Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Περίεργη απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του Άδωνη Γεωργιάδη


Περίεργη υπόθεση απόπειρας διάρρηξης στο σπίτι του Άδωνη Γεωργιάδη απασχολεί την αστυνομία.
Το περιστατικό έγινε...

στις 4:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Τέσσερα άτομα, προσπάθησαν να εισβάλλουν στο σπίτι του. Δύο από τους άντρες άρχισαν να ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια με κατεύθυνση το σπίτι και τα άλλα δύο άτομα περίμεναν στον εξωτερικό φράκτη της μονοκατοικίας και παρατηρούσαν.

Στο σπίτι εκείνη την ώρα βρίσκονταν ο υφυπουργό με την οικογένειά του. Μόλις ο φρουρός της κατοικίας του Άδωνι Γεωργιάδη αντιλήφθηκε τους 4 άνδρες, έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και τους απείλησε, με αποτέλεσμα να τρέξουν και οι 4 και να εξαφανιστούν από την πίσω πλευρά της μονοκατοικίας.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία και αξιωματικοί έφθασαν στην μονοκατοικία του υφυπουργού Ανάπτυξης. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το κίνητρο θεωρείται η διάρρηξη, αλλά η αστυνομία δεν αποκλείει και κανένα άλλο ενδεχόμενο.
briefingnews.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://allenaki.wordpress.com/2011/11/18/%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B4%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%AF-%CE%B1/

Ανώνυμος είπε...

ασε μας ρε μπουμπουκο ποσους θα βαλεις να σε φυλανε.200 σαν τον γαπ

Ανώνυμος είπε...

ρε αντινεα ταξη σας διβαζω τωρα 3 χρονια.αυτον το μαλακα ποτε θα σταματησετε να μου τον δειχνετε?

Ανώνυμος είπε...

8:35 ... +1

Ανώνυμος είπε...

8:35 και απο εμενα + 1
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΝΑΔΑ .