Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ποιά είναι η Τριμερής Επιτροπή; Και φυσικά δεν λείπει το αστέρι του Δαυίδ από το έμβλημα τους!


(Φώτο)Η Μεγάλη Σφραγίδα της Τριμερούς Επιτροπής. Μπορείτε να δείτε το γράψιμο στην κορυφή “Ordo Seclorum Noster” (η σειρά μας στο πέρασμα των αιώνων), που μοιάζει πολύ με το “Novus Ordo Seclorum» βρέθηκαν σε δολάρια ΗΠΑ. Εκτός από αυτή την “σύμπτωση” μπορούμε να δούμε πολλά άλλα σύμβολα απόκρυφη ήδη περιγραφεί σε άλλες θέσεις, όπως τα αστέρια του ΔΑΥΙΔ στο βάθος, μαζί με εκείνη που κατέχει ο δράκος...




1) Τριμερής επίσημη ιστοσελίδα της Επιτροπής ( link )
2) Ορισμός της Wikipedia ( link )
Η Τριμερής Επιτροπή είναι ένας ιδιωτικός οργανισμός, που ιδρύθηκε για την προώθηση στενότερης συνεργασίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών, την Ευρώπη και την Ιαπωνία.
Ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1973 με πρωτοβουλία του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ο οποίος εκείνη την περίοδο ήταν πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων …
Η John Birch Society πιστεύει ότι ο σκοπός της Τριμερούς Επιτροπής είναι να καθιερώσει μια παγκόσμια κυβέρνηση.
Πριν από την ανάλυση αυτής της οργάνωσης, ας ρίξουμε μια ματιά στην εντυπωσιακή αποδοχή από τον ιδρυτή της, τον David Rockefeller, στα απομνημονεύματά του:
Ορισμένοι μάλιστα πιστεύουν ότι είμαστε μέρος ενός μυστικού κλίκας εργασίας εις βάρος των συμφερόντων των Ηνωμένων Πολιτειών, που δείχνουν προς εμένα και την οικογένειά μου ως «διεθνιστές» και κατηγορώντας μας για συνωμοσία με άλλους σε όλο τον κόσμο για να οικοδομήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη παγκόσμια πολιτική και οικονομική δομή – έναν κόσμο, αν θέλετε. Αν αυτή είναι το τίμημα , στέκομαι ένοχοι, και είμαι περήφανος. ( 1 , 2 )
Ορισμένες πληροφορίες που περιλαμβάνονται στις Συχνές Ερωτήσεις σελίδα ufficale της Τριμερούς Επιτροπής έρχονται σε σύγκρουση με τα προαναφερθέντα το γεγονός δηλώνοντας ότι δεν θέλουν να συστήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση. Αυτό είναι ένα τέχνασμα δεν είναι να δημιουργήσει μια αίσθηση, μάλιστα, παραδέχθηκε στην ίδια σελίδα για να εργαστούν για μια «παγκόσμιο πλαίσιο». Νομίζω ότι αυτή είναι παραπλανητική. Αν είναι αλήθεια ότι......
δεν είναι ενήμεροι για τις προτάσεις να δημιουργηθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση, διαλύοντας την κυριαρχία των επιμέρους κρατών, στην πραγματικότητα κάνουν (και ομολογώ), φιλοδοξώντας σε μια διαδικασία ενοποίησης των κυβερνήσεων του κόσμου και όλων των τομέων της.
Η δοκιμή επιβεβαιώνει ότι τα πάντα είναι σε μια ομιλία του Gordon Smith κατά τη συνεδρίαση της Τριμερούς Επιτροπής, το 2001, ανέφερε η ιστοσελίδα σε αυτή τη σελίδα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ & ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ . Smith υποστηρίζει επίσης την ιδέα ότι τεχνικά δεν επιδιώκουν να δημιουργήσουν ένα παγκόσμια κυβέρνηση, αλλά μια νέα τάξη πραγμάτων:
Το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό. Υπάρχει ανάγκη για μεγαλύτερη συμμετοχή όλων, τη μεγαλύτερη συμμετοχή στα οφέλη της παγκοσμιοποίησης, καθώς και καλύτερη διακυβέρνηση, το οποίο οι οικονομολόγοι αποκαλούν δημόσια αγαθά (αέρας, νερό, γη κλπ. ..) και το «κακά», που άπτονται περισσότερων του ενός αριθμό των ιδρυμάτων ….
Σε μια σχετική σημείωση, ενοχλητικό, πολλά μέλη από τα γραφεία της Τριμερούς Επιτροπής κατέχουν ισχυρές θέσεις στην αμερικανική πολιτική, τα μέσα ενημέρωσης, την εκπαίδευση και την οικονομία. Δείτε: LIST .
Τα μέλη του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων και της Τριμερούς Επιτροπής κυριαρχούν καίριες θέσεις στην αμερικανική κυβέρνηση, το στρατό, τη βιομηχανία, τα μέσα ενημέρωσης, τους θεσμούς, και στην εκπαίδευση. Ακολουθεί μια μερική λίστα των ΚΠΑ μελών που ασκούν καθήκοντα και τις θέσεις της επιρροής που έχει στη διάθεσή τους σε società.Ci είναι μόνο 325 μέλη της Τριμερούς Επιτροπής.

