Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Τα πρώτα ψέματα Παπαδήμου..(


Είπε πολλά ψέματα μεταξύ των οποίων τα εξής :

Είπε πως αν γυρίσουμε στην εθνικό χρέος , το χρέος είναι σε ευρώ και θα αυξηθεί ΨΕΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ …

Το χρέος σήμερα είναι σε...
ευρώ επειδή και το νόμισμά μας είναι σε ευρώ . Αν λοιπόν γυρίσουμε σήμερα στην δραχμή με ισοτιμία 1 ευρώ προς 100 δρχ πχ , το χρέος επειδή είναι σε εθνικό δίκαιο θα μετατραπεί και αυτό σε εθνικό νόμισμα και άρα το μέγεθος θα παραμείνει ίδιο για εμάς ακόμα και σε μετέπειτα μείωση του νομίσματος , αφού θα έχει μετατραπεί και το χρέος σε δραχμές ..


Αν όμως υπογράψουν την δανειακή σύμβαση τότε πράγματι θα μετατραπεί το χρέος σε ευρώ ΜΟΝΙΜΑ ακόμα και αν εμείς γυρίσουμε σε δραχμές , με αποτέλεσμα η όποια μετέπειτα υποτίμηση της δραχμής να γιγαντώνει το χρέος και να γίνετε ακόμα πιο δυσβάστακτο …

Αυτό θέλουν να πετύχουν και νομίζουν πως απευθύνονται σε κουτούς … Θα υπογράψουν δηλαδή την σύμβαση , θα μετατρέψουν το χρέος σε ευρώ μόνιμα και σε Αγγλικό δίκαιο και μετά θα σε πάνε στην δραχμή και όχι μόνο θα σε πάνε στην δραχμή , αλλά θα σου λένε μετά και “να είδες που εμείς στα λέγαμε” ….

ΨΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ : είπε πως αν γυρίσουμε στην δραχμή θα έρθουν αυτοί που έχουν σκληρό νόμισμα και θα αγοράσουν τσάμπα τις αξίες μας ..

Μα και τώρα τσάμπα τις αγοράζουν , αφού αν βρει κάποιος να πουλήσει πουλά όσο , όσο για να ζήσει , ο δε άλλος που δεν πουλά πληρώνει υπέρογκα ποσά για τα φτωχοκαλύβιά του σε χαράτσια προκειμένου να συνεχίσει να τα έχει , αλλά ακόμα και αν η αξία πέσει , ο άλλος γιατί να πουλήσει και στο κάτω , κάτω της γραφής γιατί αυτό δεν έγινε πριν το 2002 ..?? Γιατί μην μου πείτε πως η Ελλάδα γεννήθηκε το 2002 ..??

ΨΕΜΑ ΤΡΙΤΟ : είπε πως αν γυρίσουμε στην δραχμή θα υποστούν μεγάλες στερήσεις τα φτωχότερα στρώματα και οι μισθοί … Πότε λογίζεσαι καλά αμειβόμενος ..?? Αν σου δώσω ένα μισθό 10.000 ευρώ και σου κρατήσω 9.800 για φόρους ή τον μισθό των 10.000 ευρώ στον κάνω 500 ευρώ νομισματικά μεταφραζόμενο και δεν σου κρατώ φόρους ..??

Στην πρώτη περίπτωση σου μένουν 200 ευρώ για να ζήσεις και στην δεύτερη σου μένουν 500 .. Οπότε εσύ τι του δείχνεις του άλλου , ότι ο μισθός του μειώθηκε κατά 9.500 ευρώ ή ότι κέρδισε 300 ευρώ συνολικά ..???? Όποιος δεν το κατάλαβε να πάει στον ηλεκτρολόγο Παπαδήμο να του το εξηγήσει …

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ , έχουν αποφασίσει να σε πάνε στην δραχμή , σε μια κατοχική δραχμή φυσικά και το μόνο που τους νοιάζει είναι να προλάβουν να μετατρέψουν το χρέος σε Αγγλικό δίκαιο , φοβούμενοι ότι αν δεν προλάβουν θα χάσουν λεφτά από την αλλαγή του νομίσματος και της ενδεχόμενης υποτίμησης που θα υποτιμήσει μαζί και το εξωτερικό χρέος και για αυτό δημιουργούν από τα τώρα τις λεκτικές επιχειρηματολογίες τους ….

Μα αν ήθελαν οι πλούσιοι να πάμε στην δραχμή Ηλεκτρολόγε μου για να αγοράσουν την Ελλάδα τσάμπα , θα το συζητούσαν νομίζετε έτσι ή θα μας πηγαιναν έτσι ακριβώς όπως μας έφεραν και εσένα για να μας χρεοκοπήσεις με τους όρους τους δικούς τους ..??

Φυσικά και δεν το νομίζεις αυτό , απλά το πετάς εκεί μπας και το νομίσει κανένας άλλος ηλίθιος μιας και σου είπαν ότι εδώ το Ελλαδιστάν έχει πολλούς τέτοιους …

Έχει φυσικά μια βάση να το νομίζεις αυτό , αφού αντί να είσαι υπόδικος για το έγκλημα του χρηματιστηρίου , είσαι πρωθυπουργός και σπας πλάκα με τους βλάκες γύρω σου ..

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

nai re oti pite , kanoun oi feloi kritikh ston papadimo les kai kserete apo oikonomika..leei gia paradigma pio panw o allos oti me ti draxmi den tha eixame forous..nai oi foroi tora mpikan re ta teleutea 2 xronia!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι και επειδη ο Παπαδημος γνωριζει απο οικονομικά ("λέμε τώρα" - μαλλον απο κομπίνες γνωρίζει) πάει να πει οτι θα απο φασίσει για την οικονομία της χώρας ε? .. δηλαδή απο πότε οι οικονομολόγοι κάνουνε κουμάντο να καταλάβω.. Δέν υπαρχει χρέος ρε ουτε υπάρχει οικονομική κρίση... προδότες υπαρχουνε και μπόλικη προπαγάνδα.. άντε, και κάτι ακόμα άντε διαβάστε τι είναι το απεχθές χρέος, τί ειναι η προδοσια, και τι ειναι η διαφορα πολιτικής με οικονομίας.. και όταν λεω διαβάστε δέν εννοω να σταθείτε στο πρώτο άρθο που θα πετύχετε... αντε γιατι ..

ΥΓ: η ημημάθεια ειναι χειρότερη της αμάθειας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗς ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ .

ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ 3 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΑΜ ΘΑ ΚΑΤΕΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗς ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΤΕΛΗ ΚΟΣΜΟ.
ΒΕΒΑΙΑ ΞΑΧΑΣΑΝ ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΟΜΑΔΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ) ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ .

ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟς ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΗ .

Η ΜΑΧΗ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΘΕΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ

ΑΡΚΕΤΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΕΝΩΝΣΗς ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΔΥΣΩΠΗΤΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΗΛΙΘΙΩΝ

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ.