Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Αντιδράσεις στο εσωτερικό της Ν.Δ. για δανειακή-νέα κυβέρνηση


Σημαντικές αντιδράσεις στο εσωτερικό της Κ.Ο. της Ν.Δ. έχει η απόφαση Σαμαρά για συμμετοχή σε μεταβατική κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και σημαντικός αριθμός βουλευτών (15-20) δεν προτίθενται να ψηφίσουν υπ;eρ της δανειακής σύμβασης και είναι ζητούμενο αν θα στηρίξουν και την κοινή κυβέρνηση. Μπορεί να μην καταψηφίσουν την κυβέρνηση, αλλά ίσως προτιμήσουν να απέχουν. Είναι βουλευτές που ανήκουν στην ομάδα...
των προεδρικών, δηλαδή αυτών που στήριξαν τον Αντώνη Σαμαρά και βρίσκονται στον αντίποδα των πρώην "μπακογιαννικών" που ... έστηναν δική τους κυβέρνηση με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα στα γραφεία του Βρεττού και της Β.Παπανδρέου. Θεωρούν ότι η υποχώρηση του Σαμαρά μέσα σε μία εβδομάδα στο σύνολο των θέσεων του (δανειακή σύμβαση, συμμετοχή της Ν.Δ. σε μεταβατική κυβέρνηση, εκλογές στα τέλη Φεβρουαρίου αντί στις αρχές Δεκεμβρίου κλπ) δεν δικαιολογείται από τις εξελίξεις. Στέκονται ειδικά στην δανειακή σύμβαση και διερωτώνται "Πως είναι δυνατόν να δεσμεύθηκε να ψηφίσει κάτι το οποίο δεν γνωρίζει και το οποίο είναι δεδομένο ότι εκχωρεί εθνική κυριαρχία"
. Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

3 σχόλια:

maria είπε...

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΚΥΡΙΟΙ,ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Μα είναι ποτέ δυνατόν να περιμέναμε κάτι αντίθετο? Πόσο πιο light δηλαδή έπρεπε να είναι η αντιπολίτευση μέχρι τώρα δηλαδή?????
ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΕΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν ήταν αναμενόμενο αλλά εκείνο που διαπιστώνω είναι ότι μετά από το GAP που έκανε πάντα το άσπρο μαύρο, τώρα έρχεται και ο Σαμαράς να κάνει και αυτός το ίδιο πράγμα, νομίζοντας ότι αυτός δικαιούται και μπορεί να υποτιμά την νοημοσύνη μας.

Ουστ παρτάλια και οι δύο σας.