Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Α.Σαμαράς: "Θα κάνουμε ό,τι πρέπει" - Παραιτείται η Κ.Ο. της ΝΔ;


Να αναλάβει τις ευθύνες του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να μην δεχθεί τις συνταγματικές εκτροπές που θέλει να επιβάλει η κυβέρνηση, ζήτησε o Α. Σαμαράς στην από τον Κάρoλο Παπούλια στην ημίωρη συνάντησή τους .

H N.Δ. φαίνεται ότι για να μην επιτρέψει να γίνει το διχαστικό δημοψήφισμα θα προχωρήσει ακόμα και η παραίτηση του συνόλου των βουλευτών της ....
Κ.Ο. και των διαδόχων τους από την Κ.Ο.!

"Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να αποτρέψει πάση θυσία, και το εννοώ, πάση θυσία και θα το κάνει, για να αποτρέψουμε το δημοψήφισμα" δήλωσε εξερχόμενος του προεδρικού Μεγάρου ο Αντώνης Σαμαράς.
Κάθε άλλο παρά διαφεύγει της προσοχής η χωρίς προηγούμενο επίθεση του κ. Σαμαρά στον πρωθυπουργό. "Στην προσπάθειά του να διασωθεί", είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, "ο πρωθυπουργός έβαλε ένα διχαστικό, εκβιαστικό δίλημμα που θέτει σε κίνδυνο το μέλλον μας και θεσμικά στην Ευρώπη".

Νωρίτερα, κατά την άφιξή του στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Σαμαράς είχε μιλήσει για "ιστορική ευθύνη να κάνει με κάθε τρόπο ό,τι απαιτείται προκειμένου να μην μπει σε περιπέτειες η ευρωπαϊκή προοπτική και το μέλλον της χώρας".

Ο πρόεδρος της ΝΔ, στο σύντομο διάλογο που είχε με τον κ. Παπούλια, σημείωσε ακόμη ότι "είναι πολύ σημαντικό αυτά τα σχέδια τα οποία υπάρχουν, τουλάχιστον εμάς, να μην μας βρουν συνεργούς".

Οι στιγμές είναι πραγματικά ιστορικές και σημειώνουμε ότι όλη η αντιπολίτευση, για πρώτη φορά μετά το 1989, είναι ενωμένη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαρας ειναι ο ΓΑΠ Νο 2. Μη "μασατε".

Ανώνυμος είπε...

Σωστος γιατι αν παραιτηθουν η αυτοδυναμια που θα θελει ο τζεφρυ αντι για 151 θα μειωθει στους 120 για να περναει οτι θελει πιο ευκολα και συναμα με το κολπο γκροσσο που εκανε πιανει μενα σμπαρο πολλα τρυγωνια ,ξεκαθαριζει και αυτος και ο φιλος του ο σαμαρας τους αποστατες και παει ταμειο για τα CDS,ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ και τις αγορες και γινεται στυλοβατης της NWO(καταφερνει με τις πλατες της μικρης ελλαδας που την διαλυει και αυτη κανοντας τη προτεκτορατο και μοιραζει την πιττα σε κολλητους να διαλυση το φουσκαοικονομικο συστημα και να φερει μπροστα το νεο νομισμα).Καποιος αγιος(μοναχος)ελεγε για εναν κασιδιαρη που θα φερει τα ανω-κατω,μαλλον αυτον εννοει.

Ανώνυμος είπε...

Ρωτήθηκε ο Παπανδρέου στη συνέντευξη της ΔΕΘ πέρσι (12/9/2010):
«Γιατί δεν κάνετε δημοψήφισμα για το μνημόνιο κλπ.»;
Απάντηση: «Νομίζω ότι θα βάζαμε την Ελλάδα σε περιπέτεια»...
*
Συμπέρασμα: Ο άνθρωπος, αρχής γενομένης από το «λεφτά υπάρχουν», επιδεικνύει μια άνευ προηγουμένου... συνέπεια.
Πηγή :http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6521265&publDate=2/11/2011

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι, το σχέδιο είναι απλό. Εάν γίνει δημοψήφισμα το αποτέλεσμά του (ένα βροντερό ΟΧΙ) θα δεσμεύει και την επόμενη κυβέρνηση. Αυτό δεν το θέλει με τίποτε η ΝΔ που σκοπεύει να ακολουθήσει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια πορεία με τον ΓΑΠ. Παραμονή στην Ευρωζώνη σημαίνει υποτέλεια και παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας εσαΐ. Καιρός γιά αφύπνιση.

Ανώνυμος είπε...

9.43
ΣΩΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Έλληνες ξυπνάτε,
το πυροτέχνημα του δημοψηφίσματος έσκασε με σκοπό να ανακληθεί (άυριο ή παρασκευή πρίν τον ψήφο εμπιστοσύνης) υπό τον όρο ψηφισης προυπολογισμού και μέτρων, έτσι ώστε μετά να γίνουν εκλογές, να βγει ο κ. Σαμαράς και να μας πεί ότι το Κράτος έχει συνέχεια, ότι το Κράτος θα τιμήσει την υπογραφή του και μετά θα αρχίσει το μεγάλο πανηγύρι (εκποίηση δημόσιας περιουσίας).
Ωστόσο, ο κυρίαρχος λαός θά έχει εκτονωθεί με τις εκλογές και θα φάει το πακέτο της ύφεσης της φτώχειας και άρα της προδοσίας
το τυράκι το βλέπετε... την φάκα δεν την βλέπετε....?

Ανώνυμος είπε...

Nα θυμησω σε ολους οτι ο Σαμαρας εχει ανακοινωσει δημοσιως και επισημως οτι θα τηρησει τα συμφωνηθεντα με την υπογραφη ΓΑΠ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ απο οσα εχει κανει ο Παπανδρεου! Εστέ σε εγρήγορση.
Η ανατροπη του συστηματος δεν θα προκυψει απο τους 300 προδοτες βολευτες και τους αρχηγους τους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΣΧΗ!!
ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ!! ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ!!
ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!
ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!! ΕΝΑ ΝΤΟΥ, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΙ ΧΙ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΛΟΓΩ ΕΕ!!
ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΑΠ'ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΥΓΗ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΕ!!!!
ΠΡΟΣΟΣΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ...ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ ΔΙΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ,ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!!!!!!!! Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ 'ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΣΗ?' ...........ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΔΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΟΥΤΕ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ...................ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΔΟΣΗ .ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ .................................ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
..