Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Σήμερα, ο λαός καθαιρέθηκε από το καθεστώς.


Δεν πρέπει να πανηγυρίζει κανείς. Ας σταθούμε ψύχραιμοι. Η πολιτική κατάσταση, αυτή τη στιγμή, δεν είναι τόσο τραγική όσο κωμική. Σήμερα αποδεικνύεται, πιο ακριβώς πολιτικό σύστημα μας κυβερνάει τόσα χρόνια. Ας το καταλάβουμε έστω τώρα. Το ότι θα φτάναμε, αργά ή γρήγορα στο σημερινό αδιέξοδο, ήταν μαθηματικά βέβαιο. Αυτή δυστυχώς είναι η αδιέξοδη... προεδρευόμενη...
κοινοβουλευτική «δημοκρατία» μας. Ας την χαιρόμαστε. Από το πρωϊ το παρασιτικό κρατικοδίαιτο ολιγαρχικό καθεστώς, μέσα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τους παπαγάλους του, που ξαφνικά το γύρισαν κατά 180 μοίρες, σε απόλυτη συνεργασία με τους εντολοδόχους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, έχουν παραιτήσει ήδη τον Παπανδρέου και σχηματίζουν, μέσα από τα τηλεοπτικά κανάλια την νέα κυβέρνηση συνεργασίας, καλώντας τον Σαμαρά να πει το «ναι». Που είναι ο λαός μωρέ;;; Θόλωσε το μάτι του κρατικοδίαιτου καθεστώτος, όταν η Μέρκελ είπε ότι δεν δίνει την δόση των 8 δις ευρώ, χρήματα τα οποία περιμένουν με αγωνία τα διάφορα κρατικοδίαιτα παράσιτα. Έτσι το παρασιτικό καθεστώς πέταξε την «δημοκρατική» μάσκα του και στην ουσία καθαιρεί τον ίδιο τον λαό, αφαιρώντας του το δικαίωμα να αποφασίσει. Αγωνιούμε να δούμε τι θέση θα πάρει ο Αντώνης Σαμαράς.
Πηγη 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Σαμαρας θα συνεχισει την προβολη της ιδιας ταινιας εκει που την αφησε ο Τζώρτζ. Μετα ενα συντομο διαλλειμα παμε στο δευτερο αλλα οχι και τελευταιο μερος. Θα υπαρξει 3ο και τελευταιο μερος. Το τελος θα ειναι εκπληξη.