Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΤΡΙΟ ΣΤΟΥΤΖΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!


Γράφει η Ηλιογέννητη
Ας καμαρώσουμε για μια ακόμη φορά τους εθνοπροδότες,αυτούς που υπόσχονταν οτι θα αγωνιστούν για ένα καλύτερο αύριο,που ορκίστηκαν οτι θα υπερασπιστούν το δικαίωμά μας για ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο,για μια Ελλάδα δοξασμένη..Η διαφορά τους είναι.. μόνο στην ταμπέλα που φέρουν-σοσιαλιστής ο...
Γιωργάκης,πατριώτης ο Αντωνάκης,υπερπατριώτης και θρησκόληπτος ο Καρατζαφύρερ.Κατά τ'άλλα είναι και οι τρεις τους στρατιωτάκια στον ίδιο λοχαγό και με εναλλαγές βαρδιών μένει πάντα κάποιος εκτός απο την κάθε αποστολή που τους αναθέτουν οι ανώτεροί τους ωστε να μη χάνει την ελπίδα στα πρόσωπά τους ο Έλληνας..Αισθάνομαι ντροπή που τέτοια ανδρείκελα θεωρούνται Έλληνες,απογοήτευση που είναι οι εκπρόσωποι της χώρας μου και τρόμο που κρατούν στα χέρια τους το μέλλον μου,το μέλλον των παιδιών μου και της πατρίδας μου..Λυπάμαι όμως και όσους τους χειροκροτούν γιατί είναι ξεκάθαρο οτι έχουν χάσει κάθε ίχνος λογικής και κυρίως αξιοπρέπειας..Τελικά η μεγαλύτερη πληγή αυτής της χώρας είναι οι προσκυνημένοι,τα γνωστά σε όλους κομματόσκυλα οπου για ένα κομμάτι ψωμί που σήμερα θα έχουν αλλά αύριο δεν θα έχουν,θυσιάζουν με την ψήφο τους και τη συμπαράστασή τους οτι πιο ιερό,την πατρίδα,στο βωμό της ευφήμερης καλοπέρασης..Η ιστορία εξακολουθεί να καταγράφεται,να θυμούνται οτι έτσι θα χαρακτηριστούν απο τις μελλοντικές γενιές..
Πηγη 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γαμήστε γιατί χανόμαστε! Και μετά όλοι μαζί στη Βουλή για να τους σκοτώσουμε και στο Προεδρικό Μέγαρο για να σκοτώσουμε τον Ύψιστο Εθνοπροδότη Παπούλια! Έτσι κι αλλιώς νεκροί θα καταλήξουν είτε από τους Μεγάλους μασόνους αν δεν καταστρέψουν την Ελλάδα είτε από ΕΜΑΣ που μας καταστρέφουν τη πατρίδα!

maria είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ!