Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Αποκαλύπτονται: Η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν είναι μεταβατική – «είναι κανονική κυβέρνηση»!


Αποκαλύπτονται: Η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν είναι μεταβατική – «είναι κανονική κυβέρνηση»!
Από μεταβατική κυβέρνηση, όπως μας την «πλάσαραν» αρχικώς, τώρα «η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν είναι ειδικού σκοπού, είναι κανονική κυβέρνηση», όπως φρόντισε να ξεκαθαρίσει ο υπουργός Επικρατείας Γ. Σταυρόπουλος στο «Βήμα της Κυριακής».
O κ. Σταυρόπουλος υπερασπίζεται τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για το σχηματισμό της....
κυβέρνησης λέγοντας ότι οποιαδήποτε άλλη λύση θα ήταν«συνταγματικά προβληματική».
Σε ερώτηση για την άρνηση του κ. Σαμαρά να υπογράψει τις εγγυήσεις που ζητά η τρόικα, απαντά με αιχμές λέγοντας: «είναι επιθυμητή κάθε ενέργεια που δεν αντιβαίνει στο Σύνταγμα και συμβάλλει στη σωτηρία της πατρίδας».
Άρα, για να καταλάβουμε, η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν είναι «μεταβατική», είναι «κανονική» και θέλει να «σώσει» τη χώρα! Είναι δηλαδή μια κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας»! Με άλλα λόγια, για μια ακόμη φορά το παλαιοκομματικό σύστημα είπε ψέμματα στο λαό!
Να υπενθυμίσουμε στον κύριο Σταυρόπουλο ότι κανονικές είναι οι κυβερνήσεις που εκλέγει ο λαός, ο κυρίαρχος λαός και όχι εκείνες που προκύπτουν από τα «μαγειρέματα» μιας Βουλής και ενός πολιτικού συστήματος δίχως καμία πλέον λαϊκή νομιμοποίηση.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

SOS !!!!
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG.

ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝ ΘΕΜΑ !!!

ΒΓΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !!!

ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΑΠΙΣΤΟΙ !!!

Ανώνυμος είπε...

-Ν ά γιατί δέν αντιδρά όπως θά έπρεπε ο Κόσμος!!! Καί στό εμφιαλωμένο νερό πού μάς "ποτίζουν" καί στό εμφιαλωμένο νερό, λέω, τί βάζουν μέσα ρεεεεεεεεεεεεεεεέ.Αφού πρώτα μάς έπεισαν ότι είναι καλό γιά τήν υγεία μας, αλλά πρώτα δηλητηρίασαν τίς πηγές του καί τήν Γής μας μέ τά πάσης φύσεως φυτοφάρμακα!!! Μήν πίνετε εμφιαλωμένο νερό κάι ιδαίτερο τής 3ε.-

Ανώνυμος είπε...

-Μήν στεναχωριέσαι γουρούνι, ξέρουμε τί νούμερο θηλειά θά σέ φορέσει ο Κόσμος όταν έρθει η σειρά σου, παχύδερμο, κατάλαβες κτήνος;;;

Ανώνυμος είπε...

Σε ότι αφορά εκλογές μη περιμένει κανείς ότι θα ξαναέχουμε εκλογές.Εδώ και 50 χρόνια δεν θυμάμαι τα πράγματα ποτέ να ήταν χειρότερα.Δυστυχώς στη δύση της ζωής μου θα δώ και τα τριχειρότερα.Το μόνο που θα σώσει τους νέους ανθρώπους είναι όσο το δυνατό γρηγορότερα να φύγουν απο αυτη την υδροκέφαλη πόλη και να καταφύγουν στα χωριά τους.Εκεί υπαρχουν περιθώρια επιβίωσης τους εδώ στο κέντρο καμμία.Προειδοποιώ και σας και τούς δικούς μου ότι θα υπάρξει μεγάλος πόνος και δυστυχία για όλους μας.Αν ο πληθυσμός (λαός δεν υφίσταται μάζα κοπάδι υφίσταται)μετατρέποταν σε λαό θα έβλεπε την καταιγίδα που έρχεται δυστυχώς δυστυχώς θα σκάσει ο κεραυνός στο κεφάλι τους ξαφνικάΤίποτα άλλο.

Ανώνυμος είπε...

AYTONOHTO

Ανώνυμος είπε...

Mονο ηλιθιοι πιστευουν οτι το Φεβρουαριο θα γινουν εκλογές. Δεςν θα γινουν, ακόμα και αν φυγει ο Σαμαρας από την σχηματισθεισα κυβερνηση. Το γιατί θα το κατλαβετε αν διαβαστε προσεκτικά τι λεει το παρκατω:

http://www.leap2020.eu/GEAB-N-59-is-available-Global-systemic-crisis-30000-billion-US-dollars-in-ghost-assets-will-disappear-by-early-2013_a8148.html

ΑΖ

Ανώνυμος είπε...

-//O κ. Σταυρόπουλος υπερασπίζεται τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για το σχηματισμό της....
κυβέρνησης λέγοντας ότι οποιαδήποτε άλλη λύση θα ήταν«συνταγματικά προβληματική».//-

Δεν παίζονται με τίποτα οι άνθρωποι.

Και αυτός ο ανθρωπάκος πριν ήταν ανώτατος δικαστής (ΣτΕ) κιόλας, ο οποίος ως δικαστής είχε εκφράσει την θέση ότι το μνημόνιο ήταν συνταγματικό και ο οποίος παραιτήθηκε για γίνει σύμβουλος του ΓΑΠ και μετά από λίγο να γίνει και υπουργός, που τον επέλεξε λέει ο Παπαδήμιος ως έμπιστό του, σαν δεν ντρέπεται το καθίκι, αλλά τι λέω αν ντρεπόντουσαν θα είχαν κάνει όλοι τους χαρακίρι τα ρεμάλια.