http://neovitruvian.wordpress.com
lalipouli.blogspot.com

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ;;;;;;
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως η τριμερής έχει κάποια σχέση με το 1ο θηρείο της αποκάλυψης?
Αναφέρεται στην αποκάλυψη κεφ 12 για ένα θηρείο (δράκο) που έχει εφτα κεφάλια. Αν παρατηρήσατε στην παραπάνω σφραγίδα της τριημέρους υπάρχει όντως δράκου με εφτά κεφάλια.
Τι λέτε, είναι τυχαίο????

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ!!!

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΤΗΝΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

3:53.ΟΙ δρακοι,τα ερπετα κτλ ειναι αρχαια συμβολα των μυστικιστικων ομαδων(φαραω,βασιλεις,ναιτες,μασονοι,ιλoυμινατι κτλ).Κατα καποιο τροπο ειναι η εκφραση του ερπετικου κεντρου του εγκεφαλου(το βασικο στελεχος) οπου εδραζονται βασικες λειτουργιες του οργανισμου(νευρικο συστημα,η λειτουργια της καρδιας κλπ) τα βασικα ενστικτα της επιβιωσης(πεινα,σεξουαλικες ορμες,βλεπε Στρος-Καν) και προπαντων το αισθημα της κυριαρχιας(επιθετικες τασεις)σαν τα φιδια.Σε αντιθεση στο μεσοφλοιο(η αμυγδαλη του εγκεφαλου)εδραζονται τα συναισθηματα,αγαπη,χαρα,φοβος,λυπη,πανικος,θλιψη κτλ και στο εξωφλοιο(προμετωπιαιο λοβο)η λογικη,ο λογος.Τα ερπετα(οπως και ψαρια και πτηνα)στερουνται μεσοφλοιου και εξωφλοιου του εγκεφαλου.Τα θηλαστικα στερουνταιεξωφλοιου.Στον ανθρωπινο εγκεφαλο ο εξωφλοιος(λογικη)ελεγχει τα αλλα κεντρα!!Γι'αυτο ο Απολλωνας η ο Αγιος Γεωργιος σκοτωνει τον Πυθωνα-Δρακο.(αυτο ειναι το επιτευγμα,δωρο στην ανθρωποτητα της ελληνικης σκεψης το οποιο πολεμιεται με λυσα χιλιαδες χρονια!!) Ειναι η μαγχη του Λογου με τα ενστικτα,το ζωωδες,τη δισιδαιμονια!.Ο μυστικισμος κατα τη δειαρκεια της ιστοριας εχει αναπτυξει τεχνικες αναπτυξης(εντονης εκφρασης) του ερπετικου κεντρου για την επιβολη εξουσιας-κυριαρχιας και απομονωση του μεσοφλοιου(συναισθημα,η αγαπη κατευναζει την επιθετικοτητα).Καποιοι αυτο το εχουν απο φυσικου τους(προσωπικοτητα).Δες τα βλεματα εξουσιαστων-φιδια!(Ροκφελερ,Χιτλερ,Μερκελ προπαντων ο "προσφιλης" μας προθυπουργος Παπαδημος,ψυχρος σαν φιδι απουσια συναισθηματος(καλο μασονακι ειναι και αυτο,δεν θα τον ειχαν βαλει σε τετοια ποστα αν ηταν κανονικος ανθρωπος).Στερουνται συναισθηματος αλλα ειναι τετραπερατοι-πονηροι!!