Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Γιατί θα γίνει πολύ πολύ σύντομα το «έλα να δεις» στην χώρα μας


Γράφει ο Μάκης Δεληπέτρος
 (* Όταν κάθε πείραμα ξεφεύγει από τις «Συνθήκες εργαστηρίου» γίνονται ανεξέλεγκτες οι αντιδράσεις!)

«Η περίσσεια του λόγου φανερώνει έλλειψη πνεύματος…» Αυτό μου έμαθε, και να με συγχωρείτε που συχνά το ξεχνώ, ο κ. Χρήστος Πασαλάρης...
.
Δια ταύτα θα πω με λίγες κουβέντες γιατί θα χρεοκοπήσουμε και σύντομα-όπως και να το
βαφτίσουμε αυτό:
· Τα μόνα μαγαζιά που δουλεύουν είναι αυτά που αγοράζουν Χρυσό και ασήμι, σε εξευτελιστικές τιμές. ΑΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ των μικροκαταθετών.
· Ποια επένδυση έγινε στην Ελλάδα, ποια ιδιωτικοποίηση; Ποια βιομηχανία ξεκίνησε να λειτουργεί; ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΤΕ,ΚΑΜΜΙΑ. Άρα η ανάπτυξη δεν είναι ορατή στο εγγύς μέλλον.
· Τα μαγαζιά, ακόμη και σουβλατζίδικα, κλείνουν. Η ανεργία θα αυξηθεί, η πραγματική ανεργία. Σήμερα ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ… ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ! Οι διωγμένοι χωρίς απόλυση δεν μετράνε, όπως και οι μακροχρόνια άνεργοι. 18% είπατε η ανεργία; Υπολογίστε ήδη κάτι κάτω από τα ¾ του διπλάσιου! Και του χρόνου θα έχουμε τις μισές δουλειές, τα μισά μαγαζιά, τα μισά των μισών Μ.Μ.Ε, τα μισά σούπερ μάρκετ, τις μισές βιοτεχνίες εν λειτουργεία!
· Ο μόνος παράγοντας που έμεινε απείραχτος (Π.Λαμπρόπουλος,οικονομολόγος) στην εξίσωση της Κρίσης είναι τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών!
· Δεν φορολογήθηκε κανείς για τις διαρροές κεφαλαίων στο εξωτερικό.
· Το ΣΔΟΕ ΠΑΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ δεν συνέλαβε ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΦΥΓΑΔΕΥΣΗ «ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ» ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
· Κανείς πολιτικός, βιομήχανος, υπάλληλος δεν βρίσκεται φυλακή για αποδοχή προιόντων εγκλήματος (μίζες κ.λ.π.)
· ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: άμα δείτε έσοδα, σφυρίξτε όπως το κάνουν στα Αντιά, με την γλώσσα των σφυριγμάτων: «Κλέφτικα» σφυρίζουν όλοι οι άλλοι…
Ποια κοινωνική αλλαγή είχαμε εκτός από την πολιτικής και μόνο σημασίας αλλαγή πρωθυπουργού;
· Δεν κτυπούν πια οι «τρομοκρατικές οργανώσεις» που είχαν σαφείς προτιμήσεις μέχρι τώρα σε συγκεκριμένα Μήντια και Επιχειρηματίες.
· Η Αστυνομία σήμερα έκλεισε όλους τους κεντρικούς δρόμους δημιουργώντας ασφυξία στο πολύπαθό κέντρο γιατί περνούσε μια διαδηλωσούλα, κάπου στην Βερανζέρου (αυτό είναι σχέδιο πυροδότησης και όχι αποσυμπίεσης κ. επιτελικέ της ΕΛ.ΑΣ)
· Η ΔΕΗ αύξησε τιμολόγια, ενέταξε στο τιμολόγιο της το περιβόητο «Χαράτσι» αλλά εξακολουθεί να ονομάζεται Δημοσία Επιχείρησις ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ, δημιουργώντας συνθήκες ένδειας στα νοικοκυριά.
· Κοινότητες όπως αυτές των Σενεγαλέζων, Νιγηριανών, Σομαλών, Μαροκινών, Αλγερινών και Αφγανών είναι πανταχού παρούσες στο κέντρο της Πρωτεύουσας και αυξάνονται ως παλαιστινιακές και κουρδικές ομάδες αιτούντων άσυλο(!) ενώ η πιο «ηθική» δραστηριότητα τους, σε αυτή την εποχή είναι το… παραεμπόριο.
(πληροφορίες για το τι χρησιμεύουν στον αριστερό Στρατή Τσίρκα, «Ακυβέρνητες Πολιτείες» , βλ. «Δεκανέας Πάρκερ». Παλιά Σαξωνική συνταγή…)
ΕΠΙΜΥΘΙΟ: Οι «Αλχημιστές», παρεξηγημένοι από την Ιστορία, μίλησαν για την «κρίσιμη μάζα» που πυροδοτεί την ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ. Πρόκειται για μικρό μέρος του κάθε συνόλου!

    Υ.Γ. Η φτώχεια είναι ο γονιός της επανάστασης και του εγκλήματος.
    (Αριστοτέλης)

ΜΑΚΗΣ ΔΕΛΗΠΕΤΡΟΣ
Πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?gl=SG&feature=related&hl=en-GB&v=5Ee1VHT5tiw