Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Προκλητικός Μπέζος::"Φοβόμαστε τους Τούρκους γιατί τους μοιάζουμε"


Μπέζος: «Φοβόμαστε τους Τούρκους γιατί τους μοιάζουμε»"Ο κόσμος περιμένει πολλά από εμάς και είναι πολλαπλάσια η ευθύνη μας" δηλώνει ο Γιάννης Μπέζος στο «Πρωινό mou». Ο ηθοποιός μιλώντας για την στενότητα και λιτότητα του σήμερα αναφέρθηκε και στον πλεονασμό του χθες. «Κάποτε μετρήσαμε 46 σειρές! Αυτό είναι άρρωστο, φούσκα!», είπε αναφερόμενος στις δεκάδες παραγωγές που γινόντουσαν κάποτε στα κανάλια.


Μίλησε όμως και για τα τούρκικα σήριαλ και αποκάλυψε, κατά την άποψή του, γιατί οι Έλληνες τα φοβόμαστε και τα κριτικάρουμε παρά το ότι τα βλέπουμε. «Ο αντίπαλος της ελληνικής παραγωγής δεν είναι τα τουρκικά σίριαλ, είναι ο κακός μας εαυτός. Οι Τούρκοι δεν φοβούνται για το παρελθόν τους, εμείς ντρεπόμαστε γι’ αυτό. Φοβόμαστε τους Τούρκους γιατί τους μοιάζουμε και δεν μας αρέσει που βλέπουμε τις μούρες μας σε κάτι που είναι πιο πετυχημένο!»

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε "διασκεδαστή" του χαζοκουτιου, απο ποτε οι γελωτοπιοι εχουν και αποψη, ποιος εισαι ρε παντελως αγνωστε εκτος χαζοκουτιου βεβαια που νομιζεις οτι ο κοσμος περιμενει απο εσενα κατι?
καλος τουρκος ειναι ο νεκρος τουρκος προσκυνημενε. αιντε απο εδω ρε , και πανε στην τουρκιά να κανεις τον "διασκεδαστή" μιας και μοιαζεις με αυτους, ταταρομογγολε
ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Κλάσε και λίγο ρε 12:10. Άδικο έχει;

Ανώνυμος είπε...

trava gamisou dogane pou exeis kai yfos kathigiti vlaka !

Ανώνυμος είπε...

opios pistevi oti miazi me tous tourkous na paei ekei mazi tous

Ανώνυμος είπε...

ANTE GAMI SOU PARTALI TIS KOINONIAS POU THA MAS PIS OTI MOIZOUME ME TOUS TOURKOUS MOUNOSKILO

Ανώνυμος είπε...

Δείτε πρώτα όλη την συνέντευξη και μετά σχολιάστε.
Ο Μπέζος τα λέει ολόσωστα.
http://www.megatv.com/proinomou/default.asp?catid=24393&subid=2&pubid=28126895#toppage

Ανώνυμος είπε...

Ποιός ΈΛΛΗΝΑΣ θα δεχόταν ένα πρωθυπουργό δοσίλογο;Ποιός ΈΛΛΗΝΑΣ θα δεχόταν μια κυβέρνηση μαριονέτα των,λεγόμενων,"αγορών";Ποιός ΈΛΛΗΝΑΣ θα δεχόταν να του καταστρέφουν τη ζωή και τη ζωή των παιδιών του κάποια ασήμαντα ανθρωπάρια και θα καθόταν με σταυρωμένα τα χέρια;Κανένας ΈΛΛΗΝΑΣ δε θα δεχόταν ότι περνάμε εμείς τώρα...γιατί;Επειδή δεν υπήρξε ποτέ "budala"=(κουτός,βλάκας,αργόστροφος,περιορισμένων δυνατοτήτων)...Εμείς λοιπόν που τα ανεχόμαστε όλα αυτά,μήπως αντι να κριτικάρουμε τα λεγόμενα του καθενός,θα έπρεπε να κοιταχτούμε στον καθρεύτη;Οι Τούρκοι είναι budala..δες, εμείς τι είμαστε;

free mind είπε...

Κατ'αρχήν με τα λεγόμενα του απαξιώνει τον δικό του χώρο των καλλιτεχνών που δεν είναι άξιοι να παράγουν ποιότητα.
Κατα δεύτερον αγαπητέ οι Τούρκοι δεν δημιούργησαν δια μέσου των αιώνων τίποτα.
Απλώς εκμεταλεύτηκαν ότι κατέκτησαν με βία και δια βαρβαρότητος,ως η αρχέγονος Μογγολική φύσις τους.
Τέλος για την παρακμή του Ελληνικού πνεύματος φταίει η πολιτική η οποία με τη σειρά της γαλούχησε μια γενιά έκφυλλη σαν τον εαυτό της ,υπνωτίζοντας το πνεύμα των Ελλήνων ,αποκόπτοντας τις ρίζες,την ιστορία,τις αρχές και αξίες του δημιουργώντας πρώτυπα σαν και λόγου σου,που δεν είστε σε θέση να επαναπατρίσετε αυτά που οι εχθροί τώρα οικειοποιούνται.
Αλλά επειδή η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία ,περιμένετε λίγο να δούμε αν έχει επέλθει το τέλος του Ελληνισμού ή αν υπάρχει ακόμη αναπνοή στο κλινικά νεκρό σώμα της πατρίδας .
Και τέλος αναλογισθείτε τις προσωπικές σας ευθύνες,αναλογιζόμενος εάν συμβάλλατε στο να διατηρήσετε αφυπνισμένο το πνεύμα και την ψυχή μας.
Θυμηθείτε τί αρχές και πρώτυπα διδάξατε με την σειρά "της Ελλάδας τα παιδιά" και μετά πάρτε το λόγο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕ.

Ανώνυμος είπε...

Aυτος ο μαλακισμενος ψευτοπατριωτισμος σας εχει ξεσκισει αυτο τον τοπο.Υπαρχει καλυτερος γειτονας απο τον Τουρκο?Αν δεν τρωγαται τοσα χρονια το παραμυθι των πολιτικων και των υπερ πατριωτων αυτη η γειτονια του πλανητη θα ηταν οτι καλυτερο.Χιλιες φορες με τους Τουρκους παρα με τους βρωμοευρωπαιους

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω οι ΚΑΥΛΟτέχνες και οι "πάνσοφες" απόψεις τους!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο σύγχρονος νεοέλληνας: Ο ψεύτης, το λαμόγιο, ο απατεώνας, ο παρτάκιας, ο βολεψάκιας (αυτός να βολευτεί και όλοι οι άλλοι να πάνε να πνιγούνε...), ο άνθρωπος που ξέρει μόνο δύο κόμματα να ψηφίζει (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ = Οι πρωτομάστορες της σημερινής κατάστασης), ο νεοέλλην που βρωμίζει το περιβάλλον (πάρκα, παραλίες, πλατείες και χωράφια) με κάθε λογής σκουπίδι, αυτός που έχει καταστρέψει όλους τους δρόμους...Κατά τα άλλα, μας κακοφαίνεται που μας βρίζουν οι ξένοι...Και λίγα μας λένε! Είναι ψέματα όλα αυτά? Αλλά όταν μας βρίζουν, τότε μας πιάνει η πατριοφροσύνη! Ελληναράδες, ΟΥΣΤ!!!