Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Δεν αναγνωρίζουμε τον διορισμένο Πρωθυπουργο υπό εντολή της Νέα Τάξης.


Καλησπέρα Ελληνίδες, Έλληνες.
Σήμερα παίχτηκαν πολλά παιχνίδια των πολιτικών, πολλά ψέμματα των ΜΜΕ και πολλοί εκβιασμοί.
Δυστυχώς τα δυό μεγάλα κόμματα συμφωνήσαν πολύ μυστικά πίσω απ' τις πλάτες μας, χωρίς να μας πουν τι λέει αυτή η Δανειακή Σύμβαση.

Εσείς θα πρέπει να ξυπνήστε όσο πιο γρήγορα γίνεται, διότι αυτό που μας έρχεται, τίποτα δεν είναι μπροστά μας και θα πρέπει να φάνουμε δυνατοί όλοι μας....

Από σήμερα η Δημοκρατία μας τελειώσε!

Οι δύο πολιτικοί των μεγάλων κομμάτων πήραν εντολή υπό της Νέας Τάξης θα διορίσουν έναν πρωθυπουργό να είναι μέλος της λέσχης Bilderbeng και να εκτελεί απ' τους Γερμάνους.
Δηλαδή που θα μας φέρουν νέα μέτρα, νέα χαράτσια, συνοδευτικές δεσμεύσεις, Εκχωρήσεις Εθνικής μας Κυριαρχίας.
 Τώρα οι εκλογές το πότε θα γίνουν, μπορεί σε 10 χρόνια, σε 20 χρόνια σε 30 χρόνια... αφού είπαν το έξης: "Οι εκλογές θα διεξαχθούν μετά την ΠΛΗΡΗΣ υλοποίηση της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου", όλες τις μέρες έλεγαν ότι θα γίνουν εκλογές τέλη Φλεβάρη με αρχές Μαρτίου ή μπορεί το Δεκέμβρη 2011 και τώρα λένε μετά όταν υλοποιηθεί και τότε θα πούν πότε θα γίνουν.
Όταν λένε ΠΛΗΡΗΣ εννοούν ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ της ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ και μην ξεχνάτε θα πρέπει να περάσει το πακέτο με 180 ψήφους. Να ξέρετε πως η Ν.Δ. έλεγε παράπονα τα χαράτσια και τώρα θα πούν: Είναι νόμιμο και πρέπει να τα πληρώσουμε.
Ερώτηση για τις Εκλογές: Γιατί τα είπαν τώρα και οχι πριν λίγες μέρες;;;

Έλληνες και Ελλνίδες ακόμη άλλη μια φόρα ως Έλληνες Youtubers πάλι δικαιωθήκαμε ένα απ' τους επτά στόχους μας:


Δεν αναγνωρίζουμε Δανειστές, Μνημόνιο, Αγοραστές Εθνικης Δημόσια Περιουσίας και Δημοψηφίσματα της Κατοχικής Βουλής.
Κι επίσης δεν αναγνωρίζουμε τον νέο διορισμένο Πρωθυπουργό!



Τόσο καιρό σας φωνάζουμε, σας ενημερώνουμε και σας μοιράζουμε φυλλάδια στο κόσμο παντού και δεν σταματάμε. Δεν θέλουμε να μας λέτε ότι έχουμε ΔΙΚΙΟ,. δεν το θέλουμε το δίκιο.
Εμείς θέλουμε να καταλάβετε και να επαναστασηστε τι μας έρχεται και να ξυπνήστε όλοι/ες σας πριν έρθει αυτό που μας έρχεται!


Να ξέρετε κάτι πολύ σημαντικό:


Όσα λένε τα ΜΜΕ (MEGA, ANT1, ΣΚΑΙ, STAR, ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3,ALPHA,ALTER, κ.α.) τις λέξεις "Θα πάρουμε 6η δόση...κ.λ.π." και "Να συμφωνήσουν την Δανειάκη Σύμβαση...κ.λ.π." και το λένε συνέχεια - συνέχεια για να μπει το μυαλό του Έλληνα, ώστε να το συνηθίσει και να το πιστεύει!

