Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

«Αν ο Σαμαράς πει ναι θα έχουμε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας»


«Αν ο Σαμαράς πει ναι θα έχουμε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας»Γ. Καρατζαφέρης: Μιλάμε για το μέλλον της Ελλάδος

«Φύγε τώρα για να φύγεις αξιοπρεπώς, γιατί σε λίγο καιρό δεν θα μπορείς να κάνεις ούτε αυτό» είχε πει ο Γιώργος Καρατζαφέρης στον πρωθυπουργό πριν έξι μήνες. «Σήμερα ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί να φύγει αξιοπρεπώς» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εισερχόμενος στη Βουλή.


«Έχει όμως πολύ μικρή σημασία το ναι ή το όχι του Παπανδρέου. Εξαιρετική σημασία έχει το ναι του κ. Σαμαρά, στον οποίο κάνω δημόσια έκκληση να το πει. Αν ο κ. Σαμαράς στις 12.00 πει ναι στο σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, 12.15 θα έχουμε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Το πράγμα δεν προχωράει άλλο. Νομίζω, λοιπόν, ότι όλοι έχουμε ευθύνη για την χώρα» είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Και πρόσθεσε: «Όταν όμως λέω κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας δεν εννοώ κατά καμία έννοια το πρόσωπο το οποίο επιθυμεί -και κατά δικές μου ασφαλείς πληροφορίες, χθες ζήτησε- η κα Μέρκελ από τον κ. Παπανδρέου. Δεν μιλάμε για πρώην. Μιλάμε για το μέλλον της Ελλάδος».
πηγη

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βρε ουστ ολοι λαμογια

Ανώνυμος είπε...

είσαι το μέλλον της Ελλάδος καρατζαφέρη. έξω οι φαύλοι που μας έφεραν εδώ. σημειωτέον η κατάντια της μπακογιάννη έχει πιάσει κορυφή.αφού κανεις μέσα στη βουλή δεν ρωτάει την γνώμη της έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια και κάνει δηλώσεις για τα ψηφαλάκια

Ανώνυμος είπε...

Είναι κρίμα , γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα . Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα . Η Ελλάδα για να σωθεί , πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται , να πάνε εξορία .Να φύγουν , γιατί παρόντες μολύνουν .π παισιος

Ανώνυμος είπε...

(Λόγοι χάριτος και σοφίας, π. Μάξιμος Αγιορείτης, 2001, Άγιον Όρος)
Αργότερα, επισκέφθηκα τον Γέροντα μαζί με έναν φίλο μου σμήναρχο, γύρω στα τέλη Οκτωβρίου 1993 και του εξέφρασα την ανησυχία μου γι’ αυτά που συμβαίνουν από τους κυβερνώντες στην πατρίδα μας. Ο Γέροντας απάντησε :
-Μη φοβάσαι. Ο Θεός δεν θα επιτρέψει να γίνει κακό , αλλά θα γίνουν όμως πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική. Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί! Δεν μπορώ να σου πω πιο πολλά.
(Μαρτυρίες προσκυνητών , Ζουρνατζόγλου, 2006, σελ. 425-426)

Είδατε τί έπαθε ο Τσαουσέσκου στην Ρουμανία ; Τους μωραίνει ο Θεός κι
αφού γίνουν ρεζίλι, μετά παίρνουν τον δρόμο τους. Το ίδιο συνέβη και
με την Αλβανία , το ίδιο και με τους δικούς μας εδώ. Τους αφήνει πρώτα
να ρεζιλευτούν.
( Σκεύος εκλογής, Ιερομόναχου Χριστοδούλου Αγιορείτου, 1998, Άγιον Όρος)

Ανώνυμος είπε...

nai kolotoumpa eisai to mellon alla oxi stin patrida mas, dromo oloi malakes

Ανώνυμος είπε...

Άντε Καρατζαφέρη, τρέξε να πάρεις εξουσία μαζί με τους προδότες που έβριζες τόσο καιρό. Λαμόγιο.

Ανώνυμος είπε...

O Karatzaferis ακομα ελπιζει οτι θα κυβερνησει!
Κριμα ρε πρόεδρα, που σε νομιζα σπιρτο. Πάτησες και συ την πεπονοφλουδα που σου πεταξαν στα ποδια τα αμερικανακια. Α, ρε κακομοιρη, οταν εσυ πηγαινες, αυτοι ερχοντονταν!

Ανώνυμος είπε...

προς πανασχετο 2.57
http://www.youtube.com/watch?v=-Eodjw-gg_g