Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ, Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!


Εσχάτη προδοσία και άγρια κοροιδία των ψηφοφόρων της ΝΔ από κουτοπόνηρους κωλοτούμπες!


Επειδή διάφορα παπαγαλάκια διασπείρουν ψέματα σχετικά με τις περίφημες επιστολές Σαμαρά, δημοσιεύουμε και τις δύο για να τις δείτε και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Αριστερά, είναι αυτή που έστειλε στο Λαικό Κόμμα προ ημερών. Δεξιά, η σημερινή που έστειλε σε όσους ζητάνε την υπογραφή του.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ;


Γράφει στην πρώτη επιστολή:

"Αυτή η Κυβέρνηση θα προωθήσει την επικύρωση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου και θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου 2012.

...Πιστεύουμε επίσης ότι οι εκλογές θα εξομαλύνουν την κατάσταση στην Ελληνική κοινωνία, εκτονώνοντας τις πολιτικές πιέσεις και αποτρέποντας σοβαρές κοινωνικές αναταραχές".

Στη δεύτερη, ενώ έχουν αντιγραφεί ολόκληρες παράγραφοι αυτούσιες από την πρώτη, ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Επομένως, ο ίδιος ο Σαμαράς παραδέχεται ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ τα περί "δέσμευσης" για Εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου!

Όχι πως δεν το είχαμε καταλάβει, αλλά πλέον επιβεβαιώνεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο!
ΠΗΓΗ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O ΠΑΝΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

Στέφανος είπε...

Το ξέρω ότι είναι άσχετο το βίντεο που παραθέτω πιο κάτω με το περιεχόμενο της ανάρτησης αλλά παρακαλώ τους διαχειριστές να το δημοσιεύσουν. Αναφέρεται στην αγάπη σε σχέση με το "εγώ".

το δεντρο που έδινε:
http://www.youtube.com/watch?v=1jimqtlXObg&feature=feedf

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. (οχι οτι δεν τον υποψιαζομασταν τοσο καιρο...)

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Νασου πω εγω τι λεει ο πανος 3:36 <<ο σαμαρας ειναι πατριωτης και ολα αυτα θα τα αλλαξει μολις γινη κυβερνηση . Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΙΖΕΤΕ ΒΡΙΣΚΕΣΤΑΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗ . Αυτο το φωναζω απο την πρωτη μερα και παντοτε το επιχειρημα μου ηταν οτι ο κυριος αυτος υπηρξε υπουργος μολις πριν απο λιγα χρονια και οποιος ψαχνει εχει καταλαβει πλεον οτι κανενας μα κανενας δεν εχει ουτε διανοηθη να πλησιασει την εξουσια σε αυτη την χωρα αν πρωτα δεν εχει προσκυνηση τα συμφεροντα που μας φεραν εδω. Απλα τα πραγματα και οποιος θελει να μαθει ας ψαξει .Τα παντα ειναι διαθεσημα και ευκολα προσβασημα,αλλωστε αφου μπορεσα να βρω εγω ακρη που μεχρι πριν απο 10 μηνες δεν ηξερα πως ανοιγουν εναν υπολογιστη, τοτε μπορει ο καθενας. ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ είπε...

BREAKING NEWS.

Σοκ και δέος επικρατεί στη ΝΝΔ. Ο πρόεδρος της ΝΝΔ Αντώνης Σαμαράς συμφώνα με γνωματεύσεις των γιατρών της ΝΝΔ υπέστη ανήκεστου μορφής κρίση διχασμού προσωπικότητας.
Αδυνατώντας να κατανοήσει το λόγο που διέγραψε τη Ντόρα Μπακογιάννη από το κόμμα το Μάιο του 2010, επειδή υποστήριξε το μνημόνιο δανειοδότησης της Ελλάδας, αποφάσισε μετά από αρκετές δόσεις λεξοτανιλ και χαλαρωτικού μασάζ από τον σύντροφο πατριώτη Φαήλο Κρανιδιώτη, να πάρει την υπεύθυνη απόφαση και να διαγράψει τον εαυτό του από το κόμμα, αφού ακόμα και ο ίδιος δεν μπόρεσε μέχρι τώρα να κατανοήσει πως έφτασε στο σημείο να παραβιάσει την κομματική πειθαρχία που επέβαλε στην ΝΝΔ εδώ και 1,5 χρόνο.
Βαριά θλίψη και κατάθλιψη επικρατεί στη λαϊκή δεξιά και την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται ήδη ο επόμενος αρχηγός που θα οδηγήσει την παράταξη στις εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες επικρατέστερος για αρχηγός του κόμματος φαίνεται να είναι ο Βούδας της Ραφήνας, όμως η υποψηφιότητα του σκοντάφτει στους παραθρησκευτικούς κύκλους της ΝΝΔ οι οποίοι φοβούνται τυχόν αλλοίωση της ελληνορθόδοξης ηθικής της παράταξης.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ , ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ,
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ;
ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ , ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