Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Η απάντηση μας στους Μέρκελ Σαρκοζί



19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,
EINAI EYKAIΡΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ,ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.Ε, ΚΑΙ; ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ; ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ -ΟΧΙ ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΙΣΩΣ- ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ,ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΜΟΥ.
ΚΟΙΤΑΤΕ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ: ΠΕΦΤΕΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ,(ΝΤΟΜΙΝΟ) ΠΕΦΤΕΙ Η ΟΝΕ, ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΚΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΑ,ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΛΙΓΟ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ)
ΤΑΡΑΖΕΤΑΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.
ΦΕΥΓΟΥΝ (ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ) ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΓΧΩΡΙΑ "ΛΑΜΟΓΙΑΚΙΑ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟYΝ 40 (ΜΗ ΤΟ ΠΑΩ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ) ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, (ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΚΡΩΣ ΟΡΙΑΚΕΣ ΑΝΑΒΡΑΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ),ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ.
ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΚΑΘΙΣΕΙ Ο ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟΣ, ΕΥΚΟΛΑ Ή ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΤΙΜ0ΝΙ. ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ, ΘΑ ΔΙΑΝΥΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΔΥΣΣΕΙΑ.ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑ. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ.
ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΑΞΙΕΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΧΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ GADGETS ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ν ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ, ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ. ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕTaNAΣΤΕΣ, ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ, ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΣ.ΟΥΤΕ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ "ΧΡΕΟΥΣ" ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΗΛΙΟ-ΘΑΛΑΣΣΑ-ΑΝΕΜΟ-ΝΕΡΟ-ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ-ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΤΟ ΧΡΥΣΟ, ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ, ΤΟΝ ΛΙΓΝΙΤΗ, ΤΟ ΧΑΛΚΟ,ΤΟΝ ΚΑΣΣΙΤΕΡΟ ΚΛΠ.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΑΣ (ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ (ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ), ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.
ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΠΑΡΑΔΟΣΗ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΙΔΑΝΙΚΑ,ΓΛΩΣΣΑ, ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΛΟΥΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ.
ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ.

ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ή ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΕΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ!!! ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ, ΜΗ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ή ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΕΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ!!! ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ, ΜΗ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ!!

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΛΥΣΗ.
ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ DNA ΜΑΣ "ΦΩΝΑΖΕΙ" ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ. ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ,
-ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΜΠΟΥΣ (ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ) ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ, ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΚΙΑ ΑΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΤΑ.
-ΟΧΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ.
ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ . ΑΣ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ. Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ!!
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΓΕΡΘΗΤΙ!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΧΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ΄ΤΟΥ '40...

_________________
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΛΑΙΚΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ 666. ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΦΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΟΥΛΙΑΣΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΙΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ!!!!!!
ΓΙΑΤΙ Μ Ο Ν Ο ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑ
Σ Ω Ζ Ο Ν Τ Α Ι ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ
ΟΣΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ!!!!!!
ΔΡΑΧΜΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη Δραχμή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά(ΕΥΡΩ)και φυλακή.

Ανώνυμος είπε...

τοτε ομως με το ΠΕΝΤΟΧΙΛΑΡΟ πηγαινες στο σουπερ μαρκετ και ψωνιζες και ετρωγες για μια βδομαδα πλουσιοπαροχα....και τωρα ο γιος μου μου ζηταει20 ευρω για να παει βολτα και δεν τον φτανουν........

The Bet Machine είπε...

Δεν υπάρχει απλά η "δραχμή".
Υπάρχει το εθνικό νόμισμα ως εργαλείο οικονομικής και νομισματικής πολιτικής που οφείλει μια πατριωτική κυβέρνηση να αξιοποιήσει. Σε συνδυασμό με την άμεση εθνικοποίηση της ΤτΕ, στη συνέχεια των μεγαλυτέρων (ήδη χρεωκοπημένων) ιδιωτικών τραπεζών, τον έλεγχο της ροής του χρήματος από/προς το εξωτερικό και τα ουσιαστικά μέτρα προστασίας του νομίσματος έναντι των κερδοσκόπων (αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα, δεν μπορώ να το αναλύσω εδώ, αλλά όποιος θέλει ας ανατρέξει σε βιβλιογραφία και σχετικές αναλύσεις προοδευτικών οικονομολόγων για να διαπιστώσει ότι δεν είναι ευχολόγιο αλλά συγκεκριμένη πρακτική), και την εξυγίανση των κρατικών δομών (την πραγματική έ, όχι την μούφα και στα λόγια), τότε ΝΑΙ η Ελλάδα μπορεί να αναπνεύσει. Τι έχουμε να χάσουμε; Μήπως την προδιαγεγραμμένη σημερινή πορεία προς την πλήρη καταστροφή;
Μόνο ένα είναι το προαπαιτούμενο: Μια δημοκρατική πατριωτική κυβέρνηση. Και αυτή εμείς οφείλουμε να την απαιτήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ=ΕΛΛΑΔΑ-ΔΡΑΧΜΗ
ΠΑΡΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ=Ε.Ε.-ΔΝΤ-ΕΥΡΩ

ΠΡΟΤΙΜΩ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΔΡΑΧΜΗ
ΠΑΡΑ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΜΕ ΕΥΡΩ.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΤΩ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΕΕ.

Ανώνυμος είπε...

9.24
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙΣ!!!!!!
ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Γ Ι Ν Ε Τ Α Ι ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΧΩΡΟΥΝ
Ο Λ Ο ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ!!!!
ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ Π,Χ ΡΩΣΣΙΑ ΚΙΝΑ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ Α Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ο Υ Ν ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ,ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΓΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ
Σ Ω Σ Ο Υ Μ Ε ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΤΙς ΟΠΟΙΕς ΓΕΝΕΕς ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ..."ΚΥΡΙΟΙ"ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΤΙς ΘΕΛΟΥΝ
Δ Ο Υ Λ Ο Π Α Ρ Ο Ι Κ Ο Υ Σ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού θέλει τώρα δημοψήφισμα θα το πάρει. Πρέπει να ψηφίσουμε όχι. Να βγούμε απο την Ευρώζωνη και να επιστρέψουμε σε δικό μας νόμισμα. Καλύτερα, για να ξέρουμε τι μας γίνεται. Βέβαια χρειαζόμαστε πολιτικούς πατριώτες πάνω απ' όλα.Την Ευρώπη δεν την χρειαζόμαστε εμείς. Αυτοί μας χρειάζονται. Α, και μη το ξεχάσω, άμεσα να μας καταβληθούν ΜΕ τους τόκους οι γερμανικές αποζημιώσεις που μας χρωστάνε οι γερμανοί.

Ανώνυμος είπε...

"ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Γ Ι Ν Ε Τ Α Ι ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΧΩΡΟΥΝ
Ο Λ Ο ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ!!!!"

μας θέλουν δουλοπάροικους ή μαλλον να επιβιώνουν 5-10 δυνατοί και ο υπόλοιπος λαός στα Τάρταρα. Ρε όσοι τρέμετε το εθνικό νόμισμα, πάνω σε τι πήραμε σπίτια, πάνω σε τι οικοδομήσαμε τη χώρα???? Είναι εμετικοί όλοι στα καναλια τώρα που έσκυψαν κι άλλο το σβέρκο από το φόβο μήπως χάσουν τις ελεημοσύνες της Ευρώπης... Δηλαδή κάνε αντίσταση στους Γερμανούς αλλά σκύβε το κεφάλι να σε ταίζει κι όσο σε μπουκώνουν δεν θα φοβουνται μήπως και τους στείλεις στο διάολο γιατί με τα ψιχουλακια τους σε έχουν στο χέρι και σε διασύρουν με τους δικούς τους όρους...Αυτό ονειρεύεστε εσείς των ΜΜΕ? Μάλλον ναι... εγώ όμως όχι. ΟΧΙ!

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

9:40...αδερφε...
συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!

Ανώνυμος είπε...

Δραχμή και πάλι δραχμή...Μπορεί να ζοριστούμε στην αρχή, αλλά με τους σωστούς ανθρώπους στο τιμόνι της χώρας και εκμεταλλευόμενοι τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα (και δεν είναι λίγα)μπορύμε να αναπτυχθούμε έχοντας τεράστιες δυνατότητες σαν χώρα.ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΝ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΝ ΑΠΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΜΟ.

STYLIANOS είπε...

ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΩΝ,ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,ΝΤΟΠΙΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ,ΣΥΝ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε.ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ Γ. ΤΡΑΓΚΑ.ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΗ "ΦΩΝΗ" ΝΑ ΠΟΛΕΜΑ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΧΩΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΙ.ΕΝΝΟΩ ΤΟΥ BLOGGERS,ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΜΑΧΗΤΙΞΕΣ ΦΩΝΕΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
ΜΑΧΗ ΕΩΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΞΝΕΣ.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ.ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΚΛΕΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΑΙ ΝΑ ΦΩΒΙΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Η ΔΡΑΧΜΗΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙ ΙΣΧΥΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

