Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Αυτοί παζαρεύουν για τις καρέκλες τους, οι άλλοι κάνουν «κωλοτούμπες» δεξιού και αριστερού τύπου,


ενώ το Πατριωτικό Μέτωπο, εντείνει τον αγώνα για το ψωμί και την αξιοπρέπεια του Λαού μας, με τους Ρώσους, να μπαίνουν δυναμικά στις εξελίξεις.


Την ώρα που το πολιτικό σύστημα παζαρεύει το μοίρασμα των ιματίων της Πατρίδας και του Λαού μας, την....
ώρα που θλιβεροί πολιτικοί απατεώνες (εκ δεξιών και εξ’ αριστερών) εξασκούνται στις «κωλοτούμπες», αναπροσαρμόζοντας την πολιτική τους κατά το συμφέρον τους, μπας και περισσέψει κανένα αποφάγι από το πληγιασμένο κορμί της δυστυχισμένης μας Πατρίδας και του ταλαιπωρημένου μας Λαού, το Πατριωτικό Μέτωπο, εντείνει τον αγώνα του για ψωμί και αξιοπρέπεια.
Το Κίνημα, ετοιμάζει το Ανταλλακτήριο Αγροτικών Προϊόντων, επεξεργάζεται τις προτάσεις που καταφθάνουν καθημερινά, για την τελική διαμόρφωση του προτεινόμενου νέου Συντάγματος στο πλαίσιο της Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης την οποία θα συγκαλέσει και παράλληλα, στηρίζει όλες εκείνες τις αναγκαίες διεθνείς συμμαχίες, οι οποίες βάζουν φρένο στους σχεδιασμούς των νεοταξιτών.
Έτσι, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, το ΠΑΜ, χαιρετίζει την άρση της υποχρέωσης έκδοσης πιστοποιητικών ασφαλείας για τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα από την πλευρά της Ρωσικής Ομοσπονδίας,. Μια μονομερής κίνηση από την ρωσική Κυβέρνηση, που ήδη χαιρετίσθηκε με μεγάλη ανακούφιση και ικανοποίηση από φορείς που ασχολούνται με την ελληνική αγροτική οικονομία, μια που ανοίγει επιτέλους σε μεγαλύτερο βαθμό την πόρτα για τις εξαγωγές των ελληνικών αγροτικών προϊόντων, σε μια αγορά 160 εκατομμυρίων καταναλωτών.
Παράλληλα, το Κίνημα χαιρετίζει και την κάθοδο της ρώσικης αρμάδας στο Αιγαίο, συναποτελούμενης από έξι πλοία που αποτελούν την Ομάδα Μάχης του Αεροπλανοφόρου Admiral Kuznetsov και το οποίο αποπλέει σε 10 περίπου ημέρες από τον Βόρειο Ωκεανό και ξεκινάει το μακρύ ταξίδι του για την Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, όπου θα βρίσκεται περί τις αρχές Δεκεμβρίου.
Η ρωσική αρμάδα έρχεται για να δώσει το “παρών” στον «διαγωνισμό» συμφερόντων που παίζεται από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εκπροσώπους τους στη χώρα μας, γύρω από τα χρυσοφόρα ελληνικά κοιτάσματα υδρογονανθράκων της Α. Μεσογείου και θα παραμείνει στο Αιγαίο κατά την διάρκεια των εκλογών, ενώ σε όλο αυτό το κρίσιμο και ρευστό διάστημα θα βρίσκεται, μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου και Τουρκίας.
Με την ευχή ο ελληνικός Λαός να αντιληφθεί το συντομότερο δυνατόν πως, τώρα είναι ώρα για δράση και αντίσταση και όχι για «μεσσίες και σωτήρες», υπενθυμίζουμε: Όταν οι άλλοι συνεδριάζουν, το Πατριωτικό Μέτωπο δρα.



Πατριωτικό Μέτωπο
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,
54655, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310421940
Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,
Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο
www.pamet.gr, pametopo@gmail.com

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωωωωχ το χιλιαρμενο...!!!

Ανώνυμος είπε...

