικτύου είναι! Προφανώς και δεν το έκανε ως εκδούλευση! Δεν κάνει τέτοια πράγματα η κ. Μπακογιάννη!

Αδέξιος Δεξιός

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τo συνώνυμο της διαφθοράς και της διαπλοκής τολμά και ζητάει τα ρέστα.
Αυτή που αν είναι εκεί που είναι το χρωστάει στο τζάκι των κατ'επάγγελμα πολιτικών όσο και στην μνήμη του δολοφονηθέντος πρώην συζύγου της,χωρίς ποτέ η ίδια να δουλέψει, εκτός από τον κόσμο.
Το παρελθόν της και ιδίως στο Υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει ξεχαστεί,ούτε η αγαστή συνεργασία της με τη siemens ,τα δώρα και δωρεά δεξιώσεις καθώς και οι σφιχτοί εναγκαλισμοί της με τον Χριστοφοράκο.
Προφανώς αντελήφθη το ναδίρ της παράταξης της και επειδή το "γνώθι σαυτόν "δεν είναι το φόρτε της,δεν ξέρει πού να αποδώσει την αποτυχία της.

Ανώνυμος είπε...

αυτη η πουτανα θα πληρωσει πολυ ακριβα το νομισμα που λεγεται πολιτικη ευθυνη και συνεργεια σε ξεπουλημα μιας χωρας....δεν θα ξερει που να κρυφτει

Ανώνυμος είπε...

καταρχην,αυτη δεν πρεπει να μιλαει καθολου και να καταει χαμηλο προφιλ γιατι ο παππους,ο μπαμπας της και η θεια της η καιτη επι γερμανικης κατοχης στην κρητη,προδωσαν τοσους ελληνες.ο μπαμπας ο δικηγογος των διαβολων και η θειτσα η μεταφραστια των γερμανων.ξεχναει η ντορα ποσο δοσιλογος υπηρξε ο μπαμπας της.ποσους προδωσε,το ξεχναει η δεν ξερει την ιστορια της βασανισμενης κρητης΄?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ Κ.ΑΔΕΞΙΕ ΔΕΞΙΕ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΜΠΙΡ; ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΜΕ ΛΑΜΙΑΣ,ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ.

Ανώνυμος είπε...

H... SYMMA8HTRIA TOY XRISTOFORAKOY! H APORH KORH POY THN PROIKISE H SIMENS...
POIOS ASXOLEITAI TWRA ME DAYTHN; APOTELEI PAREL8ON.
8A XANAEL8EI STO PROSKHNIO OTAN 8A PHGAINEI STO GOYDI.