Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Η Γενιά του Πολυτεχνείου τα πούλησε όλα…ή ηττήθηκε;


                            Τα πούλησε όλα...Ας μας απαντήσει κάποιος…
Πηγη 

8 σχόλια:

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

ΠΟΙΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΡΕ ΒΛΑΧΟ; ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ,ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΕΓΙΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ Κ.Λ.Π.ΤΡΩΚΤΙΚΑ,ΠΟΥ ΡΟΚΑΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ.ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΞ' ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ,ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΗ ΤΟΝ ΜΑΝΑΒΗ Κ.Λ.Π. ΑΚΟΥ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!!ΞΥΠΝΑ ΑΜΑΘΕΣΤΑΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΑΛΙΩΣ ,ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΛΩΠΟΔΥΤΩΝ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ...ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΑ...ΜΗΠΩΣ Η ΕΠΑΙΤΕΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

''ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΄73 '' ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

ηττηθηκε,

οι αφανεις ηττηθηκαν.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΗΤΑΝ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ ?
Η ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΠΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΑΝ ΟΙ MOSSAD KAI C.I.A. ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΙΝΟ Κ.Λ.Π. Κ.Λ.Π.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΘΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ?

fnous fnous είπε...

"Συμπτώσεις", όπως για παράδειγμα αυτήν της "εξέγερσης" του Πολυτεχνείου.

Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι η εξέγερση του Πολυτεχνείου ήταν αυθόρμητη και όχι υποκινούμενη από ξένες δυνάμεις, τίποτε δεν είναι καθαρό στην ανάλυσή της.

Σε μια περίοδο που η Χούντα καταρρέει από φυσικά αίτια —λόγω της διαρκούς αντίδρασης και βέβαια της οικονομικής προόδου του ελληνικού λαού— κάποιοι γίνονται ήρωες ανατροπείς της μέσα σε λίγες μέρες.

Μέσα σε λίγες μέρες ξεχάστηκαν αγωνιστές που βασανίζονταν μια ζωή για τη δημοκρατία κι αναγορεύτηκαν σε ήρωες άνθρωποι που δεν πρόλαβαν να φάνε ούτε ένα ολόκληρο σάντουιτς μέσα στο Πολυτεχνείο.


Ξεχάστηκαν πραγματικοί ήρωες της ατομικής δράσης και της ατομικής ευθύνης —που είναι το πιο δύσκολο— και εμφανίστηκαν "νεοήρωες" της "μέθης" του όχλου και των συλλογικών ευθυνών.

Ξεχάστηκαν κοινωνικοί ήρωες που μπαινόβγαιναν μια ζωή στις φυλακές και εμφανίστηκαν "νεοήρωες" της μιας "τρελής βραδιάς".

"Ήρωες", που δεν είχαν να πουν τίποτε απολύτως όχι για τους αγώνες τους, αλλά ούτε για τα ίδια τα κοινωνικά προβλήματα.

Τι ήταν όλοι αυτοί οι νεοεμφανιζόμενοι στο προσκήνιο;
Φτωχοί αστοί, που απεχθάνονταν την εργασία και είχαν ανάγκη το βόλεμα του "υπηρέτη".
Φτωχοί αστοί, που είχαν συγκρουόμενα συμφέροντα με τους εργάτες.

Φτωχοί αστοί, που ήθελαν να μετατρέψουν το ταπεινό "πτυχιάκι" τους σε χρυσοφόρο ορυχείο.

Φτωχοί αστοί, που ήθελαν να ζήσουν πλούσιοι, εξαργυρώνοντας μόνιμα το …"εδώ πολυτεχνείο".


Τα "φώτα" της δημοσιότητας κατά "σύμπτωση" πέφτουν πάνω σ' αυτούς που συνέφερε τους ιμπεριαλιστές να ευνοηθούν και σε άλλη περίπτωση δεν θα είχαν καμία τύχη απέναντι στους σκληρούς συνδικαλιστές εργάτες.

Δεν θα είχαν τύχη τα εικοσάχρονα φοιτητάκια απέναντι σε σκληρούς εργάτες.

Ακόμα κι αν αγνοήσουμε τις φήμες ότι οι πρωταγωνιστές του Πολυτεχνείου πηγαινοέρχονταν στην αμερικανική πρεσβεία, ήταν μεγάλη η "τύχη" των αστών.

Ακόμα κι αν αγνοήσουμε τις φήμες ότι γύρω από το Πολυτεχνείο ήταν ακροβολισμένοι πράκτορες της Μοσάντ, ήταν μεγάλη η "τύχη" των αστών.

Ακόμα κι αν αγνοήσουμε τις φήμες ότι το περίφημο ολλανδικό τηλεοπτικό συνεργείο, που αποθανάτισε τον ηρωισμό των φοιτητών, ήταν εγκατε¬στημένο ημέρες πριν συμβεί η "εξέγερση" και ήταν εβραϊκών συμφερόντων, ήταν μεγάλη η "τύχη" των αστών.

--------------------------------
Το πραγματικό ΠΑΣΟΚ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ

ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.....

Ανώνυμος είπε...

12:15 ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ...
17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2011... ΓΙΑ ΝΑ 'ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ 'ΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Αυτο που εγινε και το γνωριζουν ακομη και οι πετρες
ειναι πως...
Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΞΕΣΚΙΣΕ...
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Χαιρετε...