Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΧΟΥΝΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΑΜΑΡΑ: Διαγραφή Καμμένου από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας


Εκτός της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος καταψήφισε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Θα συνεχίσει να στηρίζει το κόμμα του

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος τον βουλευτή Β' Αθηνών Πάνο Καμμένο.
Αιτία της διαγραφής, η επιμονή του...
κ. Καμμένου να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου, την οποία είχε χαρακτηρίσει "χούντα".
Όπως είχε προαναγγείλει, ο Πάνος Καμμένος καταψήφισε και τέθηκε εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, ωστόσο δεν αναμένεται διαγραφή του και από το κόμμα.
Ο κ. Καμμένος είχε την Τρίτη συνάντηση με τον Α. Σαμαρά, ο οποίος δεν κατάφερε να του αλλάξει άποψη.
Ο Πάνος Καμμένος είπε στον κ. Σαμαρά ότι προσωπικά τον ίδιο τον στηρίζει αλλά διαφωνεί με τη συμμετοχή της ΝΔ στην κυβέρνηση.
"Είπα στον Πρόεδρο ότι τον στηρίζω αλλά δεν μπορώ να έρθω απέναντι στη συνείδηση μου. Θα ψηφίσω όχι. Στηρίζω τη ΝΔ και δεν θα δημιουργήσω κανένα πρόβλημα στην παράταξη", είπε χαρακτηριστικά.
πηγη

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε Πάνο το ΠΑΣΟΚ δεν διέγραψε κανένα από αυτούς που είπαν ΟΧΙ στη κυβέρνηση Παπαδήμου, όπως συνήθιζε στο μνημόνιο 1 αλλά η Ν.Δ διαγράφει εσένα...Τι υποτέλεια στη Νέα Τάξη είναι αυτή που δηλώνει η Ν.Δ;;;;;Τι στηρίζεις;;;Έλα στο Λαό και θα βρεις στήριξη!Δεν είσαι τυχαίος!Πάντως ελπίζω μετά από την ένταση των τελευταίων ημερών χρειάζεσαι μια ανάπαυλα. Προτείνω να πας κάπου με καθαρό αέρα, να σκεφτείς και να ανανεωθείς ώστε με νέες δυνάμεις και ισχυρότερος να επανέλθεις πίσω που σε χρειαζόμαστε!Ένα όμορφο τέτοιο μέρος είναι η Μόσχα...Όσο το καθυστερείς τόσο θλίβεσαι και πιέζεσαι...

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΤΟΥΣ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΡΕ ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Καλά, δεν ντρέπεται λίγο ο Σαμαράς; Τον Καμμένο ρε; Αυτός είναι ο μόνος που λέει τα πράγματα με το ονομά τους όταν οι άλλοι κάνουνε τις κότες... Και συμφωνώ απόλυτα με τον 7:45

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΧΩΡΑ ΡΕ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ,ΠΡΟΧΩΡΑ ΡΕ ΠΑΝΟ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΆΡΗ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΜMYΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ.
ΜΠΑΦΙΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΡΕ ΠΑΝΟ!!!!!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΡΕ ΠΑΝΟ, ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Βασικά αν τα αποδέχεται o Καμμένος όλα αυτά κάτι δεν πάει καλά, δεν μπορεί να κατηγορείς τους πάντες για προδότες και ξαφνικά αγαπημένοι με το κόμμα που ψήφισε κατοχή και Bilderberg.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΝΟ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο 7/58 ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΚΑΝΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑ, ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΚΑΛΠ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑΥΡΙΣΙΑ, ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΟΣΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΔΕΡΜΑ!!!
ΕΝΑ ΤΣΑΦ ΚΙ ΕΝΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΑΝΕ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Κυριε παναγιωτη καμμενε,το Κ κεφαλαιο γιατι εισε ΚΥΡΙΟΣ ,να ξερεις οτι εγω που γραφω το σχολιο δεν ειμαι μοναδα ,ειμαστε εμεις που σε παρακολουθουμε και σε ψυχολογουμε σε καθε σου κινηση τα συμπερασματα μας τα εχουμε βγαλει προ πολλου.ΕΙΣΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΚΑΝΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ,ΜΕΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ.Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙΣΟΥ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΩΣΤΕ ,ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ.Η ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

πανο εσυ εισαι παντελονατος δεν εχεις θεση στο κομμα των ντιντιδων

Ανώνυμος είπε...

