Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Έχουν δικαίωμα οι ένοχοι να αποφασίζουν για εμάς;


Γιατί συζητάνε για το μέλλον της χώρας χωρίς να ρωτήσουν τον κατά το Σύνταγμα αρμόδιο, δηλαδή τον Ελληνικό λαό; Τι ακριβώς συζητάνε και σε τι ακριβώς παζαρεύουν πίσω από κλειστές πόρτες και με μηδενική ενημέρωση προς εκείνους που θα κληθούν να πληρώσουν πάρα πολύ ακριβά τις αποφάσεις ανθρώπων που δεν σέβονται το ίδιο το Σύνταγμα; Ποιοι συζητάνε; Εκείνοι που....
γνωρίζουν πως έχουν ελάχιστο έρεισμα στον λαό…! Νομιμοποιούνται να πάρουν αποφάσεις αυτοί που ήδη δεν εμπιστεύεται ο λαός; Γιατί δεν απευθύνονται στον λαό να πάρει την ό,ποια απόφαση και ευθύνη; Ποιόν σέβονται οι «συνομιλητές», που γίνονται αυτόκλητοι «διασώστες» και υποθηκεύουν μία ολόκληρη χώρα εξαιτίας δικών τους λαθών; Μήπως σέβονται το Σύνταγμα; Μήπως σέβονται τον λαό; Μήπως σέβονται το Κοινοβούλιο; Και όμως, οι υπεύθυνοι για την επικείμενη (σχεδόν βέβαιη) εξαθλίωση της χώρας, αδίστακτοι συνεχίζουν να παρακάμπτουν τον Συνταγματικά κατοχυρωμένο ρόλο του «κυρίαρχου λαού». Και το κάνουν για να διασωθούν οι ίδιοι. Οι προφάσεις περί εξωτερικών πιέσεων απλά αποκαλύπτουν τον ραγιαδισμό των συνομιλητών, αλλά και την απόφασή τους να παραδώσουν την χώρα σε ξένες – δάνειες – οικονομικές δυνάμεις. Δεν τους ενδιαφέρει ο λαός. Δεν τους ενδιαφέρει η χώρα. Δεν τους ενδιαφέρει η Δημοκρατία. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο πέρα από την προσωπική τους διάσωση. Και αυτό θα γίνει εφικτό μόνο για όσο διάστημα οι ίδιοι θα αποφασίζουν προσχηματικά για τη χώρα και κατ’ ουσίαν για τους εαυτούς τους. Ο μεγάλος φόβος τους, αυτός του δημοψηφίσματος ή των εκλογών, στην πραγματικότητα αποδεικνύει και τις πραγματικές τους διαθέσεις για την χώρα και τον λαό. Θέλουν να κάνουν εκλογές μόνο αφού κλείσουν κατεπειγόντως και εις βάρος της Ελλάδας, όλα εκείνα τα θέματα που απαιτούν «εταίροι», «σύμμαχοι» και «φίλοι» να κλείσουν. Και αφού ξεπουλήσουν το σπίτι, τότε θα ρωτήσουν τον ιδιοκτήτη. Αυτή την δημοκρατία ξέρουν... Αυτή την δημοκρατία έφτιαξαν... Με αυτή τη δημοκρατία λειτουργούν… Η κλεπτοκρατία, μαζί με την δανειοκρατία, παραδίδουν τα κλειδιά της χώρας στην ξενοκρατία. Και το ωραίο της υπόθεσης είναι πως απαιτούν να τους ευχαριστήσουμε που «σώζουν» την χώρα…
Κωνσταντίνος
Πηγη 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΒΑΤΙΛΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ. ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το μυαλό μου διάβασες φίλε μου;
Οι δικηγόροι και οι Συνταγματολόγοι της Ελλάδας τι κάνουν;
Σε ανάλογες περιπτώσεις δεν πρέπει να επεμβαίνει ο δικηγορικός σύλλογος;
Τι να κάνω,να διαβάσω νομικά και Σύνταγμα για να τους πλακώσω στις μηνύσεις και στο κυνηγητό;
Πόσο μετανιώνω που δεν έχω τις γνώσεις να τους «πιω» το αίμα και στη συνέχεια να το φτύνω να μην πάθω δηλητηρίαση.
Ακούμε για παρατυπίες και παραβίαση του Συντάγματος και από εκεί και πέρα τίποτα.
Ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί δεν έχουν κυρώσεις με τόσες προδοσίες;
Λόγω ασυλίας;
Για το άσυλο είναι.

fnous fnous είπε...

Έχουν βάλει τον λαό ν' αναζητά τη σωτηρία του ανάμεσα σε προδοτικές ηγεσίες και ετοιμάζονται να τον "κατακρεουργήσουν".