Εξαλλου γνωριζουν πολυ καλα(χιλιαδες χρονια τωρα),οταν το υγιες συναισθημα δεν λειτουργει καλα(στερηση αγαπης,επιβολη φοβου,καταστασεις καταθλιψης και πανικου)δεν λειτουργει σωστα η λογικη.Αν βρεθεις σε κατασταση πανικου(δεν το ευχομαι) "παει στο διαολο" η λογικη.Γι'αυτο επεισαν με βια και εκβιασμο-χαλιναγωγηση της συνειδησης οτι πρεπεινα εισαι καλο παιδι γιατι θα πας στη κολαση,πρεπει να πληρωσεις τα χαρατσια,εσυ φταις που εχουμε οικονομικη κριση!Δημιουργουν μαζικα καταστασεις φοβου,θλιψης,πανικου για να εξουσιαζουν.Τεχνικες εκβιασμου και χαλιναγωγησης της σκεψης ,της συνειδησης για να εκφυλιζουν την ανθρωποτητα.Δεν ανηκουν στο ειδος μας γιατι σκεφτονται και λειτουργουν διαφορετικα.Η διαστροφη σε ολο της το μεγαλειο!!Και ολη αυτη η γνωση περνα απο γενιά σε γενιά μεσα απο κλειστες ομαδες που εξουσιαζουν απο το παρασκηνιο με βασικους πρωταγωνιστες τις μεγαλες τραπεζικες οικογενειες(Ροθτσιλντ,Ροκφελερ κλπ)Η συνοικια City στο κεντρο του Λονδινου ειναι το κεντρο του παγκοσμιου καπιταλισμου(πολυεθνικες,εδρα τον Ροθτσιλντ,ναυτιλιακες κ.α )Ειναι "τιγκα" γεματη με αγαλματα δρακων και μυστικιστικων συμβολων!!Δες στο you tube:http://www.youtube.com/watch?v=xboE4mD0N8o
Γι'αυτο διαφοροι ερευνητες εχουν αναπτυξει και τις θεωριες περι ερπετοειδων(ψαξε στο you tube).

Ανώνυμος είπε...

Εαν αυτό είναι στα αλήθεια το σήμα της τριμερούς, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ. Ρε μάγκες έχουν το θηρίο της αποκάλυψης για σύμβολο, δεν το παρατήρησε κανείς; Άσχετα εαν πραγματόνονται προφητείες ή ενεργούν οι εξουσιαστές με βάση την αποκάλυψη, το αποτέλεσμα είναι εξίσου φρικιαστικό. Κάρτες φακελώμα, καταστολή, εκτέλεση της ελεύθερης σκέψης, προβατοποίηση, ατομικισμός, τρομοκράτηση, πόλεμοι... Για τα βουνά είμαστε...

sotulis είπε...

Ο οφις ο αρχαιος - ο διαβολος τυχαίο ? ας ψαχτούμε οι άθεοι..

Ανώνυμος είπε...

Επίσης το ερπετό είναι το σύμβολο των ερπετοειδων-ανθρωποειδων που βρίσκονται ανάμεσα μας και για την ώρα κινούν τα νημάτα του πλανήτη. Ο μεγλυτερος τους εχθρός είναι ο Ελ-ληνας (γι αυτο και μας κάνουν όλα αυτά τώρα) και αυτο το καταλαβαίνουμε ακόμα και απο τις εικόνες των αγίων μας που πολεμούν ένα δράκο! αυτα τα ανθρωποειδη είναι κατασκευές του σατανά απ' αρχής κόσμου! Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.