Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Έφτασε ο καιρός τα πρόβατα να γίνουν λύκοι


Σήμερα η ένωση των Ελλήνων πολιτών είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε. Η χώρα βρίσκεται σε ουσιαστική ακυβερνησία τη στιγμή που οι απειλές εναντίον της αυξάνονται. Οι πρωτομάστορες του προβλήματος προσπαθούν να συναινέσουν σε συνεργασία με ...
ημερομηνία λήξης και παραβλέπουν πως η προσωπική τους ματαιοδοξία γίνεται κόλαφος για την πατρίδα μας.

Τα γεγονότα είναι πλέον αδιάψευστοι μάρτυρες του οργανωμένου σχεδίου επιβολής ενός κλίματος τρομοκράτησης των Ελλήνων πολιτών, προκειμένου να γίνει αποδεκτή η νομιμοποίηση των μέχρι και σήμερα παράνομων συναποφάσεων που μεταβάλουν την Ελλάδα σε ένα τεράστιο στρατόπεδο – κάτεργο.

Το τι συζητούν οι «ταγοί» δεν γνωστοποιείται στους Έλληνες πολίτες. Συμφωνούν και διαφωνούν πίσω από κλειστές πόρτες και παραγκωνίζουν συνειδητά τον κυρίαρχο λαό από την απαιτητή -σύμφωνα με το Σύνταγμα της χώρας- παρέμβαση και γνωμοδότησή του σε αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον της χώρας σε βάθος δεκαετιών.

Οι «δημοκράτες» πολιτικοί της χώρας έχουν ρίξει τις μάσκες τους και λειτουργούν ως μικροί δικτάτορες – λοχαγοί που μαλώνουν για την εξουσία που τους παραδίδουν τα διεθνή αρπακτικά. Ποσώς τους ενδιαφέρει εάν η Ελλάδα κατακερματίζεται, εάν η χώρα και το πολίτευμά της εκβιάζονται και διασύρονται.

Αυτοί οι άνθρωποι, που περιφρονούν την ύπαρξη του λαού, απαιτείται να τοποθετηθούν στην λήθη και να αντικατασταθούν άμεσα από υγιείς πολίτες που θα εργαστούν με μοναδική μέριμνα το συμφέρον της πατρίδας και των Ελλήνων πολιτών.

Δεν μας ενδιαφέρουν οι τράπεζές τους.

- Μας ενδιαφέρει η πατρίδα μας και η οικογένειά μας.

- Μας ενδιαφέρει η ελευθερία και η ανεξαρτησία μας.

- Μας ενδιαφέρει η αυτοκυριαρχία μας.

Και γι αυτά παλεύουμε και θα αγωνιστούμε, παρά τον πόλεμο που έχει κηρύξει το υπάρχον πολιτικό καθεστωτικό κατεστημένο στους Έλληνες πολίτες.

Η Νέα Ελλάδα καλεί όλους τους Έλληνες να συμπορευτούν μαζί της στον αγώνα τον καλό, τον έντιμο, τον δίκαιο. Στον αγώνα για την ανεξαρτησία και την ελευθερία. Στον αγώνα κατά του φθαρμένου και αποτυχημένου πολιτικού καθεστώτος που οδηγεί την πατρίδα μας στο χειρότερο δυνατό σημείο. Ας ενωθούμε, λοιπόν, προκειμένου να αποτύχει το πείραμα που κάνουν στην πατρίδα μας, στις ζωές μας.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πώς ακριβώς,πρακτικά εννοώ.
Γιατί αερολογείτε;
Έχει καταντήσει κουραστικό το να υπάρχουν άρθρα ξεσηκωτικά,χωρίς να δίνονται συγκεκριμένες οδηγίες ας πούμε.
ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ.