Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ...


ΕΒΑΛΕΤΟΝ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας το επισημαίναμε από την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν φεύγει από το μαγαζί ο Παπανδρέου. Δεν το αφήνει με τίποτα. Σήμερα για να μαζέψει τα ρεπορτάζ των Κυριακάτικων εφημερίδων, έδωσε εντολή να βγει ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του...

ΠΑΣΟΚ, την οποία ανέλαβε να συντάξει ο Μ. Καρχιμάκης, σύμφωνα με την οποία : «η επιτυχία της κυβέρνησης, η σταθερή πορεία της χώρας, η σταθερή πορεία του ΠΑΣΟΚ, αποτελούν προτεραιότητα για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Α. Παπανδρέου». «Οτιδήποτε άλλο, όπως αναφορές ή σχόλια σε πάσης φύσεως ΜΜΕ, δεν απηχούν παρά διαθέσεις, προθέσεις και σχεδιασμούς άλλων», καταλήγει η ανακοίνωση.
πηγη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Γκιόργκο Θα σώσει το χώρα.
Νάστε σίγκουροι βρέ Γκιαούρηδες.
Θέλει όλα να τα ξεπουλήσει.

Ανώνυμος είπε...

Στη θέση του θα θεωρούσα προτεραιότητα τη φυγή με αεροπλάνο της γραμμής για να μη χρειαστεί ελικόπτερο.

sotulis είπε...

τι συμπτωση ουτε ο ..Μητσοτάκης δεν φεύγει τυχαίο? Χρήζει ανάλυσης η σύμπτωση αυτή ..

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα να μείνει για να τον πιάσουμε..

Ανώνυμος είπε...

να μη φυγει ο παπανδεου.αυτος θα πρεπει να πιαστει και να δικαστει για το πουλημα της πατριδας.οχι ομως απλα να μπει φυλακη αλλα να θανατωθει.και οι υπολοιποι που απο το 1974 σταδιακα και βαση σχεδιου μας οδηγησαν εδω.ο τρισκαταρατος ο μπαμπας του,δεχτηκε χρηματοδοτηση απο τον αρχαμασσονο ροκφελλερ για να ιδρυσει το πασοκ [με το αζημειωτο φυσικα]απο τοτε ειχαμε μπει στη βιτρινα και μας θελανε οι αγοραστες.θα επρεπε να ντρεπεται,που ακομα και τωρα εξυπηρετει ξενα συμφεροντα ο εβραιος.ολους τους ειχαμε,ο παπαδημος ελειπε για να συμπληρωθει το παζλ.μας κατσικωθηκε και αυτος τοσο μα τοσο αντισυνταγματικα που ειναι να απορεις..πεπει μαλλον οντως να μας ψεκαζουν τιτοτα μαλακιες απο τον ουρανο αφου δεν ξεσηκωνομαστε.