Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

«Δεχόμαστε να γίνουμε τα πειραματόζωα της Ευρώπης»


«Δεχόμαστε να γίνουμε τα πειραματόζωα της Ευρώπης»«Αν η Ελλάδα καεί, να καεί για το καλό όλων», είπε ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ

«Τουλάχιστον η Ελλάδα αν καεί, να καεί για να υπάρξει μία συνοχή, και μία πραγματικά ενωμένη Ευρώπη».

Η παραπάνω δήλωση, η οποία προκαλεί αίσθηση, ανήκει στην ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ Νίκη Τζαβέλα, και ειπώθηκε σε συνεδρίαση του ευρωκοινοβουλίου.


Όπως λέει, οι Έλληνες δεχόμαστε να γίνουμε τα πειραματόζωα της Ευρώπης προκειμένου να επιτευχθεί η οικονομική διακυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επιπλέον, η Τζαβέλλα εκφράζει την αγανάκτηση των Ελλήνων πολιτών οι οποίοι υποφέρουν κάθε μέρα όλο και περισσότερο, και ερωτά εάν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για την οικονομική διακυβέρνηση εντός της ΕΕ.

Καταλήγοντας τονίζει πως «Τουλάχιστον η Ελλάδα αν καεί, να καεί για να υπάρξει μία συνοχή, και μία πραγματικά ενωμένη Ευρώπη».


15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιος δεχεται μωρη σαυρα;απο που το εβγαλες το συμπερασμα οτι δεχομαστε μας ρωτησες;αποφασιζεις εσυ για τον ελληνικο λαο; απο ποτε;ποιος σου εδωσε το οκ;ευχομαι να μην σε δω μπροστα μου εθνικη προδοτρια της χωρα μου

Ανώνυμος είπε...

nikitzavela@europarl.eu ολοι μαζι να της στειλουμε ενα μηνυμα αν θελουμε να γινουμε πειραματοζωα

Ανώνυμος είπε...

στην πυρα και εσυ μωρη καμπια..που εχεις θρασος και μιλας για την πατριδα ετσι..ενα δεντρο και σχοινι σου χρειαζεται,εσυ δεν εισαι ελληνιδα μαλλον εβραια σε κοβω.

Ανώνυμος είπε...

Όταν μιλάς εξ' ονόματος του Ελληνικού λαού να είσαι ΠΡΟΣΟΧΗ!Ποιος σε εξουσιοδότησε να λες αυτά που είπες;Είναι εν γνώσει του κωλοτούμπα Προέδρου σου;Μαζέψου κυρά μου!

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα που εγώ νόμιζα οτι οι πολιτικοί είναι οι εκφραστές του λαού...

Ανώνυμος είπε...

Λυπαμαι, Ελλαδα, που εχετε τετοιους πολιτικους. Εμεις στην Αμερικη μπορει να εχουμε κακους πολιτικους, αλλα δεν ειναι ποτε κακοι στους Αμερικανους για χαρη αλλου κρατους.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Προς ολους τους ΑΝΤΡΕΣ...
Τουλαχιστον οσοι εχουν απομεινει...
ΑΔΕΡΦΙΑ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

9:58 μ.μ. για ψαξε λιγο καλυτερα ποιοι στηριζουν τους πολιτικους της Αμερικης...ειστε και εσεις σκλαβοι

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΗ,ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΕΙΣ ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΩΛΟΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

παλιοβρώμα! ποιος σου είπε να μιλάς εξ ονόματος της Ελλάδας αμόρφωτη , ουστ απ'εδώ βρωμερά υποκείμενα

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:Η ΝΙΚΗ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ "Λάος",
ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΣΗΜΙΤΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
http://youtu.be/Lh59fgpObIM
Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011, anti-ntp

Και σας υπενθυμίζω το επεισόδιο με τον NIGEL FARAGE, όταν η εν λόγω κυρία πήγε να του πουλήσει εξυπνάδα όταν εκείνος υπερασπιζόταν την Ελλάδα, όχι για πρώτη φορά
http://youtu.be/QefOc1SewFM
Στις 22 Ιουνίου στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες λέει ο FARAGE πως υπάρχει και εναλλακτική λύση για την Ελλάδα και οτι όσο συνεχίζουμε με αυτήν την....
πολιτική, καταδικάζουμε την Ελλάδα για 3ο πακέτο στήριξης και τέλος στην ολοκληρωτική οικονομική και κοινωνική καταστροφή.

Ανώνυμος είπε...

Θυμάστε τι είχε πει ο Καράτζα Ferries για την Τζαβέλλα;Την έστειλα ,λέει, στην Αμερική να προετοιμάσει το έδαφος για την επίσκεψη Παπανδρέου γιατί γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις εκεί.Το πιάσαμε το υπονοούμενο....

Ανώνυμος είπε...

Αν η Τζαβέλλα κρεμαστεί , να κρεμαστεί για το καλό όλων ...

Ανώνυμος είπε...

Την πουτάνα, την ψυχή λέω, γιατί στο σώμα είναι αδιάφορο. Που το βρήκα αυτό το θράσσος? Καλά της έκανε η ΝΔ και της έδειξε την πόρτα εξόδου. Την πήρε ο κωλοτούμπας για να του κάνει πάσσες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ανώνυμος είπε...

η ελλαδα εχει τους (καλυτερους) πολιτικους εντος και εκτος συνορων για να μας εξαφανισουν απο τον παγκοσμιο χαρτη.ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΗΝΟΥΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ερχεται η ωρα που θα τρεχουν και δεν θα φτανουν.