Για να καταλάβει κάποιος την επικινδυνότητα της κατάστασης, αρκεί να πούμε ότι —κατά τη γνώμη μας— ο Σαμαράς σήμερα είναι πιο επικίνδυνος από τον Παπανδρέου.
Γιατί;
Γιατί ο Παπανδρέου, ό,τι ήταν να κάνει εις βάρος των Ελλήνων, το έχει ήδη κάνει. Μας πρόδωσε ως λαό, παρέδωσε την πατρίδα μας στους κατακτητές και το μόνο που τον ενδιαφέρει τώρα είναι να σώσει το "τομάρι" του.

Έκανε ό,τι είχε να κάνει και το μόνο που τον απασχολεί τώρα είναι να καταφέρει να "διαφύγει" με ασφάλεια από τον τόπο του εγκλήματος ...

Να μην αφήσει "κενά" πίσω του, τα οποία θα επιτρέπουν στους Έλληνες να τον καταδιώξουν νομικά, είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας.

Ο Σαμαράς, αντίθετα, δεν έχει τέτοια προβλήματα και ως εκ τούτου είναι αρκετά "φρέσκος" για ν' αναλάβει μια εξίσου προδοτική δράση.
Σήμερα είναι πιο επικίνδυνος από τον Γιωργάκη, γιατί, προκειμένου ν' αναλάβει την Πρωθυπουργία, μπορεί να βάλει "υποθήκες" εις βάρος του ελληνικού λαού.

Γνωρίζει και ο ίδιος ότι μπορεί να το κάνει και θα δούμε παρακάτω τον λόγο, που είναι σίγουρο ότι το έχει ήδη κάνει.
Αρκεί ν' αποδείξει κάποιος ότι ελέγχεται από τα ίδια παράκεντρα εξουσίας που ελέγχουν και τον Παπανδρέου και είναι βέβαιος ότι μας έχει "πουλήσει" ήδη.

Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι είναι επικίνδυνος.

Είναι επικίνδυνος, γιατί είναι αυτός, ο οποίος με την πρωθυπουργική εξουσία μπορεί να δώσει "νομιμότητα" σε όλα τα εγκλήματα που έκανε ο προκάτοχός του.

Ο Σαμαράς είναι αυτός, ο οποίος θα νομιμοποιήσει την προδοσία και θα προσφέρει στον προδότη ασφαλή "οδό" διαφυγής από τον τόπο τού "εγκλήματος".

Ο Σαμαράς θα "σώσει" τον κολλητό συμμαθητή του από τις συνέπειες των πράξεών του ...

Θα τον "σώσει", ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνει πραξικόπημα, για να περάσουμε στην επόμενη "ημέρα" της διεφθαρμένης μεταπολίτευσης.

------------------------------------
Διαβάστε τα κείμενα και διαδώστε τα.-
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
Παπανδρέου και Σαμαράς. Συνένοχοι Προδότες!!!
Συμμαθητές, Συμφοιτητές, Ανεπάγγελτοι, Άεργοι
...Μοιραίοι.
Ο πρώτος μάς πρόδωσε και ο δεύτερος ανέλαβε να σβήσει τα «ίχνη» του.
...Μήπως την Προδοσία ακο λουθεί Πραξικόπημα;

Ανώνυμος είπε...

Eμείς έχουμε δικαίωμα να τους αφήνουμε?
Και τί θα απολογηθούμε στα παιδιά μας που τα υποχρεώσαμε να ζήσουν το σύγχρονο σκλαβοπάζαρο?

Ανώνυμος είπε...

papandreou k samara parte 50 twra h mhpws kobeste na ths kanoume 25 ama einai;; akolou8a to oplo sou agori mou me koitas sta matia,panw apo to c130 8a koitas! or8ios sta tesera purgo kai pisw TOP arghte kyrioi giati eiste noxelikoi 100 diataseis ektaseis anataseis 8eseis gia kuliakous 8eshs gia kamphs...or8ioi! 8a sas kanw batraxosunturish na metrisete thn 8ermokrasia ths 8alassa kai meta 8a sas petaxw me efedriko alexiptoto apo ta 300 podia full epixhrisiako alma me plhrh forto maxhs kyrioi!

Ανώνυμος είπε...

6.47 άμα έχεις παιδιά κι ακόμα κάθεσαι,τι να σου πω;
Να σου πω ότι η ευκαιρία μας είναι η 17/11/11 κι αυτά που λένε για εκφοβισμό του κόσμου,είναι μπούρδες.
Και τα ματ θα τους πάρουν με τις πέτρες μέχρι να πάρουν το ελικοπτεράκι για τα ξεκουμπίδια.
Το ότι κάνουν ασκήσεις διαφυγής από τη Βουλή με ελικόπτερο δε σας λέει τίποτα;
Το φόβο μας να έχουν και θα τον έχουν.
Θα τους φάμε τα λαρύγγια για τις προδοσίες.
Ένας θα ξεκινήσει και θα μαζευτούμε χιλιάδες,δείξαμε τη δύναμή μας και θα την ξαναδείξουμε πιο ισχυρή και αποτελεσματική.
Θεέ μου,βάλε το χέρι Σου να φύγουν γρήγορα με το ελικόπτερο.