Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Για εκείνους που αναπολούν την χούντα


Θέλεις να μας πεις οτι ηταν χούντα καλή; Εχεις χάσει το μυαλό σου.Ξεχνάς την Κύπρο τους Ελληνες στρατευμένους που σκοτώθηκαν τους αιχμάλωτους Ελληνες που δολοφονήθηκαν απο τους Τούρκους.Τον Αττίλα.
Τον Μανδηλαρά τον Μουστακλή τα κολαστήρια της ΕΣΑ τους τόπους εκτοπισμού τις δολοφονίες Ελλήνων το πισωγύρισμα της Ελλάδας όταν η Ευρώπη προχωρούσε. τους βασανιστές τους Θεοφιλογιαννάκους. τους Κιούσηδες τους....
καλόγηρους της ΕΣΑ .
ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΑΙ ΧΑΜΈΝΕ ΓΥΜΝΟΣΆΛΙΑΓΚΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΣΟΥ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι αδαής και ανιστόρητος που είναι αυτός ο αναγνώστης!! Βαριέμαι πολύ να απαντώ σε ανίδεους και ταυτόχρονα ΑΛΑΖΟΝΕΣ τύπους αλλά θα το κάνω για τους υπόλοιπους αναγνώστες..
1) Υπήρχαν δύο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ χούντες αυτή του Παπαδόπουλου και αυτή του Ιωαννίδη
2) Η χούντα που πρόδωσε την Κύπρο ήτανε η χούντα του Ιωαννίδη
3) Την χούντα του Ιωαννίδη την επέβαλε η ψευδοεξέγερση του Πολυτεχνείου.
Ναι πολύ καλά άκουσατε!!!
Το πολυτεχνείο που ήτανε μια επιχείρηση της CIA έφερε την χούντα του Ιωαννίδη που πρόδωσε την Κύπρο!!!!
4) Οι αμερικάνοι έφεραν τον Ιωαννίδη γιατί ο Παπαδόπουλος τους πήγαινε κόντρα σε όλα αυτά που ήθελαν να κάνουν σε Ελλάδα και Κύπρο.
5) Απο τον Ιωαννίδη και έπειτα η Ελλάδα είναι μια Εβραιοαμερικανική αποικία και όλοι εσείς ΣΚΛΑΒΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 67 ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ.ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ,ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ(ΚΑΙ Η ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ) ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ.ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ-ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ?ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ? ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ?ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.....ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΝ ΕΦΗΒΟΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΔΥΟ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!!!ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ 2-3 ΛΗΣΤΕΙΕΣ +ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ,ΟΛΟΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ......ΣΗΜΕΡΑ?????? ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ..

Ανώνυμος είπε...

10¨16 μ.μ. συμφωνώ.

Ανώνυμος είπε...

Καί μιά περίεργη σύμπτωση . Οταν ό Παπαδόπουλος σήκωσε ανάστημα στήν Αμερικανοεβραική μασσονία μέ τά ΟΧΙ του στήν επέμβαση στήν Κύπρο γιά τήν ανατροπή τής νόμιμης κυβέρνησης της , ΟΧΙ στή χρήση τού εναέριου χώρου τής Ελλάδος από τούς εβραιοαμερικάνους , ΝΑΙ στήν αντληση πετρελαίου από τόν Πρίνο θάσου πρός όφελος καθαρά τού Ελληνικού λαού , καί πολλά άλλα .Ανακάλυψαν οί ....φοιτητές τό 73 , ότι στήν Ελλάδα υπάρχει χούντα από τό 67 , καί..... κινήθηκαν νά τή.... ρίξουν.

Ανώνυμος είπε...

Πήρατε αμπάριζα οι χουντικοί γυμνοσάλιαγκες και βγήκατε στο φως; Πίσω στις τρύπες σας γρήγορα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω... ..τότε οι διωκόμενοι στα κρατητήρια λόγω φρονημάτων ήταν 500, άντε χίλιοι, άντε δέκα χιλιάδες... ..σήμερα οι άνεργοι είναι ένα εκατομμύριο... εκατό φορές περισσότεροι
...δεν ξέρω...
...ας είχα σήμερα δουλειά και θα'κανα το κορόιδο με τα κιτς της χούντας και θ'απαρνιόμουν και το κομμουνισμό ...
...ρε, δεν έχω δουλειά, τι να πω για θεωρίες...

Ανώνυμος είπε...

Το τελευταίο δεκανίκι της σημερινής σάπιας μεταπολίτευσης ειναι οι παλιοι χουντικοι, οπαδοί του Χεριχερι. Ευτυχώς ειναι λίγοι, βλάκες και εξαγοράζονται με ενα βιβλίο του Λιακόπουλου

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος που δεν έφαγε λεφτά από την Ελλάδα ήταν ο Παπαδόπουλος. Αλλά ο μόνος που πήγε φυλακή.

Τυχαίο? Δεν νομίζω....

Ανώνυμος είπε...

συμπληρωνω οτι τα νησια λειτουργουσαν και πριν την χουντα και μετα...ανιστορητος και προπαγανδισμενος ο κυριος...μην λεμε ανακριβιες εκτος τουτου τολμω να ρωτησω για ποιο λογο εγινε η χουντα και γιατι δεν διδασκεται στασχολεια οι λογοι;μονο το πως επεσε υπαρχει...

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε γουσταρουμε χουντα Παπαδοπουλικη...Εσυ τωρα τσιμπα μια χουντα Νεο-Ταξικη...
Αλλα Παπαδημος style...

Ανώνυμος είπε...

10:16 ευχαριστούμε.να μαθαίνουμε και τίποτα γιατί οι περισσότεροι κάνουμε τους ξερόλες κι έχουμε μεσάνυχτα.παρόμοια φάση η ανατροπή του καντάφι.είναι ανεκτίμητη η καθαρή γνώση που μπορούμε πάρουμε απευθείας απ την άποψη/γνώση ιστορίας ενός αδέσμευτου συμπολίτη μας,ενώ μπορεί να διαβάσουμε 10 βιβλία και πάλι να μη βγάλουμε άκρη.Το σύστημα κατάφερε και να είμαστε στουρνάρια,και να κάνει την απλή,σταράτη αλήθεια ένα τρομερά δύσκολο επίτευγμα.

Ανώνυμος είπε...

11:53 βγάλε τις παρωπίδες!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ντρεπόσαστε να είστε νοσταλγοί μιας δικτατορίας που σημάδεψε τον τόπο με μια Εθνική τραγωδία.
Είστε Ελληνες εσεις η μήπως εχθροί των Ελλήνων.Μαλλον το δευτερο.
Κανένα απο αυτά τα ζόμπι δεν απαντά στην αναρτηση.
Εγιναν η δεν έγιναν εγκλήματα εις βάρος Ελλήνων πολιτων;απαντήστε λοιπόν
Διάβαστε τους [[Ανθρωποφύλακες]] του Π.Κοροβέση να μάθετε πως έβγαζαν τα νύχια των πολιτικών κρατουμένων και τόσα άλλα βασανιστήρια ενάντια στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια,Για κυττάχτε τον εαυτό σας στον καθρεφτη και αναρωτηθείτε [[ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΚΤΗΝΟΣ]] Ου να χαθείτε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε βλάκα 10:53 οι άλλοι σου παραθέτουν επιχειρήματα και εσυ μιλάς για 'τρύπες'? Βγές από την δική σου σκατότρυπα καλύτερα και κάνε μια προσωπική έρευνα συγκρίνοντας την Ελλάδα του '69 - 74' με την Ελλάδα της πρώτης διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και έπειτα και θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα. Ψευτοεπαναστάτες & φραπεδοδημοκράτες. Και εσύ 1:58 αλτρουιστή, Έρασμε, απόγονε του Βολταίρου βρίσκεσαι σε λήθαργο. Τώρα δε γίνονται βασανιστήρια? Έχεις δεί κόσμο που βρίσκεται σε εξαθλίωση? Παιδιά να μην έχουν να φάνε? Γονείς με αξιοπρέπεια να αυτοκτονούν? Επειδή τα ΜΜΕ ασχολούνται μόνο με την 6η δόση? Δεν είμαι υπέρμαχος απολυταρχικών καθεστώτων αλλά ούτε και υποκριτής. Την αλήθεια αναζητώ που δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Έχουμε αποτύχει σαν ανθρώπινο είδος και εσείς μου λέτε ένα κάρο παπαριές. Τώρα ρε γελοίοι δεν βιώνουμε εθνική τραγωδία? Γνωρίζετε τι σημαίνει πολιτική ανικανότητα? Τώρα δε γίνονται εγκλήματα? Τιμωρείται κανένας? Θέλετε ν'αρχίσω να σας στέλνω στοιχεία? Σκάστε πιά μετριοπαθείς άχρηστοι. Δεν έχετε ιδέα απο Ιστορία και τρώτε ότι σας σερβίρουν. Μιλάτε για τον Παπαδόπουλο και ξεχνάτε το ξύλο που έχουν φάει οι συνταξιούχοι, οι αγρότες, οι μαθητές, η ανομία βασιλεύει, φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί ανύπαρκτοι, παιδεία - εμφύλιος, στρατός, άμυνα, διπλωματία, ναί ναί για όλα φταίει ο Παπαδόπουλος. Με πεισατε.