7.50 Ο Καμμένος σωστά τα λέει, ο Σαμαράς νομίζει ότι μπορεί να μας δουλέψει αλλά τόχασε το παιχνίδι τελείως. Ένα έγινε με όλους τους προδότες και τους δειλούς.-

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ !

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΚΑΜΕΝΟ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΑΙΝΗ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΗΓΕΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Πάνο ξεκαθάρισε τη στάση σου. Μη φοβάσαι τίποτα,έχεις αυτο που δεν έχει κανείς άλλος εκεί μέσα...την στήριξη και την αγάπη του κόσμου!

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά με προβληματίζει τόσο πολύ ένας πολίτικος! Ο μοναδικός πολιτικός που με εκφράζει και με τραβάει την περιέργεια!! Κρίμα που δεν έχει ποιο συχνά βήμα στα μεγάλα ΜΜΕ ώστε να τον παρακολουθήσει η πλειοψηφία του ΛΑΟΥ!!
ΠΑΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

κατι γινεται παιδια αφου δεν δεν θελει να ειναι ανεξαρτητος και ο σαμαρας δεν τον διεγραψε παιζει να ειναι επικοινωνιακο κολπο αν δεν δεν υποστηριζω κανεναν

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ο κύριος Καμμένος έχει κάποιο site, blog, email οτιδήποτε τέλοσπάντων που να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί του και να λέμε την γνώμη μας και να τον στηρίζουμε? Καλό θα ήταν να είχε θέση σε μία ραδιοφωνική εκπομπή ή ένα μικρό κανάλι έστω και για περιορισμένο χρονικό διάστημα που να μπορεί συστηματικά να λέει την άποψη του και να τον ακούμε. ΠΡΕΠΕΙ να αποκτήσει και άλλη δημοτικότητα...και να έχει κάποιο μέσο ευρείας ανταπόκρισης που να το χρησιμοποιεί για να έρχεται πιο κοντά στον λαό. Πολύς κόσμος ΔΕΝ τον ξέρει αν και το όνομα του "παίζει" συχνά τελευταία στα ΜΜΕ αλλά πολλές φορές προσπαθούν να τον βγάλουν τρελό και μειονότητα και διάφορα άλλα..Αφού αποκτήσει δημοτικότητα τότε θα πρέπει να βγεί στις εκλογές με δικό του κόμμα μαζί με 5-10 ομοιδεάτες και αφου πάρει..που θα ΠΑΡΕΙ πάρα πολλές ψήφους να τραβήξει και άλλα στελέχη απο άλλα κομματα που θα βρούν την ευκαιρία να αποδράσουν στο κόμμα του. Μετά είναι απλά θέμα ωρών να γυρίσει τούμπα η υφήλιος...και μέσα σε 10 χρόνια η Ελλάδα οχι να μην χρωστάει αλλα να είναι αυτοδύναμη και παραγωγική...

Ανώνυμος είπε...

πανο αυτο που εκανες σημερα να ξερεις οτι δεν θα το ξεχασω ποτε.εισαι ο νεος Άρης Βελουχιώτης.ο θεος μαζι σου αδερφε

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που σε διώξανε Πάνο γιατι έτσι δείξανε ότι δεν είσαι σαν τα μούτρα τους. Προχώρα μόνος μπροστά με Έλληνες Επιστήμονες που ευχαρίστως θα σε στηρίξουν.
Μπορείς να γράψεις καινούργια πολιτική ιστορία. Και αυτοί που διαφωνούν λένε ότι Καμμένο ψηφίζω.
ΠΑΝΟ, ΚEEP WALKING.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια, Πάνο. Θα μπορεις να κοιταζεις τα παιδια σου στα ματια.

Ανώνυμος είπε...

Δε σχολιάζει κανένας βεβαίως ότι σε οποιοδήποτε κόμμα αν κάποιος έχει άλλη άποψη τον διαγράφουν, βλέπε:Κουρουμλή,Σακοράφα και τώρα Καμμένος.Τελικά από τον 5ο αιώνα του Περικλή είχαμε άραγε ποτέ πραγματική Δημοκρατία;Απαντήστε μόνοι σας στον εαυτό σας φίλοι μου.Κρίμα,παντού βρωμιά.Και μετά έχεις κάποιους και σου λένε ακόμη ότι δεν υπάρχουν συνομωσίες απλά οι πολιτικοί είναι ανίκανοι.Δεν πειράζει τόσο καιρό που βόλευαν κόσμο τους χειροκροτούσαν.Ας τα λουστούμε λοιπόν και ας μη μιλάμε καλύτερα.Όπως στρώσαμε ας κοιμηθούμε.