για καποιον που ειπε πιο πανω οτι το πεντοχιλιαρο ειχε το 666.ας μην το ξανατυπωσουμε αδερφε δεν μαμιεται ας βγαλουμε αλλο αλλα δικο μας και τοτε θελω να δω πιο καθηκι του κερατα θα τολμησει να βαλει το ψωμι 300 δρχ το γαλα 600 την ντοματα 1000 κτλ..να δω σε ποια καφετερια θα ζητανε 1.500-2.000 δρχ για 1 καφε ποιος ιδιοκτητης ακινητου θα ζηταει 100.000 δρχ για 1 γκαρσονιερα η 2-3.000.000 δρχ για 1 μαγαζι.ειμαι 35 και παιρνω τα ιδια λεφτα στην δουλεια μου με αυτα που επαιρνα το 1998.τοτε ζουσα παρα μα παρα πολυ ανετα και εβαζα και στην ακρη τωρα και εδω και πολλα χρονια τα βγαζω περα με δυσκολια.φτανει πια οσο και να μας δυσκολεψει η εξοδος απο το ευρω θα την βρουμε την ακρη οσο παραμενουμε σε αυτο το εκτρωμα(Ε.Ε)θα ειμαστε υποχειρια του καθε λακαμα γερμανου γαλλου κτλ.οι πιο πολλοι λενε οτι ειμαστε μια χωρα πλουσια σε ολα και εχουνε δικιο οποτε με σωστους ανθρωπους μπορουμε να κανουμε πολλα και να προχωρησουμε.αυτο που δεν καταλαβαινουνε ορισμενοι ειναι οτι αυτοι μας εχουνε αναγκη οχι εμεις αυτους.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! ΦΤΑΝΕΙ!!!δεν αντεχω αλλο να βλεπω και να ακουω πως μικρα παιδια πεινανε και πεφτουνε κατω απο την πεινα μεσα σε σχολεια.δεν αντεχω να βλεπω και να ακουω για ηλικιωμενους που ζητιανευουνε για να παρουνε 1 κομματι ψωμι.δεν αντεχω να βλεπω και να ακουω για νεους ανθρωπους που αυτοκτονουν γιατι δεν μπορουνε να συντηρησουνε τις οικογενειες τους.και ολα αυτα χωρις να εχουμε φταιξει πουθενα σαν λαος.ολα αυτα να γινονται επειδη ολοι οι πολιτικοι σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ παραταξη και να ανηκουνε ΤΡΩΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ τα απιστευτα.δεν ειναι δυνατον να βλεπω τον παγκαλο τον βενιζελο τον καραμανλη την παπαρηγα τον καρατζαφερη και πολλους αλλους να ειναι σαν τριαξονικα απο το παχος και διπλα μου να πεινανε χιλιαδες..δεν μπορω να βλεπω τον τσιπρα να μου κανει ταξικο αγωνα με μπλουζακια που κοστιζουνε οσο το επιδομα ενος ανεργου δεν μπορω να βλεπω την κορη του γκαντεμη να μιλαει για θυσιες και να μην ξερει τι εχει. ολοι η σχεδον ολοι ειναι σαπιοι.δεν ανηκω πουθενα σε κανενα κομμα σε καμια παραταξη ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΙΣΩ

Ανώνυμος είπε...

παμε γερα για μια ελλαδα καλυτερη και δοξασμενη ναι στην ελλαδα μας και ο θεος μαζι μας ολοι το σταυρο μας και ο θεος ειναι διπλα μας θα τριζουν τα κοκαλα των προγονων μας αν δεν κανουμε κατι ολοι ακυρο στις εκλογες διαδωστετο η τωρα η ποτε ηρθε η ωρα να φυγουν ολοι απο εκει.θεε μου περιμενω να μας δειξεις τον εκλεκτο που θα ποναει την πατριδα

STYLIANOS είπε...

12:43.μ.μ.ΕΥΓΕ ΤΕΛΕΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΣ.ΕΥΓΕ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ, 1000 ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΓΕ.
ΛΑΜΠΑΔΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΒΩ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΧΙ και παλι Οχι Ελευθεροι και πεινασμενοι παρα δουλοιμε χαλκα στη μυτη και οι αρκουδιαρηδες να παιζουν τα ταμπουρλα . Να ξαναβρουμε την αξια μας την ελευθερια μας τη λεβεντια μας την αξιοπρεπεια μας την ανθρωπια μας τη δικαιωσυνη μας . Να φυγει η χολερα να φυγουν οι απατρης οι αθεοι οι μασωνοι οι ιλουμινατοι οι σαταδες οι πουλημενοι ..........ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