Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ


Επιτακτική θεωρεί την εκλογική συνεργασία "της Αριστεράς, των προοδευτικών αντιμνημονιακών δυνάμεων, και του τεράστιου πολύμορφου κινήματος κοινωνικών αντιστάσεων σε έναν νέο πολιτικό και κοινωνικό συνασπισμό εξουσίας", ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης...
Τσίπρας, μιλώντας απόψε σε εκδήλωση στην Καισαριανή. Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας όξυνε ακόμη περισσότερο την κριτική του προς τον Λουκά Παπαδήμο λέγοντας ότι ο νέος πρωθυπουργός "δεν ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης από τη βουλή, αλλά από τους τραπεζίτες και τους δανειστές μας".
Ο κ. Τσίπρας είπε ότι με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, στη χώρα πλέον υπάρχουν δύο κόμματα. Το κόμμα του Μνημονίου και το κόμμα των κοινωνικών αντιστάσεων.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι απέναντι σε μια βαθιά και επικίνδυνη κρίση, τα προσχήματα, είτε κοινωνικά είτε πολιτικά, καταρρέουν και πρόσθεσε ότι μπροστά σε μια τέτοια κατάσταση, το χρέος της Αριστεράς είναι να βρεθεί στην πρώτη γραμμή ενός γιγάντιου κοινωνικού κινήματος που θα κάνει επιτέλους τον νεοφιλελευθερισμό παρελθόν.
Το μήνυμά μας πρέπει να είναι σαφές: η ώρα για κάτι τέτοιο έχει έρθει, είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τόνισε ότι σήμερα "το κόμμα του Μνημονίου συγκροτείται από συγκεκριμένες πολιτικές ομάδες των δύο παραδοσιακών κομμάτων εξουσίας, από τους τυχοδιώκτες του ΛΑΟΣ, αλλά επίσης από τράπεζες, από μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, κανάλια, μεγαλοκαταθέτες της Ελβετίας και εκλεκτούς διαμορφωτές σκέψης".
Όλοι αυτοί αποφάσισαν να βγάλουν τον κ. Παπαδήμο σαν λαγό από το καπέλο τους, είπε ο κ. Τσίπρας, σημειώνοντας ότι "οι ψηφοφόροι που επέλεξαν ΠΑΣΟΚ, κυβερνώνται σήμερα από τραπεζίτες και ακροδεξιούς, ενώ οι πολίτες που πίστεψαν στην αντιμνημονιακή ρητορική του κ. Σαμαρά, βλέπουν σήμερα την αξιωματική αντιπολίτευση να προσχωρεί στο μνημονιακό μέτωπο χωρίς προσχήματα".
Εκτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι η διεύρυνση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας δεν σημαίνει και πλειοψηφία στην κοινωνία. Είναι τραγική μειοψηφία και το ξέρουν πολύ καλά, είπε ο κ. Τσίπρας και, όπως πρόσθεσε, γι' αυτό ακριβώς προσπαθούν να αποφύγουν τις εκλογές με κάθε τρόπο. Επίσης, προέβλεψε ότι τα πράγματα δεν θα πάνε καλά για τη χώρα υποστηρίζοντας ότι "ο ασφαλέστερος δρόμος προς την χρεοκοπία και την έξοδο από το ευρώ, είναι ο δρόμος στον οποίο μας οδηγούν σήμερα".
πηγη

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ (ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ). ΜΟΛΙΣ ΚΟΥΝΗΘΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ 300 ΚΙΛΑ Μ...ΚΑ. ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ (ΑΝ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ). ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΨΕΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΣΙΠΡΑΚΙ ΤΣΣΣΣΙΡΡΡΑΚΙ. ΞΥΠΝΑ ΚΟΣΜΑΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΦΑΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ 30%, 'Η ΕΙΣΑΙ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΄Η ΑΦΕΛΗΣ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα.

Ανώνυμος είπε...

11:38 μ.μ. Συμφωνώ απόλυτα.

Pythagoras είπε...

ΒΛΕΠΩ ΨΕΥΔΟΣ πίσω απο ΨΕΥΔΟΣ (σήριαλ παραφροσύνης)

Υποψιάζομαι ότι το Χουντικό σύστημα της Νέας Τάξης έχει σκεφτεί για εσάς πριν απο εσάς.