Ένώ μεταφορικά σημαίνει "Θα παραδώσουμε την Εθνική Κυριαρχία", αυτή είναι η πραγματικότητα και η αλήθεια. Όπως το πρώτο ΜΝΗΜΟΝΙΟ που έγραφε: "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ από κάθε ασυλία που της παρείχε η εθνική της κυριαρχία.", δυστυχώς τώρα θα 'ναι πιο χειρότερο απ' το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 και το ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ.



Από εβδομάδα όλα θα αλλάξουν και θα τα δείτε με τα μάτια σας. Αν περάσει η Δανειακή συμβάση συμφώνιας και ξαφνικά η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα 'ναι εδώ κι εμείς τελειώσαμε ως Έθνος σε λίγους μήνες. Και μην πιστεύετε ότι θα έχουμε Εκλογές τόσο σύντομα, μην πιστεύετε τι θα πουν με κουφές υποσχέσεις, διότι δεν γίνεται για διάφορους λόγους για εκείνους.


Μακάρι να βγούμε και ψεύτες, για το θέμα Εκλογών το αν θα γίνει σύντομα ή πιο αργά δηλαδή χρόνια, μα έτσι κι αλλιώς θα έχουμε ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, πολύ απλά!




Οι "αναγακτισμένοι" γιατί δεν μαζέυηκαν έξω στο Σύνταγμα, τόσες μέρες με την πορεία των εξελίξεων;;; Κάθονται σπίτι τους και βλέπουν την πορεία των εξελίξεων του θεάτρου ή κοιτάνε να δούνε το συμφέρον τους για το κομμά τους;;;

Και κάποια πρόβατα πανηγύρίζουν πως έφυγε ο Παπανδρέου και κάποιοι άλλοι πανηγύριζουν πως θα τους σώσει ο Σαμαράς!

Ξεχάστε αυτά... σε λίγο καιρό θα πεινάσετε και θα σας αφήσουν, δεν τους ενδιαφέρει τι θα πάθετε κι όλοι θα το περάσουμε δύσκολες μέρες που μας έρχονται.


Να είστε ΕΤΟΙΜΟΙ αυτό που μας έρχεται!

Ψηλά το κεφάλι και έχετε κουράγιο, δύναμη και υπομονή!
Ελληνίδες και Έλληνες, θα νικήσωμεν!


Η Ελλάδα είμαστε ΕΜΕΙΣ και όχι το ΕΓΩ!
Και αυτοί δεν είναι Έλληνες!


Έλληνες Youtubers.
Πηγη 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ.ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΘΝΟΣ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΑΡΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ...ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...

MacGyver © είπε...

Μάνος Κακλαμάνος & Δημήτρης Καζάκης Καθημερινά στις 12:30….
http://www.radio9.gr/LivePlayer.aspx?a_id=1346
http://www.youtube.com/watch?v=HNdID4yK264&feature=uploademail

Ο Δ. ΚΑΖΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
http://www.youtube.com/watch?v=3gnhkgIZP0g&list=PL88EAB288B7BD1EE1&index=16&feature=plpp_video
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ.

Pazouzou είπε...

Που ειναι οι αγανακτισμενοι???
Μα φυσικα διοριστηκαν στο Δημόσιο αγαπητε μου!!
Κομματοσκυλο ηταν ειναι και θα ειναι ο Ελληνας φίλε!Δεν αλλαζουν τα μυαλα απο την μια στιγμη στην αλλη..Εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που γραφεις αλλα αναλογισου σε ποιους τα γραφεις..Στους ψηφοφορους της Γκερεκου,του Ψηνακη,της Νταλαρα,του Β.Αποστολατου,της Π.Ζουνη και αλλων "προσωπικοτητων"που εχει αναδειξη η κοινωνια μας!!
Καλημερα και θα σας δω στο πλοιο!!

