Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση η Γαύδος



Νέος αποκλεισμός της Ακριτικής νήσου Γαύδου, καθώς μετά την λήξη της σύμβασης του επιβατηγού πλοίου «Neptune» στις 31 Οκτωβρίου... δεν έχει οριστεί άλλο πλοίο για την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού με την υπόλοιπη Κρήτη.
Ειδικότερα και σε ότι αφορά στην ...γραμμή Παλαιόχωρα - Γαύδος, έχει αποφασιστεί να γίνει νέα προκήρυξη για την δρομολόγηση του Επιβατηγού Οχηματαγωγού Γ πλοίου «Σαμαριά», αλλά ακόμη δεν έχουν μπει οι υπογραφές, κάτι που σύμφωνα με τον Πρόεδρο της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ΑΝΕΝΔΥΚ, Γιάννη Μπραουδάκη, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

Σε ότι αφορά δε στη γραμμή Σφακιά - Γαύδος, ενώ έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες για την δρομολόγηση, του «Σαμαριά», το σχετικό έγγραφο περιμένει ακόμη την τελική υπογραφή του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλη Χρυσοχοίδη.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε κρεμάλες ποπυ χρειάζονται επειγόντως,θέλουν να νεκρώσουν την γαύδο με σύστημα για τα πετρέλαια,από κάποιον που έχει πάει 6 φορές διακοπές όλοι να απαιτήσουμε να μπει πλοίο μόνιμα και εκεί κ στο Καστελλόριζο ,αντί να τρώνε οι μπουχέσες,τα αυτονόητα να υπάρχουν και να μην είναι πολίτες β διαλογής.