Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Σχετικά με Καρατζαφέρη και μυστικές λέσχες


Αφορά αυτό
Τι είπε πάλι ο προδότης ρε? Έχει μια ιδιαίτερη ικανότητα να σε εκπλήσει πάντως. Ότι και να περιμένεις το σίγουρο είναι ότι σε "στέλνει αδιάβαστο" με αυτά που λέει.
Δηλαδή ρε Καραγκιόζη επειδή έχουν τον άνθρωπό τους πάνω δεν θα μας πτωχεύσουν? Ίσα ίσα ρε ξεφτίλα που θα κάνουν την δουλειά τους απερίσπαστοι (υπογραφή δανειακών συμβάσεων, εκχώρηση κυριαρχίας, κ.α) και ύστερα θα μας ρίξουν πέντε φάσκελα και στον καιάδα η Ελλάς.
Αλλά ρε προδότες, σκουλίκια της νέας τάξης πραγμάτων, υπάρχει Θεός........
Αναγνώστης

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ
ΠΡΟΔΟΤΗΣ
ΨΕΥΤΗΣ
ΑΧΡΕΙΟΣ
ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, επειδή υπάρχουν ΠΟΛΛΑ ΖΩΑ οπαδοί του ΛΑΟΣ, φτιάχτε ένα video με ΟΛΕΣ τις ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ του Καρατζαφύρερ και όσα εμετικά έχει πει.
Θα έχει πολύ γέλιο....

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θέλω να ακούσω τι θα πει ο Βελόπουλος μετά απ' αυτό για τον αγαπημένο του πρόεδρο που "μόνο αυτός λέει όσα λέει" (αυτό είναι σίγουρο!) Έλα Κυριάκο, τί έχεις να πεις τώρα για την Τριμερή, τους Ρότσιλντ και τα λοιπά; Θα την κάνεις την κωλοτούμπα κι εσύ ή επιτέλους θα πας να συνεννοηθείς με τους γνήσιους πατριώτες, και να πρατήσεις αυτό τον ανεκδιήγητο τύπο να την πληρώσει μαζί με τους άλλους; Να ησυχάσουμε κι εμείς. Άντε να σε δούμε!...

Ανώνυμος είπε...

Μια σφαιρα αρμοζει σ αυτο τον προδοτη και απατεωνα ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!!! Ελλαδεμπορος, χριστεμπορος και ψιλο-σωματεμπορος (στα νιατα του ασχολιοταν με καλλιστεια-προαγωγη εις αλλοτριαν ακολασιαν δηλαδή). Ξαφνικά ειδε το φως του Χριστου, αλλά δεν τη πατησε ο Χριστοδουλος τοτε με το ψευτοσημα του (ο δηθεν ορθοδοξος). Μεχρι και το Αγιο πνευμα τον εχεσε την εορτη των θεοφανειων!!!

ΑΖ

Ανώνυμος είπε...

Ο Mr. Κωλοτούμπας είναι γελοίος!!! Ο Βελόπουλος αν όντως είναι πατριώτης και πιστεύει αυτά που λέει γιατί δεν ανεξαρτητοποιήται? Το ίδιο και ο Καμμένος. Τί περιμένουν δηλαδή??? Αφού τα κόμματα αυτά είναι τελειωμένα. Αν δεν το κάνουν, κάτι δεν πάει καλά με αυτούς, αυτή είναι η γνώμη μου.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ. ΑΡΑ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΦΥΡΕΡ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΞΙΑ ΧΑΦΙΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΧΑΦΙΕΡΗΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΩ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...