αχ θεε μου βοηθα μας.ερχεται η ωρα σας προδοτες,κουραγιο ελληνες

Ανώνυμος είπε...

Του σατανα τα τεκνα εχουν τα σχεδια τους, ενω ο ΚΥΡΙΟΣ των ΚΥΡΙΩΝ τα δικα ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!
Αδερφια ελληνες, πρεπει να πιασουμε το τιμονι στα χερια μας. Κριση δεν υπαρχει!!!!!! Η ελληνικη γη παραγει τα παντα, τα χωριουδακια μας ειναι μικρα βασιλεια.Ελληνες ο ΚΥΡΙΟΣ μας περιμενει να θελησουμε να αποβαλλουμε απο πανω μας την βρωμα που μας εχουνε φερει και την θεωρουμε ποιοτητα ζωης. Τερμα πια!!!!!! Ο ελληνας θα αποδηξει οτι πανω απο ολα εχει τον ΘΕΟ του, και οχι τον παπαδημα,μερκελ και δεν ξερω ποιους αλλους. Ο ελληνας αγαπαει την οικογενεια του και δεν ανεχεται πια να τον γεραζουν πριν την ωρα του στα κοτετσια των μοντερνων κοινωνιων. Ο ελληνας θα τους πει:Αν εχεται οικονομικες κρισεις μπορουμε για σας να κανουμε ερανο να αγορασουμε χαρτι και μπογια για τα τυπογραφια σας, ωστε να τυποσεται μερικα σκατοχαρτα να ξεχρεωσεται.Τις ΨΥΧΕΣ μας ομως δεν θα τις παρετε!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ποτέ κανένας θεός δε μας έσωσε. Ούτε εμάς ούτε κανέναν άλλο στον πλανήτη. Έτσι χάσαμε τα εδάφη μας. Τα χριστινανόπουλα περιμένουν τους Ρώσους από τις προφητίες τους. Θέλουν τα πάντα χωρίς να χύσουν σταγόνα αίμα. Θα κάθονται κάτω από τα ράσσα του παπά κ θα συνεχίσουν να ρουφάνε. Δειλά ασπόνδυλα χριστιανόπουλα.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφε ολα εξελισσονται με την ατζεντα του πραγματικου ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ!!!!!!! Μην ανησυχεις για αυτο! Οπως ειναι σιγουρο πως καποτε ΑΥΤΟΣ θα τραβηξει τη μπριζα και τη δικια μου και τη δικια σου αλλα και του καθενος μας, και τοτε παμε για μενου σκουληκιων, ετσι και αυτα τα στημενα καραγκιοζιλικια επι της γης θα εξαφανιστουν! Εκει πρεπει ο καθενας μας να καταλαβει οτι ζει κατα χαριν!!!! Ολα τελειωνουν αδερφακι μου!!!!

Ανώνυμος είπε...

1:53 'σ'ωραίος ρε... τι με λες... θα περιμένω να πεθάνω για να... ζήσω καλύτερα. είστε τρελοί εσείς οι χριστιανοί κ θέλετε να μας τρελάνετε όλους. ουστ ρε!

Ανώνυμος είπε...

Αδερφε μου 3:24 δεν θα παραμενεις να πεθανεις αλλα θα κανεις σωστη προετοιμασια για να πεθανεις. Αδερφε τα πραγματα ειναι πολυ απλα!
Σημερα ολοι πασχουν απο μελαγχολιες και ψυχολογικα. Γιατι; Φιλε αμα δεν πιασεις στοχο, ουτε μπριζολες, ουτε τρυπες, ουτε δολλαρια σε φτιαχνουν, Αδερφε εκει παιζεται το παν!!!!! Ο 1:53
πιανει το ψαχνο. Καθε αλλη σταση ζωης εινει αποχαυνωση και υπνηλια.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ο από πάνω... είσαι βλακέντιος. Και δεν είμαι φίλος σου βλάκα γιατί είσαι χριστιανός κ εγώ Έλληνας. Τις ηλιθιότητες αυτές πούλα τες σε καμιά ετοιμοθάνατη γριούλα, απατεώνα.