Ο Τσίπρας (κλώνος του Ασημάκη Κατσούλα του σατανιστή) δεν με πείθει. Ένα τραπεζικα επιχορηγούμενο κόμμα δεν με πείθει. Ίσως να είναι η εφεδρική λύση των Πλουτοκρατών. Όταν ο κόσμος ψάξει τη λύση να μην πάει αλλού. Ο Τσίπρας είναι η βαλβίδα διαφυγής/εκτόνωσης του οργισμένου και απογοητευμένου λαού. Στο ΣΥΡΙΖΑ θα πάνε όλοι οι πατριώτες, γιατί δεν θα ξέρουν τίποτα άλλο να κάνουν. Την ενημέρωσή τους -όταν ο Παπαδήμιος θα καταρρέει- θα την αναλάβουν με σύνεση τα κατοχικά ΜΜΕ. Ο Τσίπρας ξαφνικά θα προβάλλει μέσα απο τα μάτια της Τρέμης και του Pretender-η, ως το τίμιο παιδί-ίνδαλμα της αντίστασης και της αλλαγής της πολιτικής κατάστασης.

Μπορώ να πειστώ όμως; Για να δούμε.

ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΣΙΠΡΑ

Δεδομένο 1: Το κοινοβουλευτικό σύστημα είναι παγιδευμένο απο την εξωτερική και την εγχώρια πλουτοκρατία των τραπεζιτών. Αποδείχτηκε πικρά αυτές τις μαύρες ημέρες: Το κέρδος πάνω απο τον λαό! Οι τοκογλύφοι νταβατζήδες πιο πάνω απο το Σύνταγμα.

Βήμα 1ο: Ο κος Τσίπρας κατανοεί και αντιλαμβάνεται πλήρως το Δεδομένο 1. Θεωρεί ότι δεν ανήκει μέσα στη φωλιά των φιδιών.

Βήμα 2ο: Ενωνεται ομότιμα και δημοκρατικά με όλα τα κινήματα που ξεπήδησαν μέσα απο το λαό. Αλλιώς τον βλέπω να κάνει σφετερισμό για χάρη του ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν συμβιβαστεί και μείνει ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ την πάτησε. Ξεσκεπάστηκε. Είναι ένας απο αυτούς.

ή ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗΣ ή ΕΚΤΟΝΩΤΗΣ ή ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΣ ή αληθινός ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

οταν σταματήσει να είναι Ευρωλάγνος τότε θα κερδίσει τα πάντα αλλά αλισβερίσι μέσα στο ζουρλομανδύα του Ευρώ δεν γίνεται με τίποτα.

johngarfall είπε...

1.11
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος φίλε μου υπάρχει και η άλλη άποψη που λέγεται Καζάκης και Ε.ΠΑ.μ και όποιος έχει μάτια βλέπει.. 13/11ΣαΒβάτο Λαμία Πολιτιστικό
Κεντρο Κύριακή 14 /11 Λιβαδιά ΠΟΛιτιστικό κέντρο Δευτέρα 15/11 Ηλιούπολη Αλσος Κιντη Τρίτη 16/11 Δημος Νέας Ιωνίας Τετάρτη 16/11 Εργατικό κέντρο Καορίνθου Δημήτρης Καζακης ΗΗΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ .Απίστευτα πράγματα και κοσμοσυρροή που δεν περιγράφεται.΄16/11 Ομιλία του Δ.Καζάκη στο Εργατικό κέντρο της πόλης.Ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα και ο κόσμος παραπονέθηκε γιατί δεν είχαν βάλει μεγάφωνα στο προαύλιο χώρο..Η ομιλία αρχισε με τον γνωστο γιατρό Αντωνίου απο την Χαλκίδα και ακολούθησε ομιλία Καζάκη και ερωτήσεις κοινού.Τα χειροκροτήματα συνεχόμενα και ο κόσμος ενθουσιώδης.Τα ίδια συνέβησαν και στις προηγούμενες πόλεις. Στο WEB TV του Ε.ΠΑ.Μ οι viewers Φθάνουν τον αριθμό 400 απο όλη την Ελλάδα από Montrtreal New YORK Florida London
και φυσικά έπεται συνέχεια λαμπρή συνέχεια.
Αυτά και τα σχόλια ταφήνω σε όλους εσάς. ;epetrMΜσΚαζάκης με οιμιλία και Ωγιαστρό Αντωνίου ι

Pythagoras είπε...

Ο ακούραστος Καζάκης είναι παράδειγμα προς μίμηση και αντικείμενο θαυμασμού, πράγματι.

Είμαστε μαζί με όλους τους αντιμνημονιακούς. Δύο είναι τα κομματα. Έλληνες και Τραπεζίτες.

Προτείνω να φτιάξει ένα σχέδιο αναλυτικό με τα κέρδη και τα μειονεκτήματα των μακροπρόθεσμων προτάσεων του.

Θέλουμε comparison test μεταξύ
1) ελευθερίας, εθνικής ανεξαρτησίας, δραχμής, και
2) υποδούλωσης, προτεκτοράτου ελληνικού και ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Ζητησε το τον ίδιο.
Είτε από το e-mail του dimitriskazakis@gmail.com είτε απο
http://www.epam-hellas.gr/

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΙΚΡΕ