Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Έδιωξαν τον Άδωνι από το υπουργείο!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΤΟΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΩΡΥΕΤΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: "ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ"
ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ-ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ- ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Τι κι αν άλλαξε τις ταμπέλες με άλλες, που περιείχαν ψιλές και δασείες; Άδικα το....

έκανε ο νέος υφυπουργός Ανάπτυξης (αρμόδιος για θέματα ναυτιλίας), Άδωνις Γεωργιάδης. Από σήμερα το πρωί, το γραφείο του "ξηλώθηκε" από το Υπουργείο Ανάπτυξης, στο κτίριο της Δραπετσώνας και μετακόμισε στο παλιό κτίριο του ΥΕΝ, στη Γρηγορίου Λαμπράκη, στον Πειραιά. Η απόφαση, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Athens Post, ελήφθη από τον υπουργό Χρήστο Παπουτσή (με τον οποίο ήταν "συγκάτοικος" και τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ενημερώθηκε για τη μετακόμιση χθες και έγινε έξαλλος. "Πάνω από το πτώμα μου. Εγώ, γραφείο δεν αλλάζω", έλεγε χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Την ίδια μέρα ωστόσο,
ενημερώθηκε πως το γραφείο του είχε ήδη παραχωρηθεί στο Λιμενικό (εκεί θα εγκατασταθεί το αρχηγείο του) με απόφαση που είχαν υπογράψει ο Χρήστος Παπουτσής και ο Παντελής Οικονόμου, μία μέρα πριν πέσει η προηγούμενη κυβέρνηση. Ο Άδωνις, εξοργισμένος, επέμεινε, κάνοντας λεονταρισμούς.
Τελικά από σημέρα, το γραφείο του κ. Γεωργιάδη είναι στη Γρηγορίου Λαμπράκη, στον Πειραιά. Όχι ότι ο Άδωνις ξεχνά τον τρόπο με τον οποίο τον "έδιωξαν" οι Παπουτσής- Χρυσοχοϊδης. Και εδώ, γεννιέται μια μεγάλη ενδοκυβερνητική κόντρα. Οι μεν 'πράσινοι" υπουργοί λένε σε φιλικό τους κύκλο ότι "ο ΛΑΟΣ προσπαθεί να βάλει το πόδι του στη ναυτιλία και να τη θέσει υπό τον έλεγχό του" ενώ ο Γεωργιάδης ότι "οι συγκεκριμένοι υπουργοί προσπαθούν να υπονομεύσουν την εθνική προσπάθεια".

http://athenapost.blogspot.com

6 σχόλια:

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Τρεις Γάιδαροι μαλωνουνε σε ξενο αχυρωνα...

Ανώνυμος είπε...

Etsi. Swstoi ki oi 2.

Ανώνυμος είπε...

Αν εννοείς Παπουτσή -Σαμινα και Χρυσοχοϊδη-Νοθεία 2000 έχεις δίκιο. Μόνο που σου εύχομαι να να σου συμπεριφερθούν έτσι σωστά και οι συγγενείς σου.
Ανώνυμος στο τετράγωνο.

Ανώνυμος είπε...

οι γαμωπασόκοι παίζουν πουστιές πίσω απ'τη πλάτη του γεωργιάδη ενώ αυτός είναι στο λονδίνο

Ανώνυμος είπε...

Στη πουτανα πουστιες δεν περνανε

Ανώνυμος είπε...

Αν και εχω διαφωνίες με τον Γεωργιάδη, επί του παρόντος εχω να πω:
Παρτους και τα καλσόν ρε μάγκα Γεωργιάδη. Μόνος σου και όλοι τους. Μαζί σου

Να μιλάει ο Παπουτσής που διέταξε το ξύλο της αρκούδας στη πλατεία συντάγματος και κουκουλωσε την δολοφονία Γκιολια και να λέει πως οι άλλοι κοιτούν το συμφέρον τους σε βάρος του εθνικού , πάει πολύ. Πάει παρά πολύ, δοσιλογοι ..