Ανώνυμος είπε...

na μη φύγει κανείς να μείνουμε όλοι εδώ να παλέψουμε να τους διώξουμε .Ελεος πρέπει να δείξουμε τα δόντια μας δεν γίνεται να μας απειλούν για πάντα .Ελπίζω να βγούμε απο το Ευρώ όσο πιο συντομα γίνεται,αναλογιστείτε τι θα είχαμε τωρα αν είμασταν στη δραχμούλα μας .Θα είχαμε τα πάντα.
Ανεβάστε λιγο τα λόγια του κ.Σαμαρα πριν λίγους μήνες για να μνημόνια και όλα όσα έλεγε να το διαδώσουμε παντού.Να δείξουμε στη χώρα οτι ο κ.Σαμαράς κάνει ότι και κ.ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Πρέπει να γίνει τώρα αυτο να το διαδώσουμε παντού διοτι ο λαός μας ξεχνάει ευκολα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
Ο ΕΞΩΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΑΠ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ...........
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ε;

Πληροφορίες Βιβλίου Πολιτική - Οικονομία

"Παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση" | Ρουμελιώτης Παναγιώτης Β.

ISBN: 960-14-1227-1

Αρ. σελίδων: 303
Aδιαμφισβήτητα ο κόσμος σήμερα λειτουργεί στα πλαίσια της φιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης. Mιας διαδικασίας μέσα από την οποία επεκτείνεται και εμβαθύνεται το φιλελεύθερο καπιταλιστικό σύστημα σε παγκόσμια κλίμακα.
Για να αποφευχθεί η πόλωση και η μεγαλύτερη ανασφάλεια στον κόσμο, απαιτείται η αναζήτηση μιας νέας διακυβέρνησης της παγκοσμιοποίησης. H ενίσχυση του πολυμερούς ρόλου των διεθνών οργανισμών και ο αναπροσανατολισμός των πολιτικών τους, ώστε να καταστούν πραγματικοί και αποτελεσματικοί φορείς καταπολέμησης των επιζήμιων δραστηριοτήτων από την ανεξέλεγκτη παγκοσμιοποίηση (π.χ. κερδοσκοπία, ξέπλυμα χρήματος, εγκληματικότητα), φορείς προώθησης της αναπτυξιακής διαδικασίας στις φτωχές χώρες και προστασίας του παγκόσμιου περιβάλλοντος και ελέγχου της πληθυσμιακής έκρηξης, αποτελούν προϋποθέσεις για την ομαλή λειτουργία του παγκοσμιοποιημένου συστήματος. H διασφάλιση δε της διεθνούς ειρήνης και ασφάλειας πρέπει να γίνεται με οικουμενικά κριτήρια και σε πολυμερή βάση.

Τιμή: -10% €16,51

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Προς έναν πολυπολικό κόσμο, Λιβάνης, 2009.

Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση, Λιβάνης, 2006.

Ευρωπαϊκή Οικονομική Διακυβέρνηση, Λιβάνης, 2005.

Παγκόσμια διακυβέρνηση ή ηγεμονική παγκοσμιοποίηση;, Λιβάνης, 2002.

Promoting stability in the Balkans, Livanis Press, Athens, 2001.

Ανώνυμος είπε...

17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2011...
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...

ntagias είπε...

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ, ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΩΘΟΘΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ Η ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ SUPER PUMA NA TOYΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

παιδια εγω δεν εχω φειςμπουκ αλλα οποιος εχει ας συσπειρωθουμε ολοι μαζι και 17 νοεμβριου να μαζευτουμε και να δειξουμε τι σημαινει ελληνας

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΣΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΜΑΣ ΕΟΣ ΟΤΟΥ ΝΑ ΕΠΕΛΘΗ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια μας κρατάνε υπνωτισμένους...και ο τρόπος που βρήκαν ήταν να πουλάνε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που αυτή η λέξη έχει ξεχάσει ο καθένας σε όλο τον κόσμο τι σημαίνει! Μια είναι η λύση...

ΑΝΑΡΧΙΑ...

Κρέμασμα χωρίς δεύτερη κουβέντα και "Δημοκρατικές λύσεις" για όλους τους πολιτικούς, τραπεζικούς, τσιράκι πολιτικού και όποιον ασχολείται με την παραγωγή χρήματος όλους τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ που θέλουν να γίνουν ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ και όλα να ξανά ξεκινήσουν από την αρχή με οργάνωση και ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΥΣ για όποιον είνα ιστην εξουσία κάτω απο την εποπτεία του ΛΑΟΥ!

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ...

maria είπε...

ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ,ΛΑΘΟΣ ΛΑΟ ΔΙΑΛΕΞΑΝ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΙΜΗΣΑΝ ,ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ 'ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ" ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ.