Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Αυτην την Ελλάδα θέλουν οι νεοταξίτες!«Βόμβα» Ολι Ρεν: «Φτιάξτε Ειδικές Οικονομικές Ζώνες!»


Ξεκάθαρη προτροπή προς την κυβέρνηση να σκεφτεί σοβαρά την δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών, που θα έχουν διαφορετικό φορολογικό και εργασιακό καθεστώς από την υπόλοιπη χώρα, έστειλε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, κ. Όλι Ρεν, εξειδικεύοντας τη...
"γραμμή" του γερμανού υπουργού Οικονομικών, κ. Β. Σόιμπλε περί «εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας» από την Ελλάδα. Ο κ. Ρεν, απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ν. Χουντή έστειλε ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό μήνυμα... για την Ελληνική Οικονομία, χαρακτηρίζοντας ως «καλή ιδέα» την δημιουργία ΕΟΖ, η καθιέρωση των οποίων θα σημαίνει «κούρεμα» μισθών, ισχνή φορολόγηση και τη δημιουργία εξωφρενικών εσωτερικών ανισοτήτων σε επίπεδο ανταγωνισμού μεταξύ των επιχειρήσεων. «Στο πλαίσιο της καθιέρωσης ΕΟΖ, η κυβέρνηση μπορεί να προβλέψει απαλλαγές από τους εισαγωγικούς και τους εξαγωγικούς δασμούς, να απλοποιήσει τους τελωνειακούς και διοικητικούς ελέγχους και τις διαδικασίες, να ακολουθήσει φιλελεύθερη συναλλαγματική πολιτική και να παρέχει φορολογικά κίνητρα. Αυτά είναι τα κίνητρα που προσφέρει μια κυβέρνηση για την προσέλκυση νέων επενδυτών. Στη συνέχεια είναι δυνατό να δημιουργηθούν διάφορα είδη ειδικών οικονομικών ζωνών, π.χ. ζώνες ελεύθερου εμπορίου, ζώνες μεταποίησης προς εξαγωγή, βιομηχανικές ζώνες, ελεύθεροι λιμένες, κ.λπ..» είπε ο κ. Ρεν. «Απ' όσο γνωρίζουμε, η κυβέρνηση δεν έχει ακόμη συγκεκριμένα σχέδια για τη δημιουργία ειδικών οικονομικών ζωνών, με την έννοια που αναφέρθηκε πιο πάνω. Πιστεύουμε ότι είναι μια καλή ιδέα να εξετάσουν οι ελληνικές αρχές το ενδεχόμενο ανάληψης πρωτοβουλιών του είδους αυτού. Αν το αποφασίσει η κυβέρνηση, η Επιτροπή είναι πρόθυμη να συζητήσει με τις ελληνικές αρχές τη δυνατότητα υλοποίησης των ιδεών αυτών» δήλωσε ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων. «Η ιδέα της δημιουργίας ειδικών οικονομικών ζωνών στην Ελλάδα δεν έχει ακόμη εξεταστεί από την Επιτροπή. Αν και πρόκειται για ενδιαφέρουσα ιδέα που θα μπορούσε να τονώσει την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα, τουλάχιστον σε συγκεκριμένους τομείς, πρέπει να εξεταστεί με ιδιαίτερη σοβαρότητα, λαμβάνοντας υπόψη τις θεμελιώδεις αρχές και πολιτικές της ΕΕ, όπως οι κανόνες για τις κρατικές ενισχύσεις και τον ανταγωνισμό, η φορολογική νομοθεσία και ειδικότερα ο κώδικας δεοντολογίας για τη φορολόγηση των επιχειρήσεων, καθώς και το εργατικό δίκαιο» συμπλήρωσε. Η συγκεκριμένη επισήμανση δεν γίνεται τυχαία, καθώς η πίεση για καθιέρωση ΕΟΖ θα προκαλέσει «εμφύλια» σύγκρουση ακόμη κι εντός της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, διότι θα «καραδοκούν» στη γωνία οι Επίτροποι Εσωτερικής Αγοράς, κ. Μ. Μπαρνιέ και Ανταγωνισμού, κ. Χ. Αλμούνια, στους οποίους θα προστρέξουν οι άμεσα πληττόμενοι, δηλαδή - μεταξύ άλλων - οι Ιταλοί και Γάλλοι βιομήχανοι. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι στα καθ'ημάς η εμπλοκή των Κινέζων στην επένδυση στο Εμπορευματικό Κέντρο του Θριάσιου Πεδίου «κολλάει» στο αίτημά τους για δημιουργία ΕΟΖ, καθώς συγκρούεται με το Κοινοτικό Δίκαιο. Ο κ. Χουντής κατέθεσε ερώτηση για τις ΕΟΖ στον κ. Ρεν, σε συνέχεια σχετικής συνέντευξης του υφυπουργού Οικονομίας της Γερμανίας, κ. Στ. Κάπφερερ, ο οποίος δήλωσε την πρόθεση της Γερμανικής πλευράς για την δημιουργία τέτοιων ζωνών στην Ελλάδα.
www.tovima.gr
epanastasi-gr.blogspot.com
 
Αφου αρέσουν τόσο του Ρεν,αυτές οι οικονομικές ζώνες να πάει να δουλέψει σε μια απο αυτές.
Απλώς του λέμε οτι η Ελλάδα θα γίνει το Στάλινγκραντ της Νέας τάξης πραγμάτων.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα σχέδια της Bilderberg για την Ελλάδα είναι και το ΠΑΣΟΚ επιβάλει:

* -Αφελληνισμός
* Καταστροφή της παιδείας (ήδη το κανει η Διαμαντοπουλου που είναι μέλος της Bilderberg)
* Καταστροφή και σβήσιμο της Ιστορίας
* Διάλυση πολιτισμού και γλώσσας
* Αχταρμοποίηση Ελληνικού Λαού με την βοήθεια Μεταναστών (λαθραίων και μη)
* Επιβολή ΔΝΤ
* Πώληση ορυκτού πλούτου σε ξένες εταιρίες
* Ιδιωτικοποίηση των πάντων
* Eπιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης
* Ηλεκτρονικές Ταυτότητες
* Διχοτόμηση και κατακερματισμός της Ελλάδας σε 9 περιφέρειες (Ανεξάρτητη Κρήτη,Δωδεκάνησα-Τουρκία, Θράκη-Τουρκικη Θράκη, Μακεδονία-Σκόπια, Ηπειρός-Αλβανία, Ανεξάρτητη Κέρκυρα, Πελλοπόνησος, Στερεά Ελλάδα, Κυκλάδες)

Ο Henry Kissiger (Ισόβιος Πρόεδρος της Bilderberg) και πρώην Υπ.Εξωτερικών των ΗΠΑ είχε αναφέρει σε ομιλία του στην Ουάσικτον, το 1974:

“Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή.”

Σημείωση

Το ΔΝΤ ήξεραν οτι αν μπει στην Ελλάδα αυτοι που κανουν κουμαντο ειναι το ΔΝΤ. Κυβέρνηση δεν έχουμε πλεον, ειναι πιόνια του ΔΝΤ.. Το ΔΝΤ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ, ΕΠΙΒΑΛΕΙ και η Κυβέρνηση πράτει χωρίς να πει τίποτα.

Όσοι ασχολούνται με την Νεα Τάξη Πραγμάτων ήξεραν πως ηταν η σειρά μας το 2010.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά και αλλα απο τα παραπάνω απο την παρακάτω πηγή
www.elliniki-grothia.com/?p=8007

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτή η παγίδα που λέγεται ΕΙΔΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ;Πολύ περιληπτικα.1.Είναι κράτος εν κράτει στο οποίο δεν ισχύει κανένας νόμος αλλά ο νόμος των εταιρειών2.Έχει δικιά του αστυνομική δύναμη η οποία επιλύει τα προβλήματα που προκύπτουν.3.΄Χρειάζεσαι ειδική άδεια να εισέλθεις4.Ισχύει η κυριότητα επιφανείας που ίσχυε τον μεσαίωνα δηλαδή μπορεί να έχεις την ιδιοκτησία ενός κτήματος ηένός σπιτιού αλλά η κυριότητα ανήκει σε αυτόν που έχει εκχωρηθεί η ζώνη οπότε ανα πάσα στιγμή μπορεί να βρεθείς στον δρόμο .
5.Ακόμη και αν ο ιδιοκτήτης τηε ειδικής ζώνης αποφασίσει να κατασκευάσει εργοστάσιο πυρηνικών αποβλήτων η βιολογικών αποβλήτων κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει6.Μπορεί να μεταφέρει εργαζόμενους από οπου θέλει ακόμη και από ξενο κράτος-ας πούμε απο την Βουλγαρία στην Ορεστιάδα και τούμπαλιν αν υπάρχει ζώνη απο την άλλη μεριά.7.Το υψος των μισθών το καθορίζει ο ιδιοκτήτης της ζώνης.
Αν δεν είναι Μεσαίωνας αυτος τότε τι είναι΄; Προτιμώ να γυρίσουμε 100 φορές στο εθνικό νόμισμα να έχω την αξιοπρέπεια σαν άνθρωπος και ας είμαι ξυπόλητος και νηστικός και αυτό γιατί είμαι και ΄νοιώθω Ελληνας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΡΑ ΟΛΥ ΡΕΝ ΤΟ ΚΑ.ΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟΧΩ ΔΕΙΞΕΙ;
ΕΔΩ ΜΙΓΚΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΦΕ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΗΣ Γ..... ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΆΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ.ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΟΙ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

6¨45 ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